Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (03)
Raspunsuri - Pagina 9
bebe_shtrumf spune:
Hola fete !!!
telegrafic intru si va citesc in fuga,
va pooop
deci, dilema mea, ca vad ca o agita rua pe bebelina mersul in masina, pe caldurile astea, voi cum procedati ca mi-e tare mila de ea, parca e in sauna.
aerisesc eu pana o bag acolo dar totusi imedait se face pacla de caldura.
Ok, normal fara aer conditionat, dar cum?
am scaaun cu copertina, merge usor geam deschis pe partea opusa ei sau aer de afara jos la picioare?
va pooop
Ariana-Maria 2 luni jumate, ultima 100 de colicei.
http://www.flickr.com/photos/37464404@N08/
of of
petrean spune:
bebe shtrumf..chiar ieri citeam un articol despre asta ca ma interesa si pe mine..si scria ca o alternativa la aerul conditionat este sa tot aerisesti(deschizi geamul)..din cand in cand..e cam sadic..dar pt binele copilului..e ok![]()
Sanatate Andrei, baietel de Rivali..trebuie sa-ti fie foarte greu..ca vad ce neintelegator e Andrei al meu..la stat departe de bebelusi
Sanatate Eric baietel de Simona
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
bebe_shtrumf spune:
mda asa e, insa n-as vrea sa devenim nici mucinskaia in toiul verii
o scot afara si sa bata vantul, ea transpirata leoarca...
bine k o tin f putin imbracata si fara nimik pe cap...
http://www.flickr.com/photos/37464404@N08/
anamariame spune:
Buna, Ce ma bucur c-am reusit sa va citesc, sunt la zi
Sigur ca aveam ft multe de spus, si nu mai retin ce, dar tot ma bucur
Am o intrebare. Pana acum am avut niste ragade foarte urate si am intrerupt alaptatul. Acum au trecut si azi am incercat mogaldicea la san si nu l-a refuzat, dimpotriva, parea sa inghita cu pofta ce curgea din el
. Intrebarea care e: nu am stimulat deloc sanii sa intretina productia de lapte, credeti ca am sanse sa recuperez terenul pierdut? As reincepe ceaiurile si Galactogilul, oare reusesc sa cresc productia la cerintele micutei?Cine are idee sa imi dea un raspuns, pozitiv daca se poate
V-am pupat, pisicuta mea doarme, fug si euAna-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raaluca Eseea ai perfecta dreptate cu sucul de morcovi si alte tampenii date la bebelusi. |
si eu sint complet de acord cu voi, e incredibil ce povesti(reale) pot circula!!!
Am si eu o intrebare la fetele care ati nascut mai demult. A pus cineva steril;et mirena? Ma bate gandul sa o fac dar peste cateva luni... si Da, mai vreau si eu un bebe! Peste 3 ani... Chiar si tati mai vrea (el, saracu', cred ca trage nadejde la un baietel ) Raluca, mamica de Lena |
na inscriem si noi pt BB2, dar cred ca mai repejor, ca-s cam BaBa ca sa mai astept 3 ani
Tot mirena pun si eu saptamina ce vine sau in curind, daca ne hotarim sa mai asteptam (marti ma vad cu ginecoloaga si vb despre asta, poate ne si hotarim). Eu am mai avut mirena si am fost foarte multumita: nu are efecte indezirabile, nu se simte, ba iti opreste si menstra, asa ca nu mai ai grija ei!
Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
chatonel spune:
anamariame, pune pe BB la sin de cite ori urla de foame si cred ca va fi ok ca sa stimulezi productia (incearca sa ii dai cit mai putina completare). Nu uita sa bei ceaiuri stimulante.
Fetele cu dileme de mers in masina, noi am facut asa: dat drumul la aer in masina, nu conditionat, ci aerul de ventilatie. La mers incet am deschis geamul la sofer, bebele sta in spatele scaunului pasagerului.
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
carmenada spune:
Intru in mare fuga sa dau raport, sunt disperata azi noapte am facut mastita 

, nu stiu cum s-a intmplat dar este cumplit. De azi noapte de la ora 3 stau la spital unde toate asistentele au incearcta fara spor sa ma mulga. Este chiar groaznic, am sanul drept beton, desi ieri am pus printesa toata ziua la el. 

Am fost si la chiruirgie si am factu punctie 
Va povestesc mai multe cand imi revin, ca acuma sunt cu moralul la pamant, sunt nedormita si plang contiunuu.
Pentru fetele care produceti mult lapte mulgeti-va dupa fiecare supt, nu lasati nici un pic de lapte in san,pentru ca este cumplit prin ce am trecut azi noapte.
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
Pisik06 spune:
Pupam si noi fetele!
Ieri am fost si noi la spital la control si se pare ca am scapat de bronsolita, gatul e mult mai bine, doar nasul si tusea ne mai supara. Saptamana viitoare primim si noi verde la vaccin, deci la 3 luni, asta e, mai bine mai tarziu decat deloc...vorba doctoritei, copiii de tigan nu mai fac niciun vaccin si sunt sanatosi tun
Anamariame, eu zic sa incerci. Eu nu am intrerupt alaptarea, dar pt ca nu m-am mai muls scazuse productia, acum ma mulg cam de 2 ori pe zi si e relativ ok, desi bebelina ma stoarce din 2 in 2 ore de m-a capiat, o avea puseu de crestere sau o tine la silueta sa manance putin si des, da io sunt franta
Carmenada, imi pare rau sa aud ce ai patit. Sanatate multa si asteptam vesti
Joanna, ne rugam pentru bebe Darius, sa il ajute Doamne Doamne sa fie totul bine
Simina, felicitari pt mazarica rusinoasa, care n-a vrut sa va arate rusinica
. Bine ca e sanato'oasa, asta e tot ce conteaza
Ayla, 
Fetelor, voi aveti problema cu dependenta de suzi? Ca bebelina mea 90% din timp sta cu suzi, iar daca o scapa e nenorocire. Asa accentuata o fi nevoia de a suge? Ca deja incep sa ma ingrijorez
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui carmenada Intru in mare fuga sa dau raport, sunt disperata azi noapte am facut mastita ![]() ![]() ![]() , nu stiu cum s-a intmplat dar este cumplit. De azi noapte de la ora 3 stau la spital unde toate asistentele au incearcta fara spor sa ma mulga. Este chiar groaznic, am sanul drept beton, desi ieri am pus printesa toata ziua la el. ![]() ![]() Am fost si la chiruirgie si am factu punctie ![]() Va povestesc mai multe cand imi revin, ca acuma sunt cu moralul la pamant, sunt nedormita si plang contiunuu.Pentru fetele care produceti mult lapte mulgeti-va dupa fiecare supt, nu lasati nici un pic de lapte in san,pentru ca este cumplit prin ce am trecut azi noapte. ![]() Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009) |
Offff, Carmen
imi pare rau ca ai probleme.
Ma rog pt tine, sa treaca repede si fara prea multe chinuri. Sunt cu gandul la tine.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.