Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Oana ce ai maica cu noi ????? Superbe versuri

Am si uitat ce am mai citit....revin cand ma mai adun putin

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

la multe lunite sarbatoritilor: Elsa de pilolica , Maya de CosmyB , Amalia de Klemi , Crina de angelyna

Parul meu e minunat, mirobolant, pacat ca pute a gaz/benzina etc ar5ata bine (de obicei il aveam foarte aspru dupa baie, acum nu) ar trebui sa o folosesc la 2-7 zile....pai asa nu mai scap de miros ever

Cosmy cat de speriata trebuie sa fi fost
Nikolici si pe tine, n-am stiut de patania aia cu eticheta

Am incercat sa-i bag patura pe sub saltea dar o scoate (o bag un pic) aseara am bagat toata patura, pe la toate colturile, era aprope imobilizat si s-a enervat poate ajung la baby expo sa iau un sac de vara (eu am un fel sac de iarna, dar nu cred ca voi vorbiti despre acelasi lucru, al meu e ca o paturica, il pui pe ea si se incheie in fata, pana la mijloc cu un fermoar, e aiurea, ii sta spatele si capul pe el si se incinge)

Lucutta daca lui ii place supa de care faci pentru voi nu vad de ce sa nu-i dai (fara sare evident)
In premergator noi l-am pus la 6 luni, nici acum nu merge cu el, doar sta acolo si se joaca, iar daca vrea sa se deplaseze isi face vant cu piciorusele

Moaaa eu ma suparai adica pentru Miku nu exista bascute Claudinna? pai nu are cu ce sa se apere baiatul se soare, de ploaie daca renunta Razvi la vreuna.....arunc-o spre noi

Laura eu cred ca Alexia ti-a umblat la tastatura, in incercarea de a scrie ceva cu C

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Gata, mi-am mai revenit

Anca ce petrecere frumoasa ce de bebici frumosi

Ada ai ceva sa ne spui ??? Cumva II ???? Trecem de la doua paturi..doua paturi ...la trei ???

Lumi pupici pentru papaciosi !!!!!

Eu m-am desumflat aprope de tot si nu ma mai doare. Acum sunt doar obosita natural , ketonal nu am mai luat Am fost cu printesica la prima lectie de atletism. Ii place la nebunie si vom merge de doua ori pe saptamana.
Piciul a fost si el cu noi si se uita tare curios la toti care alergau pe pista....

Lucutta nu stiu daca de foame se trezeste...la noi nu are nicio legatura trezitul cu foamea. Dar uneori numai dupa ce bea putin lapte adoarme, dar nu asta e motivul pentru care se trezeste. Are seri cand manaca aproape 180 piure de cereale si tot se trezeste la 6 sa pape...si sunt seri cand abea daca bea 60 ml lapte si doarme snur pana la 7-8. Asa ca ( la noi ) nu tine de mancarea de seara...
Am incercat si cu cerealele de noapte de la nestle si tot cum a avut el chef s-a trezit
In premergator noi de pe la 6 luni. La inceput il lasam foarte putin , cam 10 minute, apoi dupa 3 saptamani l-am lasat mai mult. Acum sta cam o ora pe zi, ca mai mult suntem pe afara

Andy_g dieta reusita !!!!!!!!!

Preety pupici Sorinei

Roxi

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

fete pe cine intereseaza...e semifinala Eurovision pe TVR

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

babytza, neee, era varinata II adica, suuper emotionanta poezia!

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Babytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici,
am scris un mesaj kilometric dar l-am baut.
Noroc cu capitolul nou, poate imi mai revin si eu.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput