Timisoara Impreuna(148)Purtam in suflete un inger!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

acum gagicile infuleca coaste si apoi vin aici la noi sa le tragem de aplecat...apai asta-i viata?
aruncati si la noi o costitza cat de mica.... mai bine ma sterg la gura si ma duc la spanacul meu ca are mai mult fier

silvana si eu

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

"la multi ani!" pt toate sarbatoritele, scuzati de intarziere
Liana, felicitari pt bebe............ce dor imi este de un pui mic
distractie placuta celor care au mers la "intalnire".....iar voua, celor ramase acasa..........lectura placutasi cine stie, poate candva ne vom intalni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

nici nu aveti idee ce stari ma incearca ...

iubita, am zis un Jiveli cu una fara alcool, din tot sufletul cu gandul la tine

fost, bun, tareee bun, ca-n vremurile bune si tare m-am bucurat de fetele cunoscute.
monica, atata intreb si io umil: unde ai fost pitita pana acuma femeie?! esti balsam pe suflet nu alta, te pup strans
viki, bun venit inca odata si sedere lunga si faina :)
deyule, fii barbata 'zoe'
Alex de Geta, scump si dulce mai esti!! ca muma'ta
adi, data viitoare intri la absenti nemotivati :)

transatlanticelor v-am simtit rasuflerea in ceafa

vechiturilor va tzuc de nu va vedeti iar pe tine Aidule pe bombeu

ma raportez la moderator ca azi am calcat rau in strachini cu gogoasa infuriata asa ca ma duc sa ma rastorn in pat la somn.

vise parfumate sa aveti zuzelor

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

ioiiiii Maria asa imi venea sa ma parasutez cumva pana la voi, asta e unu din momentele in care vorbesc numa "de bine" despre strainataturi, dar las' ca ajung io acasa candva

Intru mai tarziu sa ma dau cafa

Sper ca ati facut poze!!!!!!

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si asteptam poze de la intalneala

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

te cred si eu ca ne simteait rasuflarea in ceafa ..
nu v-ati udat si la popou de la (balili) noastre?

hai,noapte buna!

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

au plecat ... gagici, distractie faina si nu uitati de poze

Monica, Principe
Andanii, ai plecat?

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

sory n-am zis cand am plecat .... m-am grabit
am si revenit
a fost superrrrr
povestim maine, merg la nani

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Fetelor, dragelor, cat ma bucur ca v-am vazut!
Imi pare rau ca am fugit mai devreme, imi scot parleala data viitoare (daca am fost cuminte si ma mai primiti).

Va pup pe toate pe rand, pe Doris de doua ori - ca am ratat-o in fuga dupa taximetrist. Saracu`om, se uita la mine ca la o ciudatenie a naturii - oricum, baiat de treaba ca s-a luat dupa mintea nebunei... si nici n-a comentat nimic, doar a ras o vreme dupa ce am urcat inapoi.

Simo,tare de tot, . In urma discutiei pe teme culinare cu tine si Ana, am tabarat pe oala cu fasole... Nu detaliez simptomele... da` se anunta o noapte palpitanta.

Aida, drum bun sa aveti!

Somn usor, fetele si va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui emag

... am tabarat pe oala cu fasole... Nu detaliez simptomele... da` se anunta o noapte palpitanta.

ahaammm, din partea aia vin zgomotele de se aud pe afara la ora asta?!

principe, ba daaa, udat. tot
Anda si Doris au prestat la aparat.

ma duc sa pun de-o tzapana.

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

aha , si io , si io
dau o si am plecat , va cu mare drag
nebunelor

Aida ... 21+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput