Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(81)
Raspunsuri - Pagina 15
maria_bunica spune:
Doar ce am intrat pe usa..si fuguta la calculator ca am vesti proaspete si bune!!

:"3,400kg,51 cm,ora 12.30.Ma simt f bine!Mi-a adus-o s-o vad,e superba Sofia Ioana!Va pup,mamica_oana"
Felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic pt printesa!!

Sofia Ioana,bine ai venit,sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!!

37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
mh spune:
Bine ati venit acasa Piky si Oana!!!!!!!!!!!!
Azi e ultima zi cu burtica si la mine
maine la 8 sunt la spital sa o scoatem pe bb pe calea normala sper eu. Lichidul a scazut colul e deschis 2 cm , contractii nedureroase deocamdata, si pentru ca dr pleaca miercuri din tara, maine voi naste, sper sa fie repede si usor
.
Va pup si va dau maine de stire,
Mihaela 39+ cu Dorotea si Irina nov 2005
nicuratze spune:
MAMICA OANA, felicitari,sa fie sanatoasa si cuminte SOFIA !
MIHAELA, multa bafta maine, sa fie cum doresti tu!

( si te astept cu nerabdare sa ne povestesti )
elena,
s.35 cu Andra Ioana
+Radu (21.10.2005)
Ramona.P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Doar ce am intrat pe usa..si fuguta la calculator ca am vesti proaspete si bune!! ![]() ![]() :"3,400kg,51 cm,ora 12.30.Ma simt f bine!Mi-a adus-o s-o vad,e superba Sofia Ioana!Va pup,mamica_oana"Felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic pt printesa!! ![]() ![]() Sofia Ioana,bine ai venit,sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!! ![]() ![]() 37+ Darius NicholasAMR 2 saptamani ![]() Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |

MAMICO OANA felicitari!!!!Sa-ti traiasca printesa!Sa aiba parte de tot binele din lume si voi sa va bucurati de ea!Refacere rapida si te asteptam acasa!!!
Ramona
35+ cu
Bianca Mariahttp://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
clodyac spune:
mamica oana sa iti traiasca bebelina
si sa va bucurati de ea insanatosire grabnica si va asteptam in stup

mh sa dea dumnezeu sa ai o nastere usoara o sa ne gandim la tine uffff maine ai sa ai pe bebelina in brate
iti scot agitatele de pe acum

mh

35 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
voicu_bebi spune:
salut fetele ce faceti?bey la noi ploua si mai nou imi intrase apa prin geam de ma tot uitam la matza-n calendar de unde curge si buba era de la un cablu a trebuit sa il execut k altfel nu ma simteam bine
vad ca s-au scos agitatele pt mamaica_oana si alberta 
super
mamica_oana si alberta va doresc NASTERE USOARA!! si bebelusii sa se nasca cu bine si sa fie sanatosi si voi la fel!

oana_du..bine ai venit acasica cu bebele..am vazut pozicile,este un dragut,si eu am observa semnul de pe frunte sper sa ii treaca si vreau s aiti zic ca e un scumpic si un dulce..sa va traiasca ,sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii!

Anca..

37+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

maria_bunica spune:
Acum reusesc sa citesc din urma..
Strunfita..multumesc!!
Stiu cum e cu picioarele umflate,aseara nu imi mai incapeau nici in papucii de casa..am cam exagerat ieri ca am avut musafiri si nu m-am intins deloc in pat..incearca sa te odihnesti si sa mai stai intinsa,poate se mai desumfla un pic,la mine functioneaza!!Super ca veti merge in concediu,tinem pumnii sa fie cumintica printesa si sa decurga totul bine!
Cris..pai trebuie sa fim sexoase si frumoase pt marea intalnire cu bebe..nu cumva sa se sperie si sa vrea inapoi in burtica..

Strunfita..la mine,pt constipatie,are efect cafeaua cu mult lapte pe care o beau dimineata..![]()
Blue..deci se apropie si la tine momentul..
oricum ,de acum este totul ok!!
Asteptam vesti daca se grabeste bebe!!
Cristina..off..mititica..
degetelul si sa treaca repede!!
Laurraa..multumesc!Chiar la tine m-am gandit cat am fost plecata..dar imi imaginam eu ca totusi nu ai nascut si doar ai avut un week-end incarcat,ca doar a fost si tati acasa!!
Tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune de la eco!!
Ramona..felicitari pt semnatura..
mai e putin si ne vom cunoaste nora
Foarte frumoase pozele..a crescut burtica si mami este asa dragalasa si fericita..

Cris..felicitari pt vestile bune in legatura cu salariul..asa mai zic si eu..![]()
Nicuratze..multumesc!!
Mh..deci maine agitatele si pt tine...tinem pumnii sa fie totul bine si sa se poata normal si bebelina sa fie sanatoasa!!
Gata,am recuperat tot..cat am fost eu plecata a ajuns si patutul,asa ca ne apucam de montat!!
37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
voicu_bebi spune:
mamica_oana..FELICITARI pt bebelina ..sa va traiasca,sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot binele din lume si sa va aduca numai si numai bucurii

mh..scoatem agitatele ...NASTERE USOARA MAINE! sa decurga totul cu bine si bebe sa se nasca cu bine si sa fie sanatoasa si tu la fel

Anca..

37+

voicu_bebi spune:
cris..tare faza cu cererea in casatorie a viitorului tau cumnat..hihi mi-a palcut inspiratia buchetului de mire ![]()
chiar originala ideea ..ma bucur k a acceptat si mai tare este ca vei fi soacra ![]()
maria..abia asteptam pozicile cu patutul si spor la montat!

Anca..

37+

Bebe Beca spune:
Mihaela, iti tin pumnii pentru maine. Sa ai o nastere usoara, NATURALA!!! Poate iti iei un laptop la tine, sa ne tii la curent, sa ne dai vesti. 

Bun venit Sofia! Sa cresti mare si sanatoasa. Oana, sa te recuperezi cat mai repede!
maria, cand ziceai ca-ti schimbi look-ul?
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca