Prima sarcina - primele instincte materne (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

ARIANNA sa fii sanatoasa, sa ai multe reusite in viatza si sa nu uiti k pe lumea asta nu esti singura. Ai niste parinti minunati care te iubesc si-ti vor fi alaturi atunci cand vei avea nevoie de un umar cald. Mult succes in viatza !

garga, sa-ti traiasca !
Nu-mi vine sa cred k a trecut un anisor, off Doamne cum trece timpul !

Noi avem 4,5 lunitze, crestem, suntem sanatoase, vesele, tzipam, ne place sa papam ..totul e bine cu noi

Deja ma gandesc cu nostalgie la primele zile din viatza ei, cand am adus-o acasa si era cat un ghemotoc ....nu mai pot dupa ea, o iubesc k pe nimic altceva....e sufletzelul meu... ce e mai frumos decat sa te trezesti dimineatza si sa-ti vezi copilul cum iti zambeste ???!!!

Ma topesc toata cand imi ia fatza cu manutzele ei mici si ma mangaie ...offf

Nimic nu se compara in viatza asta decat sa aduci pe lume o bucatik din tine, carne din carnea ta, sange din sangele tau !

Va las k m-a apucat nostalgia !

mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

ertinate pupam cu mare drag. iti raspund cu intarziere...dar programul nostru a fost tare incarcat in ultima vreme. iti multumesc din suflet pentru urari...nici mie nu-mi vine sa cred ca a trecut deja 1 an...parca ieri eram cu burtica...plina de emotii...emotiile nu au disparut..burtica da, si iata ca avem fetita mare domle`
voi sunteti bine?totul ok? am vazut ceva nou in peisaj acum esti in grecia cumva? va pup, si multumesc mult inca odata pt fiecare urare de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

garga La multi ani!! pentru micuta ta ...mai dar ce a trecut timpul..si noi avem 7 lunite deja
sper sa treceti cu bine si de tusea asta...asta este sezonul cu gripele...of si cu porcina asta ...chiar voi faceti vaccinul?

ertina voi ce mai faceti? v-ati mutat?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Salut mamicilor !

garga, alina, am plecat in grecia din iulie ( sotul a primit un contract pt 2 ani acolo ), dar acum suntem in Bucuresti pt sarbatori .

Athina are 6 lunitze acum in dec , ii prieste in Rom, a facut bujori in obrajori si in 2 sapt si-a mentinut si bine capul si acum vrea doar in funduletz....Am inceput diversificarea...suntem la inceput....masa de fructe dimineatza si la pranz piure de legume. Ce-i dau papa tot , inclusiv san. Are 8, 500 kg si 70 de cm la 6 luni.

Puteti sa o vedeti in pozele de la semnatura

Noi va uram un Craciun fericit alaturi de frumoasele familii...Primul CRACIUN in 3 !

Eu tot nu reusesc sa slabesc ..Cred k o sa-mi fac un control la tiroida...sau sa astept dupa ce termin cu alaptatul..nush, dar sunt foarte dezamagita

va imbratisam cu drag si va uram un sincer LA MULTI ANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Fetelor ce mai faceti? Nu ati mai scris de mult aici..imi e dor de voi, ce fac puiutii vostrii?

Noi suntem bine, am implinit luna asta 1an jumate,facem nimai nazbatii iar peste 4 lunite vom mai avea un bebe

Astept vesti de la voi

22+

Mergi la inceput

WOW, Alina ...Felicitari !
Sarcina usoara si sa ne tii la curent. Sunt tare bucuroasa pt tine

Am observat ca e liniste aici, la un moment dat numai eu scriam si daca am vazut ca vorbesc singura m-am lasat .

Va pup pe toate si asteptam vesti atat de la mamici, cat si de la viitoarele mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Salutare fetelor!
Tre` sa recunosc ca nu v-am mai scris de mult...nu ca nu as fi vrut dar timpul asta...se scurge repede si niciodata nu apuc sa fac tot ceea ce imi pun in cap.
Noi suntem foarte bine, Arianna a implinit 2 ani acum pe 28.10 dupa cum stiti....s-a facut mare...vorbeste cat este ziua de lunga, mananca singura, se imbraca si se dezbraca singura etc...si cel mai important...merge la cresa!
Eu am inceput munca din mai si totul este ok, doar ca imi ramane foarte putin timp pentru persoana mea...desi uneori as vrea sa stau sa lenevesc in pat cateva ore...sau sa stau sa mai butonez calculatorul...nici o sansa...va marturisesc ca nu am mai deschis calculatorul de aproximativ 5luni de zile...dar asta e, pana la urma prefer sa ii dedic putinul meu timp liber Ariannei decat calculatorului.

Alina felicitari....o sa fii mami la puterea a 2-a...super! Sa aisarcina usoara si bebe sanatos!

Ertina te pupicesc si te imbratisez! Ce faceti voi? sper ca sunteti bine. Micuta Athina ce face? Cum este?

Va pup pe toate, si sper sa reusesc sa va mai scriu curand!

Mergi la inceput