Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(19)
Raspunsuri - Pagina 16
Pirelia spune:
Neata, nu toate dormim inca.
Ramonika, abia asteptam sa ne spui ce a spus medicul tau.
Ma apuc de munca pentru ca am de ascultat de mi se va lua. Sper sa scap repede de aceasta indatorire.
Viitoare mamica in culmea fericirii 8+ (10+)
b_carmen spune:
Ma adaug si eu pe lista celor care au aflat ce vor avea. Am fost aseara la eco si ...e baiat!!! Sotiorul vroia fata, avea si numele pregatit...asta e noi sa fim sanatosi. Totul e in grafic si el e bine si sanatos. Ce bucurie!!! Am scapat de emotii!!!
Ramonika spune:
multumesc fetelor, abia maine cred ca o sa scriu pe forum, pt. ca daca ajung diseara acasa mai tarziu nu mai am chef sa deschid calc.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
cristina_boc spune:
Buna dimineata,
Si eu sunt pe aici....cam lenesa ce-i drept.
Ieri am lenevit toata ziua si azi am o gramada de lucruri de facut... dar e si maine o zi . Ma duc sa fac
poate imi revin un pic.
O zi faina tuturor!
CRIS
8+
A_driana spune:
neata gagici
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
10+
strumfulet + poza strumfulet + poze
byabeatrice spune:
Neatza!!!
sunt si eu pe aici..dar citeam ce-ati mai scris...
Mie pt vergeturi dr mi-a recomandat ulei de corp. Si mi-a zis ca vergeturile nu dispar cu nici o crema... dak ai predispozitie genetica sa ai vergeturi o sa ai...
Dupa amiaza vine o prietena la mine sa mai sporovaim..deci nush cand mai intru...
Va
pe toate si sa aveti o zi super!!!
bya
9+
BEBE STRUMF
laurairina13 spune:
Neataaaa!![]()
Hop si eu...pan nu incep iar treaba serios la munci!
Lidia, Camy, eu seara nu prea stau pe forumache, ca am o bucata de viitor sot in dotare care se crizeaza ca tot ma informez pe net si sunt atotstiutoarea pamantului 
, rar intru, doar cand nu am timp sa stau la scarbici pe forum
..si daaa..de azi intr-o luna avem una bucata de nunta ![]()
, suntem in 'stresuri'
And_09, imi pare sincer rau, sper sa iti revii repede si sa te inscrii cat mai curand la o noua odisee! Curaj!
Simina, vreau si eu camera bebelului...
si cu roz toataaa...in speranta ca o fi fetita
. Da la cum locuim acum , bebe va avea patutul in dormitorul nostru, ca sufrageria e mai mult pt oaspeti..
Luciandrea, chiar bine ca ai adus subiectu asta..ca majoritatea de acu o sa avem nevoie sa ne dam cu creme pe burtici! Eu am auzit de la o prietena ca cica e buna o crema antivergeturi de la dr.Fisher(ups..sper sa nu fie considerata reclama..), voi ce ati mai auzit? Ca vreau sa imi iau si eu cat de curand sa incep sa ma dau![]()
Ramonika, bafta diseara la ecooo!!! Te asteptam cu vesti bune si cu carucioru..de ce culoare iti doresti!
Aaa...si am si eu o intrebare, eu cand stranut brusc, sau tusesc, ma ia o durere subita si acuta jos la burtica si pt cateva secunde simt ca nu mai pot de durere! O fi normal? Camy, lidia, miany, simina, voi patiti asa ceva?? O fi ca bebe creste pe zi ce trece...si il zdruncin tare?
Si..diseara parca as baga si eu un eco, asa de check
, ca tot am avut durerile astea acute si ..vreau eu sa fiu linistita!
Sa vad daca ma baga la eco si fara programare!
Va pup, o zi frumoaaasa!
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
14+
poze