Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

fetelor, doctorii sunt niste cretini, ascultati-ma!(eu, cea atotstiutoare)
bucurati-va ca sunt sanatosi!
cum adik nu e normal.....ca n-a fost bolnav?
cam asa e asta...pe intelesul meu.
na...ca dadui si eu cu rosii.....inainte sa-mi spargeti voi capu'...pt ce-am scris mai sus.
(si ref la ce-am scris mai sus..."pregatiti-va"...nu ce-am scris eu....offfffce ma grabesc...dar nu sunt analfabeta, jur, dau in scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fce

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

neatza!
La multe lunite sarbatoritelor de astazi!
multu de

fce: eu nu am vrut sa-mi dau cu parerea ptr ca mi se pare cel putin exagerat/deplasat sa-i spui unei mame asa ceva Exista studii facute sau cum?
Serios! Eu sunt una dintre persoanele care nu face febra, pot sa fiu cu gatul in pioneze, cu mucii taras, dar nu ai sa vezi temperatura la mine. Si asa sunt de mica, am 33 de ani si nici o tumora
Cosmy: eu cred ca sperietura a fost mare la voi, Vladutz s-a inecat cu coaja de mar, am crezut ca mor atunci, am capatat experienta cu adevarat cand a mancat juma de servetel de harite si nu vroia neam sa deschida gura sa i-l scot L-a inghitit si apoi i-am dat apa

eu zic sa/i iei pe babytza si pe davidutzu si sa te prezinti imediat la dr ca nu se stie sper ca falkone a facut febra, da?cre ca am luat/o razna...

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori

neaparat il iau si pe Falkone, la vaccinul de 2 luni a facut 38,3 si dupa aceea nu a mai facut nimik nici la 4 luni, nici la 6. A mai avut muci trei zile, fara febra, asa ca si el este candidatul ideal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

si Noah stand in picioare si zicand "dada", aproband orice

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Neata si de la noi

pentru micile sarbatorite ale zilei:
Elsa de pilolica
Maya de CosmyB
Amalia de Klemi
Crina de Angelyna

CosmyB mamica. Bine ca a trecut sperietura si ca nu s-a intamplat nimic! Eun-o las pe Sorina sa umble cu hartii in primul rand de frica sa nu se taie

EvaF dulce foc scumpul Noah

Ramo ai fost in Tineretului si n-ai zis nimic????????

Nerantula multumim ptr votul decisiv ... am scos pestucu din spital

Sorina aproape ca nu mai aare bubita... sunt super happy

toata bobocimea!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si Bazar pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

fce nu cred ca medicul la care ai ajuns este medic homeopat cu adevarat. Nu exista asemenea diagnostice. Tineti minte ca medicii homeopati trebuie sa fi terminat medicina si sa isi fi luat competenta in homeopatie (la fel ca la ecografie) nu exista medici homeopati care nu au facut facultatea de medicina aia sunt sarlatani. Homeopatia este medicina homeopata la fel cum cea clasica este alopata. Ca o idee nici Dimitri nu a facut febra pana la opt luni si a facut acum 39.7 si a luptat mai mult singur cu ea ca desi i-am dat antitermic l-am mai si lasat incins asa ca....fugi la alt medic homeopat daca chiar vrei sa mergi pe drumul asta daca nu cauta un pediatru competent si gata.
Cosmy freaky intr-adevar, bine ca ati scapat usor.
babytza sanatate multa. Ai vreun dinte cu probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata, neata,
Apar si eu intre prepararat papica, fiert legume si carnita pt. la pranz, scos rufe de la spalat si alte indeletnicir casnice.
Babytza, super clipul...acu' caut si eu o poza recenta a mandrei si-o pun pe mail, nu de alta, dar sa ne vada cuscra Andy_galro in clip.
Alexa, tu parca ziceai de modificarea apetitului bbilor cand e cald afara...si eu am observat la Eva, la masa de legume (care oricum nu e favorita ei). Eu cred ca-i normal, mai ales ca si noi adultii ne modificam apetitul cand sunt calduri mari.
Fce, mi se pare incredibil ce-a putut spune medicul respectiv. In loc sa aprecieze faptul ca Erika n-a facut febra, n-a fost racita, n-a avut reactie la vaccin si asa mai departe, el te baga-n sperieti. Hm...nici Eva mea n-a facut febra decat atunci cand a avut rotavirus, si nici atunci febra propriu-zisa, ci stare sub febrila, pt, ca n-a depasit 38 grade.
Anamona...cu bona nu e stralucit, de fapt cred ca vineri va fi ultima zi, avand in vedere ca nu prea se descurca cu Eva, nici cand sunt eu acasa. Ma gandesc cum ar fi fara mine acasa...deci....
Cutia cu servetele umede este atractia ei...se joaca de fiecare data cu ea, inainte de baie cand misuna prin pat, bate-n ea ca intr-o toba. De altfel mai misto decat jucariile sunt urmatoarele: telecomanda, telefoanele mobile, cutia cu servetele, revistele, orice nu e de joaca.
Cosmy, uff...bine ca ati scapat cu bine, insa sperietura a fost maxima. am fetele.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Daca va place de mine mozolici, votati-ma www.infobebe.ro/galerie/displayimage-42.html" target="_blank">aici

Mergi la inceput

preety, na ca votai si eu amarat de pestisor
eva, super baietel!
andreea si noi avem aceleasi jucarii...la care mai adaugam...orice carton,cutie, sticla de plastic....punga(dar nu prea ne lasa mami cu ele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Andreutac sustin ideea: cutia de plastic de la servetelele sanosan... telecomanda... mobilul... pungile de plastic (da astea nu i le las)... revistele (nici pe astea nu i le las)... capatul curelei cu care e legata in scaunul de masa... hainele ei si in special ciorapeii...

Ratonelu multumim mult

Babytza sanatate multa!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si Bazar pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fce

neatza!
ramo anda a facu febra?

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori

Carmen, n-a facut, desi a luat o raceala de la tati odata cu mine. Insa am pansat-o rapid cu Nurofen si n-a apucat sa "lupte cu boala", cel putin nu mai mult decat 37,6. Temperatura ei obisnuita e 36,ceva. Ce-i drept eu nici n-am facut febra si n-am luat decat vreo 3 fervexuri, fac ceva ca n-=am luptat cu boala?

Oricum dr. ala trebuia sa tina cont ca alaptezi si fata are ceva imunitate la racelile din jur de la tine.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

in sfarsit, te trezisi?
ram...

Mergi la inceput