Puiuti de Randunici 2008!! (257)
Raspunsuri - Pagina 20
bubu05 spune:
Cris, pai neaparat vreau si eu la tine la curte, la iarba verde
, nu scapi de noi ![]()
Miha, de la samburii de kiwi ne-am conversat ![]()
Gudinde, si eu tot ceai pregatesc pt. maine! Al meu e de patlagina cu miere si lamaie
. Am avut si de echinaceea, bun rau ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
egonsis spune:
Naty, pai de Natalia, ce sa zic, numai de lauda. E tare vesela, foarte prietenoasa, mananca bine, doarme suficient de mult peste zi cat sa-mi dea sansa sa beau o cafea si sa-mi incarc bateriile. Initiaza jocuri, ii plac mult papusile, le da de mancare, le imbratiseaza, le inveleste. Pe noi ne pupa, asta e mai de actualitate. Citeste cu mare drag, are diverse carti de povesti, pe care intentionam sa le foloseasca mai tarziu, dar si acuma sunt bune, Isi ia cate o carte pe canapea si rasfoieste si se entuziasmeaza. nu suporta sa fie ignorata, daca vorbim intre noi vorbeste si ea, mai tare, daca tot nu o bagam in seama vine, trage, arunca, rade. Pe afara e innebunita dupa pietre, frunze, caini, fantani.
Mancarea, ca am vazut ca ati vorbit de asta, nu numai ca nu i-o pasez, dar apropae ca nici macar nu o mai bucatesc. Ieri de ex i-am dat pastaile de fasole intregi. Taare mult i-a placut sa traga de ele! Fructele i le dau sferturi, cu coaja, i-am dat chiar si o feliuta de pui fraged. a mestecat tare bine. Cateodata ma gandesc ca sunt prea curajoasa, dar o vad ca se descurca bine si mananca mai cu drag asa. E drept ca e are si 4 masele, cate una pe fiecare parte. Prefera sa manance singura, cu lingura, furculita, mana, ce-o fi.
Cu vorbitul, nu m-am prins daca spune ceva directionat. O singura chestie am remarcat: pana acum cateva saptamani, cand imi aducea un obiect spunea "uite, uite". dupa care, cand sotul meu a avut concediu si s-a jucat mai mult cu ea, a inceput, pentru aceeasi activitate, sa zica "dita, dita", care e echivalentul in germana al lui uite. Dupa ce s-a intors sotul meu la lucru, a revenit si Natalia la "uite, uite". Poate doar mi s-a parut mie, dar ar fi o mare confirmare ca face diferenta intre limbi.
http://entertainment.webshots.com/album/570795866eKNPbl
egonsis spune:
Miha, daca eu sunt randunica de Norvegia,
eu vin, vin, cat de des pot
Noapte buna tuturor
http://entertainment.webshots.com/album/570795866eKNPbl