Puiuti de Randunici 2008!! (257)
Raspunsuri - Pagina 4
ramo_cata spune:
salutare
noi am avut o trezire pe la 5 am papat laptic,apoi pe la orp si apoi am dormit pana la 10...acum doarme de la ora 13.30..astept sa se trezeasca,sa papacim si mergem in parc la craiova...il luam pe tati la plimbare...
mufa pt somnicul fara treziri...mersi luny pt cafea..eu acu'o servesc...
nicoleta ti-am vazut mateiasul 
olga la multi ani sotiorului...el implineste 36 de ani nu?!...felicitari proietenei tale ,sa-i traiasca fetitza si sa fie sanatoasa...
naty,luny,olga mie andru nu vrea in ruptul capului sa-mi arate nasul
...se uita in oglinda il intreb :"unde e nasul?"..se uita si nimic..se uita la mine si nimic...in rest stie si intelege multe dar nu-l stresez il las sa invete treptat,il mia raresc cu intrebarea unde?,fa-i asa ,ia cum face andru..ca oricum face cand vrea el ci nu cand vreau eu...
clau distrcatie placuta la socrii si astept pozici cu rebecutza cu rochita
bubu ma bucur sa vad ca vlad e mai bine
nasic-o mimo distractie palcuta si sa faceti multe poze...
vad ca si teo aricel are muci..off multa sanatate
si cam atat merg sa calc cateva tricouri ....va pupacesc si va doresc o duminica frumoasa ..e super cald afaraaaa..yupii ce misto..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Nico, pune-i in nas Colargol, la astia mici ai mei a functionat bine la muci grosi! in 2 zile nu mai aveau! plus aspirat la greu...stii tu...
Olgutza, distractie placuta si LMA 
Naty, tu o mai duci acum la cresa pe Iulia??
Maiii..astia mici ai mei s-au intrecut in dormit dimineata!! Stef se trezeste la 9 jumate, ii fac laptele, bea 200 si se culca la loc
. Asta in timp ce Vlad inca doarme! si apoi ne trezim toti la 11
Plus ca peste noapte dorm intorsi, sunt super!
Vlad mai are treziri cu vise si urlete/plansete
, dar astea sunt la ordinea zilei 
Am iesit afara putin, f. cald, frate, prin soare..si nici sepcute nu le luasem
...am papat si acum ne bagam la nani ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
am tars si noi o tura de stat la aer, in curte, am alimentat Mufarinul si la 4 vin ai mei sa ne ia sa mergem in IOR!

bubu soro, dar la cat se culca baietii de dorm asa bine?
uitasem
(tot seria juam de neuron):
LMA RANDUNOI DE OLGA! SANATATE,FERICIRE,BUCURII!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Mersi Ramo!
Mimo, distractie placuta si sa va fie de bine!
Wow, am vazut pozele lui Simo, suuuper de tot!! toate sunt misto rau!! chiar super v-ati distrat! si ce scump e David la costum 
Nico, e un dulce puiul cu zulufi si ochi albastri 
Poate pun si eu niste poze...dar sa culc piticii ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
tuchita spune:
helau!
La multi ani sot de Olga!

sa cresti mare,sanatos, voios,voinic si sa ai grija de fete!
Eu sunt la nasa lui Seb, stau cu bebelina mica in timp ce ei petrec la un botez!
Doamne, fetelor, mi se pare incredibil ca ai nostrii au fost si ei candva asa de mici!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Si mie imi place Colargolul pentru muci!
Seb are si el niste muci de luni, tot il dau cu Pivalone si Colargol...nu sunt multi, dar e fornait si mi-e teama de otita.
Se aude domnisoara ca da semne de trezire, sper sa-i placa de mine si sa nu urle foarte tare!![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita helau! La multi ani sot de Olga! ![]() ![]() ![]() sa cresti mare,sanatos, voios,voinic si sa ai grija de fete! Eu sunt la nasa lui Seb, stau cu bebelina mica in timp ce ei petrec la un botez! Doamne, fetelor, mi se pare incredibil ca ai nostrii au fost si ei candva asa de mici! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Si mie imi place Colargolul pentru muci! Seb are si el niste muci de luni, tot il dau cu Pivalone si Colargol...nu sunt multi, dar e fornait si mi-e teama de otita. Se aude domnisoara ca da semne de trezire, sper sa-i placa de mine si sa nu urle foarte tare! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |

tuchita spune:
Ramo, mersi! Am pus-o pe burtica, a tras un partz si s-a culcat la loc!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Luny, pai se culca pe la 10, le fac baita la 9 jumate si Stef la 10 e in pat, bea lapticul. Vlad pe la 10 jumate, ca stau sa-i citesc povestea...
Si la 3 dupa-amiaza sunt in pat, Stef deja doarme de juma de ora, Vlad se mai foieste pe-acolo...si se scoala pe la 6 jumate ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze