Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alberta72 spune:

Dragele mele,
Intru si eu un pic caci maine nu stiu daca am timp. La 11 trebuie sa fiu la doctor si la 13 la spital pentru pregatire. Nu stiu in ce consta dar probabil ca am de completat ceva hartii si probabil bebe monitorizare. Marti dimineata o sa intru in operatie...
Sunt cam speriata dar very reaadddyyyy. Speram ca totul sa mearga bine.
O sa intru un pic si maine seara dar o sa fie noapte la voi....asa ca...sa auzim numai de bine.

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata va ofer o

ely sunteti o familie perfecta aveti o bebelina frumoasa foc sa va traiasca si sa va bucurati de ea nu am cuvinte sa pot exprima stralucirea din ochii tai felicitari mamicooo
eu ma simt mareeee de abia pot sa mai fac cate ceva am insomnii , daca dorm visez numai aiureli, ma gandesc numai prostii si nu mai am rabdare pana sa il tin pe bebe in brate sa ma linistesc

alberta bafta la doctor azi si iti tinem pumnii sa fie totul ok ai grija de tine si mai un pic pana sa iti vezi minunea

Oana_mvt bine ai venit acasa sa iti traiasca bebe sa va bucurati de el

Cris foarte originala cererea in casatorie CASA DE PIATRA! surioarei tale

Fetelor razvan al meu face revolutie in burta deja a trecut de la capitolul mutat mobila cand are program de box imi muta efectiv burta din loc la voi cum mai e? ca eu iar intru in paranoia

azi am program de curatenie si dupa ma odihnesc sper

mamica_oana

Sa dea dumnezeu sa ai o nastere usoara si toate gandurile bune le trimitem sper tine de abia asteptam vesti

sa aveti o saptamana usoara si o zi superba

ps tiana nu ne mai scrie deloc?????

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

http://www2.snapfish.com/slideshow/AlbumID=543863007/PictureID=18420270007/a=34895583_34895583/otsc=SHR/otsi=SPIClink/COBRAND_NAME=mypoints

http://www2.snapfish.com/slideshow/AlbumID=543863007/PictureID=19138821007/a=34895583_34895583/otsc=SHR/otsi=SPIClink/COBRAND_NAME=mypoints

http://www2.snapfish.com/slideshow/AlbumID=543863007/PictureID=19138828007/a=34895583_34895583/otsc=SHR/otsi=SPIClink/COBRAND_NAME=mypoints

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

oana_mvt ce copii frumosi ai sa iti traiasca amandoi si sa va bucurati de ei

e asa de frumos eduard e un bebe perfect

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Maria, sa foloseasca bebe sanatos hainutele, si tie, sa-ti fie de bine cozonacul. Burtica este super. Cred ca ne va fi dor de burtici ...
Si noi tot patut de lemn avem, desi eram ca si tine fixata pe tarc. Dar acum imi place ideea; nu l-am montat inca, parca nu-mi vine sa stau cu el montat in casa, o sa-l monteze tati cat sunt eu la spital.

Dani3lla, frumoase hainute! Sa le poarte bebe Denis sanatos.

Annkkaa, 38 de saptamani cand citesc ma cam sperii, ca doar suntem cam de-o "varsta". Ce emotii am ...

Philip, la multi ani de ziua mamei!

Picky si Alessia, bine ati venit acasa!

Ely, am vazut pozele, bebelina e frumusica foc!

Scot si eu agitatele pentru Mamica_oana Nastere usoara si bebe sanatos!

O zi buna tuturor!

Andreea 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_MVT

BebeBeca i-a trecut icterul Sarei?
Ieri am iesit la magazin si in parc. Azi mergem la biserica si apoi la o inghetata.
mamici, bebei si burticute

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Inca nu am scapat de icter, insa nu mai este la fel de galbena ca la inceput. Si nici la fel de somnoroasa. Pupam mama si puiul galben!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

Azi am luat suportul acela de care va spuneam ca sa imi fie usor sa spal piticasi e pe roz..si cadita e pe bleu.Si cel mai tare pe ziua de azi...sora-mea l-a cerut in casatorie pe cumnata-miuintr-un mod unic.Ieri,juma de zi am stat si am facut cu ea(ideea mea..ca altfel nu se putea)un buchet de mireasa..in cazul nostru a fost "de mire".Cel mai frumos buchet din cablu utp la capete cu mufe colorate cu marker si oja de diferite culori si cu hartie colorata ca sa para a floricele[alcool,iar ca si ornament in buchet am "ciordit"de la am meu cabluri cu mai multe nuante de verde si i le-am atasat buchetului(chipurile frunze).Si ca cererea in casatorie sa fie ca la carte ..i-am cautat in cutia cu saibe doua mai acatarii si i-am facut si doua inele (unul cu o piatra alba-cica diamantsi celalalt cu o margea-asta tinea loc de perla.Si azi la aruncat pe acaun ca sa nu lesine saracul de emotie si la cerut de barbat.Cred ca va dati seama ca a murit de ras ..dar a acceptat.Asa ca la anul o sa fiu soacra mica.

36+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Foarte tare sar'taSa fie intr-un ceas bun!!

DANA 35+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

maria bunica.........ce frumos cadou..vreau si eucaeu mi le iau pe toate singurica..dar am pus-o deja in tema pe sora-mea(ea o sa fie nasica bebelinei)cam ce mi-ar mai trebui si poate ia si ea ceva.Cam cu tupeu sunt,nu? Dar asta e..cate nepoate are?una de la mine

36+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Asta tupeu?Stai ca iti spun eu ce e ala tupeu.Cand am dat vestea'n sat ca sunt gravida sa-i vezi pe toti cum faceau:"vai,vai o sa fiu matusa,unchi samd...abia astept" zici ca faceam copilul pt ei...Si am inceput eu.Pe frati'miu l-am pus sa-mi ia patut (l-am pacalit sa-mi ia cu tot cu salteluta si o lenjerie),pe cumnata'mea carut,pe vara'mea care e farmacista biberoane,tetine,suzete si altele...pe soacra'mea cadita cu suport si mama...o sa-l spele pana pe la 18 ani pe copilu ca mie sigur o sa-mi fie frica

DANA 35+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mi-a luat o eternitate sa citesc cateva pagini. Sara sta in balansoar acum, nu vrea sa doarma. Vrea sa fie leganata sau tinuta in brate
Inca mai avem mucisori, nu inteleg de ce nu trec mai repede, Rebeca nu mai are nimic. Continuam aspirarea
Iar despre dormit... dormim numai imbratisate! Altfel nu-i convine, decat uneori in timpul zilei. Noaptea numai la mami in brate sau pe burta se poate. Altfel e scandal mare!!!

Pentru colici, Anda si Dana, puteti incerca si Debridat. Si Gripe Baby water merge bine la noi, eu ii dau seara chiar daca nu o doare burta.
Ely si Oana, aveti bebelusi superbi!!!
Picky, bun venit acasa si asteptam poze! Si povestea nasterii.
Mamica Oana si Alberta, sa aveti nasteri usoare si recuperari rapide!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aqua80 spune:

buna fetelor.felicitari proaspetelor mamici si noilor ingerasi.sunteti harnicute nu gluma,am reusit sa recuperez si eu tot ce ati scris din urma.
lauraoana: incurajazati prietena...nu-i un capat de tara sindromul ovarelor polichistice.si eu am ovare polichistice...cei drept cam greu am ramas insarcinata ,dupa 1 an de incercari si fara tratament medicamentos....luam doar branca ursului (pastilute din plante de la plafar...este si sirop dar mirosea prea urat si nu l-am suportat)si sirop din muguri de zmeur .acum am 34 de saptamani de sarcina si astept cu nerabdare sa-mi tin puiutul in brate.

saptamana trecuta am spalat si eu tot ce era de spalat pt bebe(hainute,lenjerii de patut,paturici) iar zilele astea sa le calc sisa le asez.tati e tare stresat,in fiecare zii ma roaga sa termin ce am de aranjat pt bebe ca el nu stie ce sa le faca cand voi fii in spital....

am si eu o intrebare pt mamicile care au nascut prin cezariana,si anume: in sala de operatie a m-ai fost vreun dr mana a doua?cat se da pt mana a doua ?sau se da doar dr si acesta da si mainii a doua?am o mare dilema in acest sens.aaaa....sa nu uit si la anestezist cam cat se da?la moasa ati dat ceva?

34+Alexandru

Mergi la inceput