Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (03)
Raspunsuri - Pagina 7
georgiana310 spune:
Fetelor, nu stiu daca m-as putea apuca de sala... Joi e o luna de cand am nascut... Nu atat de mers la sala ma intereseaza, cat de mers la piscina
Aris, am priit mesajul! Repara repede netul si hai inapoi!
Sasha, m-am gandit eu ca "indienii" sunt de vina pt lipsa ta! 
Mami de Brisuca frumoasa, 16.04.2009
gia
novus spune:
Petrean ,parca tu ziceai ca baietii tai au nasul infundat tot timpul ,nu? se intampla sa se si inece cu muci ??
pt ca nu stiu de ce tot tuseste Alexandra cred ca se ineaca cu saliva sau cu ceva pt ca ieri la vaccin s-a uitat in gat doctorita si nu era nimic 
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
petrean spune:
da novus..se intampla..si tusesc...nu tb sa-ti faci griji. Si dr mea i-a controlat f amanuntit..si mi-a spus sa stau linistita..ca va trece..mi-a dat doar pt ameliorarea nasucului infundat niste unguent oftalmic sa-l pun in nasuc..insa nici ala nu e de f mare efect. Va trece de la sine
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
petrean spune:
daca vrei poti incerca sa-i pui putina kanamicina (unguent)dupa baita in fiecare nara...poate scapati de nasuc infundat. ce mi-a dat mie e ceva mai tare..si nu cred ca e cazul sa o chinui aiurea![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean daca vrei poti incerca sa-i pui putina kanamicina (unguent)dupa baita in fiecare nara...poate scapati de nasuc infundat. ce mi-a dat mie e ceva mai tare..si nu cred ca e cazul sa o chinui aiurea Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006POZE |
Am notat mersi mult

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
ramona7575 spune:
Draga Eseea, cum as putea sa ma supar pe tine ??? Am primit si eu sfatul cu morcovii si orezul de la asistenta pt. ca medicul de familie este in concediu pana pe 18. Vad ca bebe are tot asa kk dar am vazut pe forum ca multi sugari la san fac asa "iute" si nu-i o catastrofa.
Vad ca au ineput sa treaca si bubitele la fundulet, am dat cu sudocream, am primito in spital de la reclama si este f.buna. E drept ca ieri am stat "calare"b cu urechea pe burta lui sa aud cand facea kk si il schimbam imediat.
Acum am papat
si iesim la plimbare
http://community.webshots.com/album/571...jX?start=0
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Eseea multumim de urarile pt puiul meu mic! va dorim numai bine tuturor!
si acum....Ramona, sunt sigura ca nu o sa-ti pice bine mesajul meu, mi-am si promis ca nu ma mai bag aiurea cu sfaturi daaaaaarrrrrrr...chiar nu ma pot abtine!! Cine te-a invatat sa-i dai suc de morcovi unui bb de 2 saptamani???? iti spun pur si simplu ca ala e un imebecil, indiferent cine ar fi!! Tu ai idee ce ii faci copilului tau cu asta?????/ si 3 lingurite??? Ii distrugi stomacul, asta faci!! Tu iti dai seama ce sunt 3 lingurite pt un bb de 2 saptamani??????// Ce inseamna caca iute?? ca nu inteleg........Tu alaptezi?? daca da, continua alaptatul.......pana la cel putin 4,5-5 luni ( pt cei alimentati cu formula) nu se da nimic altceva la bb! Nici morcov, nici orez nici NIMIC!! Toti bbii mici au scaune de diverse culori, consistente etc.... sfatul meu : informeaza-te! sunt sigura ca te-a suparat mesajul meu dar imi asum asta, pur si simplu mi-am spus parerea. God! la 2 saptamani suc de morcovi..... ![]() Mami de fetita si de baietel |
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg deci distractia se tine lant? ![]() |
Da, mereu urmeaza cate ceva, pana la maritish.
Nu stii ca dupa ce devi mama nu mai scapi niciodata de grija copiilor tai?
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
SimonaMami spune:
dragelor, informam ca saptamana asta 'absentesc', intrucat bebe mare Eric are bronsita = antibiotic si o saptamana de stat acasica...
Monica, ma bucur ca esti bine!
Nu mai apuc sa citesc nimic din urma. Pup fetele si sa ne vdem cu bine peste n capitole, cate veti scrie voi fara mine 

Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui SimonaMami dragelor, informam ca saptamana asta 'absentesc', intrucat bebe mare Eric are bronsita = antibiotic si o saptamana de stat acasica... Monica, ma bucur ca esti bine! Nu mai apuc sa citesc nimic din urma. Pup fetele si sa ne vdem cu bine peste n capitole, cate veti scrie voi fara mine ![]() ![]() ![]() Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
Of, Simona, imi pare rau ca e bolnavior printisorul.
Doamne ajuta sa treaca repede, sa se faca bine!
Cand a avut Clau brosnita am cerut antibiotic injectabil si in 3 zile era ca nou. Voi ce luati?
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Of, Simona, imi pare rau ca e bolnavior printisorul. Doamne ajuta sa treaca repede, sa se faca bine!![]() Cand a avut Clau brosnita am cerut antibiotic injectabil si in 3 zile era ca nou. Voi ce luati? _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Multumim Monica!
Augmentin siropel luam, timp de 5 zile + antitermice si un siropel de tuse. Nu am inchis ochii azi-noapte, cu Eric febra 40 la fiecare 3 ore, sete cumplita, transpiratie, iar febra, apoi alaptat Victor, apoi febra, apoi .... si tot asa.
Ce-i drept si in week-end Eric a fost bolnavior, dar cat timp temperatura nu era mare am zis ca e o viroza si o rezolv eu in casa, ca medic in week-end mai rar! Cand ieri insa a facut 39.8 am intrat in alerta maxima...
O sa ne treaca, oricum...
Apropo, intotdeauna cand ai copii si iti propui sa faci ceva, poti sa uiti! Duminca nu am reusit sa plec de acasa la ziua mamicilor de ingeri, din cauza de bebe moale si temperaturos, topit tot in bratele mele... (si n-are decat 20 de kilograme!)
Am fost insa cu gandul la voi, si ... am facut poze in gradina casei... Lui Eric i-a placut sa ma ajute sa scriem Alma pe petalele trandafirilor (adica sa ma incurce...)
Sorry ca n-am mai apucat nici sa schimb numele prezentarii. Cu Eric cu febra mare, m-am bucurat si ca am reusit sa o trimit asa cum era...

va dorim numai bine tuturor!
si de