Prima sarcina - primele instincte materne (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Leeloo
apropos... nu stiu daca ti-am zis dar am vazut pozici si bebe Tudor e o minunatie
sunteti o familie f reusita

Thea 36+ Serban Alexandru

mai sunt 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

multumim..asteptam si noi poze cu voi!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

vin si eu la raport ... de pe partea stanga cu laptopul in fata scriind cu o mana

asa...
azi am fost la control... inca mai am infectia urinara ... iar bag antibiotic
DAAARRRRRRRRRRRR... mi s-a schimbat AMR-ul

fetele mai mult de 2 sapt bebe nu mai sta in burtic...e angajat bine pe canal si apasa cu putere iesirea.
colul e inca inchis dar se tot scurteaza...
dr. a zis ca daca ajung cu bine pe 14 iulie cand facem cezariana, imi da un premiu

ar fi super pe 14 iulie caci vom avea chef de 3 zile si 3 nopti in familie in fiecare an
pe 12 e fratele meu, pe 13 e soacra-mea si pe 14 ar fi Bubu daca sta cuminte in burtic.

oricum eu stau in pat si strang din picioare ca sa ajung la programare cand tbuie ... nu de alta dar ma enerveaza sa ma ia unele tburi ca ruptu apei pe nepregatite... cred ca as intra intr-o mare panica ...

oricum dr. m-a linistit si a zis ca si maine daca nasc bebe nu are probleme pt ca am ajuns la termen si e ok.

Slava Domnului

mai sunt 2 saptamani

Mergi la inceput

buburuza..sper sa ajungi cu bine la termenul programat..nu mai stiu de ce faci tu cezariana? scuze..

culmea e ca si eu am fost programata pe 12 martie la cezariana(cand am zis nascut)..si mergeam la control din cateva in cateva zile..si dr imi zicea ca am colul inchis si lung..apoi s-a mai scurtat..s-a mai scurtat..si tot asa..si cand am ajuns dimineata la spital si m-a urcat pe masa el zice..opa..col sters..uite! acum...nu simti?..ai o contractie!!!:)) si pe mine m-a apucat rasul..k eu nu simteam nimic..ce-i drept k in noaptea de dinainte si cea anterioara am avut eu niste dureri..dar nu foarte mari si am zis k sunt emotiile..dar..se pare k au fost contractii clare..

nu zic ca asa o sa se intample si la tine..important este pt mine k nu m-am panicat deloc..si am stat cumintica in pat si m-am gandit la bebe..si uite ca pana la urma a iesit chiar si prin cezariana in aceeasi zi in care si el vroia sa iasa natural..k cik nu mai aveam mult si nasteam:P

na..asta da poveste..spor la tinut bebe in burtica atat cat trebuie!

cum o sa-ti faca anestezia? locala ? totala? iti face si epidurala?

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui buburuza1979

vin si eu la raport ... de pe partea stanga cu laptopul in fata scriind cu o mana

asa...

fetele mai mult de 2 sapt bebe nu mai sta in burtic...e angajat bine pe canal si apasa cu putere iesirea.
dr. a zis ca daca ajung cu bine pe 14 iulie cand facem cezariana, imi da un premiu

ar fi super pe 14 iulie caci vom avea chef de 3 zile si 3 nopti in familie in fiecare an
pe 12 e fratele meu, pe 13 e soacra-mea si pe 14 ar fi Bubu daca sta cuminte in burtic.

oricum eu stau in pat si strang din picioare ca sa ajung la programare cand tbuie ... nu de alta dar ma enerveaza sa ma ia unele tburi ca ruptu apei pe nepregatite... cred ca as intra intr-o mare panica ...

oricum dr. m-a linistit si a zis ca si maine daca nasc bebe nu are probleme pt ca am ajuns la termen si e ok.

Slava Domnului

mai sunt 2 saptamani

bubu nastere usoara!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buburuza1979

asa...

Slava Domnului

mai sunt 2 saptamani

mai ai putin si tii puiu in brate sa ai o nastere usoara sisa te refaci repede!

noi ne pregatim de plecat la munte 1 saptamana..de duminica pana duminica viitoare. dupa cred ca ne vin nasii din italia si mergem cu ei la mare...deci o sa o tot tinem intr-o vacanta continuua
aaa sa va zic...ne-au mai dat 2 dintisori..cei din fata...am trat 3 zile si 3 nopti cu plansete urlete si agitatie mare..febra nu...dar in sfarsit au iesit, si avem un total de 6 dintisori
va pupam pe toate mamici si pitici!

P.S. de Berarpiri stie cineva ceva?

Mergi la inceput

am fost la dr azi.
nu mi-a facut control pe masa asa ca nu stiu cum e colul ... oricum azi mi-a fost mai bine ... fara contractii pana acum

mi-a facut testul non-stres si bebe dormea ca valiza in gara ... asa ca m-a chemat la un nou test luni ca azi a zis ca e bebe lenes ca a miscat putin si vrea sa il monitorizeze.
i-am zis eu ca program de topaieli are noaptea si ca nu e lenes deloc... ca atunci in timpul testului dormea si el sa prinda forte noi ... dar nah ... doctorul meu e f grijuliu si vrea sa fie totul bine.

am stabilit ca miercuri (15 iulie) la 7 dimi facem internarea, imi ia analizele , si pe la pranz spre dupa-masa intru in cezariana.
mi-a dat ultimele instructiuni... a zis ca in principiu facem peridurala cu rahi ca sa fiu treaza cand il scoate pe bebit si sa ma bucur si eu de moment

azi am facut si ultimile cumparaturi... am luat pampersi, servetele, crema pt masaj si alte prostioare
maine sotul monteaza patutul si gataaaaaaaaa...

leeloo fac cezariana din motiv de bazin f mic.

vai ce emotii si nerabdare am ...

Thea 37+ Serban Alexandru

AMR 1 saptamana

"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home."

Mergi la inceput

garga..felicitari pt dintisori...cu groaza dar si cu bucurie ma gandesc la primul dintisol al lui tudor..el nu aavut colici si plange rar..poate doar cand neglijez eu masa..dar rar se intampla..uff..sa vedem cum va fi acea perioada.dar deabia astept..deja ii pipai gingiutele in fiecare zi..sta cu pumnuletul in gurita si deja apuca jukrioare si le duce la gurita..e un scump ..n-am cuvinte cat de tare il iubesc! si tu scumpo..pe cand bebe nr 2?
distractie placuta si vreme frumoasa sa aveti

buburuza..uff..mai este asa putin..o sa fie bine! stai fara grija! rahi cu peridurala am avut si eu..este minunat momentul cand il vezi si il auzi pe bebe..macar daca nu nastem natural..de acest moment sa ne bucuram si noi!
fii tare acolo pe masa si incearca sa te ti bine..o sa fii monitorizata tot timpul..si orice simti..ameteala frig..rece..orice..sa anunti imediat dr..k iti fac in perfuzie ceva si iti revi...e important pt starea ta de spirit! pe mine spre ex m-a apucat tremuratul..dupa ce l-a scos pe bebe..nu stiu din ce cauza..oricum tremuram involuntar si nu ma puteam oprii..anestezista a zis k e de la emotie..dar eu cred ca imi era frig..cine stie..oricum..totul o sa fie perfect!
sarcina usoara incontinuare si sa ne scri cat de mult poti..iti pun pe pm nr meu de tel si poate ma anunti si pe mine despre bebe cum s-a nascut si toate datele pe care tu vrei sa ni le dai..si eu anunt fetele aici pe forum!
fi tare! mai e putin si ti puiul in brate

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

neatza

leeloo mai vroiam sa te intreb ... tu dupa operatie ai stat pana a doua zi complet nemiscata?
dr mi-a zis ca nu o sa am voie sa misc capul ca de la rahi pot ramane cu dureri de cap daca il misc

ma si gandeam cum o sa rezist atata ...
la tine cum a fost perioada de la terapie intensiva?
sotul poate sa intre acolo sa mai schimbi doo cuvinte sau sa ma ajute cu o gura de apa?

Thea 37+ Serban Alexandru

AMR 1 saptamana

"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home."

Mergi la inceput

bubu..da asa e..o sa iti zica si atunci ca e bine sa nu misti caputul..eu l-am misca si nu m-a durut capul..dar e mai bine sa nu risti..defapt..stanga dreapta asa..cred ca mai mult se refera la sa nu-l ridici..o sa fie bine! si corpul ce-i drept nu o sa-l misti..adik nu o sa te dai jos din pat..dupa ce iti trece anstezia o sa-ti misti picioarele..eu as am facut la indrumarea dr..k asa se duce si anestezia mai repede..si m-am si intors pe parti..o sa te doara un pic..dar sa ceri calmante neaparat..in cateva min o sas-i faca efectul si o sa te simti bine..lapticul nu este afectat..
mai e un pic!

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput