Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (03)
Raspunsuri - Pagina 5
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg buna dmineata fetelor! Ayla, ne-am gandit duminica la tine , la durerea ta si la ingerasul Alma care vegheaza de-acolo de sus alaturi de alti ingerasi asupra ta, a Luanei, a lui Alex si Clau.Ea stie ca are o familie minunata, puternica si ca familia ei de pe forum o va purta mereu in suflet si ne vom aminti cu drag de ea. desi nu am avut timp de forum am facut si noi niste pozici. mai bine ti le dau tie sa le pui unde tb. ieri am fost la med de fam. am discutat despre vaccinuri. mi-a recomandat si infarixul si rotarixul.sunt destul de scumpe, dar asta e. luna asta 5 mil, luna viitoare 2,5 mil si in alta luna tot 5 mil. i-a descoperit lu pisi a mea displazie de sold. tb sa stam cu 2 pampersi. imi e teama.eco tb sa facem p[este o luna jumat, dar eu nu mai am rabdare , tb sa vad exact cat e de grava pb, si am sa-mi fac programare azi. sunt asa necajita.... completare nu ma lasa sa-i dau. cica a crescut ca la carte. faza e ca de ceva vreme, nu mai doarme in casa mai mult de o ora. jumate de ora e cuminte dupa ce se trezeste dupa care incepe distractia, adica plans. faza e ca daca nu doarme, nu pot sa duc masa la 3 ore, ii dau daca plange rau si la o ora jumate.asta e. duminica nu a dormit nici in carut. sper sa fi fost o zi proasta, pt ca afara e sansa mea ca ea sa prinda un somn de 3 ore. din 10 martie 2009, mami fericita de |
Mihaela
aceeasi schema de vaccinare si noi.....
acum despre displazia de sold....ne-am confruntat si noi cu suspiciunea asta la fetita mi-a mancat zilele chestia asta.....
iti copiez mai jos ce am scris eu la alt subiect pe DC despre patania noastra :
"Dar iti exemplific pe scurt cazul nostru, am crezut ca inebunim. Fetita mea-la 4 luni la fel- un ortoped de la Gomoiu zice ca ar avea displazie ( numai pe baza faptului ca dintr-o data pliurile de la picioruse devenisera inegale, celelalte manevre le putea face corect). Ne trimite la altul la G. Alexandrescu, asta ne pune sa ii facem radiografie (!!!), se uita pe ea asa in lumina geamului si zice ca un nucleu e un pic mai mic ca altul ( ceea ce nu era deloc anormal pt varsta respectiva, am aflat noi mai tarziu), sa-i punem 2 pampersi si apoi vom mai vedea. Inebuniti, ii punem o sapt 2 scutece ( se irita, plangea etc),mergem dupa saptamana asta la prof Jianu, care ii face toate manevrele la picioruse si ne intreaba de ce am venit la el. Ii explicam situatia, ne zice din start ca am iradiat degeaba copilul dar se uita totusi pe radiografie. O pune pe un panou luminos, masoara cu rigla toate unghiurile alea si ne zice clar ca bb nu are nimic, sa ne linistim, sa mergem acasa si la el sa nu mai venim,ca dam banii degeaba, sa venim doar daca copilul va avea vreodata probleme la mers. Si oricum el nu recomanda 2 pampersi. Si asa e - bb nu are nimic, merge f bine, pune pasul f corect.
Ti-am povestit odiseea noastra. Te sfatuiesc sa mergi la un dr f bun, iti inteleg supararea."
asa ca atentie....
Mami de fetita si de baietel
Ayla21 spune:
Alina, eu am mancat tot timpul fructe si nu a influentat laptele. Ocazional poti apela la supozitor, dar daca ii dai regulat, creaza dependenta, in sensul ca nu va face decat stimulat. Iar 1, 2 ori in 24 de ore e ok, doar ca o doare burtica. Plange, sau numai se screme? Luana se munceste ceva pana reuseste, asa a facut mereu. Adica se screme, se roseste la fatza, apoi buf. Stiu tot timpul ce urmeaza. Dar nu plange, sau nu cred ca o doare burtica.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Eseea spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Buna seara, fetele! Am incercat sa citesc din urma, si sunt extrem de emotionata. Nici nu stiu ce sa mai spun. Va multumesc din suflet pt gandurile si gesturile voastre. Simina Georgiana Ionica Alina Manuela Adirys Timi Cris_tinaus Ada Novus Monnvas Lysbeth Poohy Anamariame Pisigri SimonaMami Petrean Kea Cativ Olishka multumesc pt gandurile voastre Si Gigelica Carmenada Dodo-pui Raaluca Pisik multumesc pt gandurile si gesturile voastre deosebit de frumoase pe care le-ati facut in memoria Almei . Am vrut sa trec pe fiecare il lista (ca ma pricep la liste doar, nu?) sa va pot oferi o floare virtuala fiecareia. Nu am lipsit intentionat, si nici nu am disparut, asa ca va rog sa imi scuzati absenta. Am fost plecat in week-end, adica am plecat sambata dimineata si seara ne-am intors acasa, si duminica am plecat din nou. Am luat leagan, tobogan, ne-am dotat cu gratar, masa, scaune, sezlong, tot ce era nevoie, de acum avem unde fugi in week-end. Acolo, impreuna cu prietenii am fost si de ziua mamelor de ingeri, am primit si "cadouri" in tonul sarbatorii, am umflat baloane. Alex mi-a promis ca imi face un loc pt flori, imi planteza si un pomisor, in memoria Almei. Am vazut fluturi, si nu i-am vazut numai eu. A fost un week-end deosebit. Mai ales ca m-am gandit neincetat la Alma, am simtit ca si ceilalti sunt alaturi de mine, si totusi nu am cazut in tristete. O sa scriu si la subiectul pt Almei de pe forum. Va multumesc inca o data din tot sufletul. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Ayla, esti mereu in gandurile mele ( si eu sunt mamica de 3 ingerasi mici). Chiar daca nu ti-am mai scris nimic......sunt alaturi de tine si de toate mamicile de ingeri.....
Ayla21 spune:
Eseea multumesc! Nu am stiut ca ai si tu ingerasi in cer. Imi pare rau.
Eu fug la masaj de la 11,30.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Eseea spune:
citat din mesajul lui mihaelacg mie mi-a placut atat de mult sa fiu gravi, incat ma emotionez de fiecare data cand vad o graviduta. mai vreau un bb din 10 martie 2009, mami fericita de |
si eu!! desi sotul ma ameninta cu divortul daca mai fac unul.....
si senzatia aia de bb mic mic la sanul tau...e de neinlocuit!!
rala spune:
Mesaj pentru Georgiana de la Aris26: Te rog nu mai trimite sling-ul, iti explic eu cand mi se repara netul. Multumesc!
Good things happen to good people!
alina.n spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Alina, eu am mancat tot timpul fructe si nu a influentat laptele. Ocazional poti apela la supozitor, dar daca ii dai regulat, creaza dependenta, in sensul ca nu va face decat stimulat. Iar 1, 2 ori in 24 de ore e ok, doar ca o doare burtica. Plange, sau numai se screme? Luana se munceste ceva pana reuseste, asa a facut mereu. Adica se screme, se roseste la fatza, apoi buf. Stiu tot timpul ce urmeaza. Dar nu plange, sau nu cred ca o doare burtica. |
Monica fetita plange si se screme , nu i-am dat sup decat aseara un sfert dar pana la urma nu stiu daca a avut efect asta ca a facut abia dupa 4 ore. eu am eliminat cruditatile de teama colicilor
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
petrean spune:
neatza
Alina..si eu mananc fructe si legume de tot felul si sa stii ca nu afecteaza colicii in niciun fel..am stat eu sa urmaresc. dar nici nu modifica scaunele..adik si ai mei ca si Luana..se chinuie pt un kk...se inrosesc..si explozie...insa fara sa planga..si tot un scaun la 24 ore..maxim 2 avem..deci..se spune ca un copil e constipat (exclusiv alaptat natural)daca nu are scaun dupa 5 zile..deci nu vad dc iti faci probleme. E normal dc are colici sa si planga cand face kk..pt ca e balonatasi cum se contracta burtica..doareCuraj..ca spre 4 luni dispar si colicii si atunci vom povesti de dureri de dinti
Rand pe rand sunt probleme
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
mihaelacg spune:
petrean, ce simpatica esti. multumim pt incurajare. si noi abia asteptam 4 lunite sa scapam de plans. mama lor de colicei.
deci distractia se tine lant?
asta e, sanatosi sa fie ei, ca astea trec pe rand.
alina ms. daca nu sunt multumita de dr de aici, vin la buc.
din 10 martie 2009, mami fericita de