Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(81)
Raspunsuri - Pagina 12
maria_bunica spune:
Alberta..succes azi la spital si pregatim majoretele pt maine!!
Serialbastre..multumesc!!Noi vom monta patutul azi,cand ni-l aduce,pt ca de-acum nasterea poate avea loc oricand si cum tati va sta cu noi in spital..nu are cine sa le aranjeze acasa..si nici nu am chef ca in prima zi,cand ajungem acasa,sa stau cu toate intinse sa le montam..Cu siguranta ne va fi dor de burtici..![]()

37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:

Mamica_Oana

Nastere usoara si refacere rapida,te asteptam cu vesti bune!
Fug sa ma imbrac..revin mai tarziu!!
37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
strunfita spune:
Mamica_Oana, Alberta am scos agitatele:

V-am tot citit in week-end, dar n-am apucat sa scriu, acuma sigura am uitat o gramada din ce-am citit...
Maria, Dani3lla, am vazut hainutele, foarte, foarte dragute. Mai ales sosetutele alea mici, mici.
Ely, e asa de scumpa Marina si tu arati foarte, foarte bine! Ma bucur ca sunteti ok amandoua si ca a fost usoara nasterea.
Picky, bine ai revenit. Asteptam poze si povestea nasterii, din fericire vei uita repede prin ce ai trecut.
Oana_mvt, sunt asa draguti copilasii tai! Ma bucur ca Eduard e bine si ca au iesit glicemiile ok.
Oana_du, e superb Dan (chiar cum ii spuneti, Dan sau Alexandru?). Se vede ca e mare si dezvoltat bine.
Raluca Ioana, bine ai revenit acasa. Hai ca nu mai er mult pana la termen, sigur va fi totul ok.
Andreea, Happy Mother's Day si sa stapanesti sanatoasa masina de spalat!
Cata, te inteleg cu durerile, mai ales avand in vedere ca tu porti 2 bebelasi. Cate saptamani de sarcina ai acum?
Revin cand imi mai aduc aminte ce mai voiam sa zic.
Carmina
37+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
cris_82 spune:
clody..............unde esti..ca eu vreu cafea.Sunt cheauna de somn ca fi-mea vrea sa iasa si ma omoara cu zilele de pe acum
.Draga mea..Razvan e un cumintel..fi-mea e terorista(cred ca a reusit sa faca rost de bilet pentru iesire
)

yioanna............chiar nu stiu ce sa zic,ca pe piata am vazut produse pentru bebei cu levantica si eu am luat..acum chiar sunt in ceata total

alynta.............te inteleg..si eu cand intru in carrefour se subtiaza considerabil bugetul
noroc ca am sotul langa mine care ma tine bine.Sa ne spui ce se hotareste la spital

picky toto.........felicitari pentru buricel..acum incepe balaceala

LauraOana..........de abea asteptam de vedem noul look
.Apropo de PCO..fina mea sufera de asa ceva si de vreo 2 ani tot o tine din tratament in tratament si inca nimica
.Dar noi nu disperam..odata si-odata tot trebuie sa se prinda ceva![]()

maria bunica........
..va curge cu gagici sexoase pe aici in curand
..Asa fetelor..noi gravidutele si mamicile ne tinem pe pozitie tare la capitolul asta

ely.................e o scumpete pitica ta

oana mvt............felicitari ca ati scapat de buricel si balaceala placuta

alberta.............bafta la dr. ...mai ai putin si vine bebelul

dani3ella...........
esti mortala.Ma bucur ca ai o familie asa frumoasa si ca va ajutati

oana du.............ai o minune de flacau
..sa-ti traiasca.E atat de frumos

anda magda..........spor la trebaluit.
ca sa fie treaba mai usoara
Mi-ati facut o pofta de tinut maimutica mea in brate ca parca nu mai am rabdare pana la sfarsitul saptamanii..dar si morcovii sunt pe masura![]()
36+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
cris_82 spune:
multumesc tuturor fetelor 
nu imi vine sa cred ca o sa fiu soacra

36+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
strunfita spune:
Ramona, Miruta, Maria, Deea, Mamica Oana, multumesc pentru gandurile bune pentru Bogdan. E o idee foarte buna sa-i arat personaje din desene animate cu ochelari, o sa ma apuc astazi sa-i caut.
Eu am mainile si picioarele duble
. Vad ca nu mai vor sa se desumfle deloc, in rest ma simt foarte bine, inca reusesc sa ma misc ok, sambata chiar am si aspirat cat au fost baietii pe-afara. Doar ca m-am cam saturat de imaginea de balenuta
. Nu prea mai am cu ce sa ma incalt, dar pentru maxim 9 zile am zis ca n-are rost sa dau banii pe incaltaminte pe care n-o voi mai purta apoi.
Carmina
37+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
Cris, felicitari pentru sora ta! Da' eu nu-nteleg cum vei fi soacra? Pentru mine soacra e mama sotului meu...
Si noi avem neamuri si prieteni de treaba, fara prea multe fumuri in cap. Soacra-mea mi-a luat cam jumatate din primele hainute si un scaunel cu jucarioare de-asupra in care poata sta bebe, maica-mea va contribui cu bani la ce trebuie prin spital ca i-am zis ca nu mai are ce sa-mi ia, fata are trusoul complet acum.
Finii si prietenii intreaba ei ce avem nevoie in general.
Carmina
37+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
strunfita spune:
Si eu o sa scot fata din casa inainte de botez. Asa am facut si cu Bogdan si n-a patit nimic. Lui Bogdan i-am facut botezul la 3 luni si jumatate, ar fi fost culmea sa stau cu el doar in casa. Adevarul e ca n-am iesit din Timisoara, imi era groaza sa ies cu el in afara orasului, asta a fost fixul meu.
Pe Andreea o sa o botezam la sfarsitul lui iulie, e imposibil sa stau 2 luni in casa cu ea.
V-am zis ca ne-am rezervat un apartament intr-o vila in Croatia pentru inceputul lui august? Nu pot decat sa ma rog sa fie fata sanatoasa si cuminte, ca sa putem merge. Mergem impreuna cu pediatra copiilor
care e si ruda cu noi.
Carmina
37+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
strunfita spune:
Yioanna, banii pentru celule stem nu ii dai acum cand nasti, ci intr-o luna, doua, cand iti vin rezultatele de la ei si iti confirma ca celulele recoltate sunt ok.
Plus ca noi am optat pentru plata in 3 rate, asa ne convine noua cel mai bine, ca sa nu simtim dintr-o data cei 3300 RON.
Carmina
37+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
strunfita spune:
Am descoperit leacul minune pentru constipatie: migdale crude.
Cel putin la mine face minuni 
Carmina
37+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)