Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata, nu toate dormim inca.

Ramonika, abia asteptam sa ne spui ce a spus medicul tau.

Ma apuc de munca pentru ca am de ascultat de mi se va lua. Sper sa scap repede de aceasta indatorire.

Viitoare mamica in culmea fericirii 8+ (10+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata! cum ati dormit fetelor?..o zi buna la toate!

miany
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ramonika,sa auzim de bine..

miany
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_carmen spune:

Ma adaug si eu pe lista celor care au aflat ce vor avea. Am fost aseara la eco si ...e baiat!!! Sotiorul vroia fata, avea si numele pregatit...asta e noi sa fim sanatosi. Totul e in grafic si el e bine si sanatos. Ce bucurie!!! Am scapat de emotii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

multumesc fetelor, abia maine cred ca o sa scriu pe forum, pt. ca daca ajung diseara acasa mai tarziu nu mai am chef sa deschid calc.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna dimineata,
Si eu sunt pe aici....cam lenesa ce-i drept.
Ieri am lenevit toata ziua si azi am o gramada de lucruri de facut... dar e si maine o zi . Ma duc sa fac poate imi revin un pic.

O zi faina tuturor!

CRIS 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Suntem putine in dimineatza asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata gagici

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

10+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Neatza!!!
sunt si eu pe aici..dar citeam ce-ati mai scris...
Mie pt vergeturi dr mi-a recomandat ulei de corp. Si mi-a zis ca vergeturile nu dispar cu nici o crema... dak ai predispozitie genetica sa ai vergeturi o sa ai...
Dupa amiaza vine o prietena la mine sa mai sporovaim..deci nush cand mai intru...
Va pe toate si sa aveti o zi super!!!

bya 9+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neataaaa!
Hop si eu...pan nu incep iar treaba serios la munci!
Lidia, Camy, eu seara nu prea stau pe forumache, ca am o bucata de viitor sot in dotare care se crizeaza ca tot ma informez pe net si sunt atotstiutoarea pamantului , rar intru, doar cand nu am timp sa stau la scarbici pe forum..si daaa..de azi intr-o luna avem una bucata de nunta , suntem in 'stresuri'
And_09, imi pare sincer rau, sper sa iti revii repede si sa te inscrii cat mai curand la o noua odisee! Curaj!
Simina, vreau si eu camera bebelului...si cu roz toataaa...in speranta ca o fi fetita. Da la cum locuim acum , bebe va avea patutul in dormitorul nostru, ca sufrageria e mai mult pt oaspeti..
Luciandrea, chiar bine ca ai adus subiectu asta..ca majoritatea de acu o sa avem nevoie sa ne dam cu creme pe burtici! Eu am auzit de la o prietena ca cica e buna o crema antivergeturi de la dr.Fisher(ups..sper sa nu fie considerata reclama..), voi ce ati mai auzit? Ca vreau sa imi iau si eu cat de curand sa incep sa ma dau
Ramonika, bafta diseara la ecooo!!! Te asteptam cu vesti bune si cu carucioru..de ce culoare iti doresti!
Aaa...si am si eu o intrebare, eu cand stranut brusc, sau tusesc, ma ia o durere subita si acuta jos la burtica si pt cateva secunde simt ca nu mai pot de durere! O fi normal? Camy, lidia, miany, simina, voi patiti asa ceva?? O fi ca bebe creste pe zi ce trece...si il zdruncin tare?
Si..diseara parca as baga si eu un eco, asa de check, ca tot am avut durerile astea acute si ..vreau eu sa fiu linistita!Sa vad daca ma baga la eco si fara programare!
Va pup, o zi frumoaaasa!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 14+
poze

Mergi la inceput