Licurici de ianuarie-februarie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Buna seara,

Vad ca deja s-a facut subiect pe san/formula seara. Calinul meu papa seara pe la 10-11 lapte la san si doarme pana la 5.30-6 dimineata. Mai baga atunci o tura si iar doarme pana la 9-10. E drept ca asta se intampla de vreo 2 saptamani, pana atunci se mai trezea inca o data.
Acum are 5 mese pe zi pe care si le-a reglat singur.

Veste: si Calin s-a intors ieri prima data de pe spate pe burta. Dar inapoi nu. De cateva zile se tot opinteste, se roteste prin patut, se deplaseaza pe spate ca o rama, doar, doar o reusi. Ieri faceam ceva prin bucatarie si il aud ca scartaie. Am venit la el si era pe burtica, se chinuia sa tina capul sus si sa se impinga in maini. Are si tendinta de a merge de-a busilea.

Azi am fost si eu in oras, mi-am luat o rochita pentru botez. M-am uitat si la hainute de botez pentru Calin. Noi nu dorim sa luam costumas din acela clasic-elegant care se ofera pentru eveniment in magazinele de profil. Vaaai, nu va spun ce critici am primit de la vanzatoare. Cum?.., toata lumea asa se imbraca! Eu ceream niste hainute normale, pur si simplu nu cred ca i-ar sta bine in costumas cu papion sau cravata. Asadar nu o sa mai spun ca vreau de botez. Oricum, nu am gasit nimic sa-mi placa.

Noi o sa avem botezul pe 24 mai, la Braila, in biserica unde am facut cununia religioasa. Abia astept.

Mi-am vizitat si o prietena insarcinata, mi-am amintit cum e. Iar Calin a fost laudat de gazde ca nu a scos nici un scancet, rade si gangureste la toata lumea.

w-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Bine ca ati rasarit toate acuma si eu tre sa halesc numa copii la categoria grea, nici o "pana " in zona.Ca Miguelito si cu Andu bat la 15 kile

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Ia-l pe Alexututu ca nu are decat 5.800.....

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Irinuco,pofta mare!!uite ,acum am terminat treburile descrise mai sus,mananc iaurtzelul si beau ceiutzul pt laptic...ce mamica cuminte sunt ,nu?si cand ma gandesc ca eu nu mai vreau nici sa beau nici sa mananc,da' cum ii explic boierului daca nu gaseste micul dejun pregatit pe gustul dumnealui?!hai,pup si noapte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuna!!!!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

suntem mai bine...in schimb ar manca non-stop...a trebuit sa ii dau completare ca nu am mai avut ce,asta e!
am reintrodus ceaiurile de lactatie si pastile fenugreek,sper sa se rezolve productie cat de repede.
pupici

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

ce de ne-am mai jelit............l-am gasit ud si a trebuit sa-l schimb si pana am gasit eu hainute, pana l-am schimbat.. jale maree..ca lui ii e foame si sa-i dau sa manance!!ce atata schimbat!!!
apoi a mancat si a adormit pe genunchii mei, eu vorbeam cu el, vazandu-l ca zambeste si cand colo..domnu' sforaia de zor
Chiar, cica atunci cand zambesc in somn inseamna ca se joaca Maica Domnului cu ei....mititeii de ei
Aseara, inainte de culcare am citit un pic pe la odiseea cozonaceilor de nov-dec 2008 si de ce credeti ca se vaietau fetele? de trezirile dese in timpul noptii, asa ca....
Edit ca sa notez ca pana maine uit: culcarea la 23 ceva, prima trezire la 2.30 si daca vreau sa am lapte pt eventuala trezire de la 4 jumate, ar trebui sa ma culc nu?
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Terminati mai cu povestea sta cu somnul ca fiecare copil are ritmul sau de crestere sau de somn, sau de miscare. Si nu are sens acum dupa atata efort de san exclusiv sa bagati completare numai ca sa doarma. Mai ales ca nici asta nu va fi o grantie.
Plus ca din cate vad in general toti baga o masa cel putin pe noapte fie ea prin somn, semiadormiti sau cu ochii beliti.
Daca copilul ia in greutate ok asta e ritmul sau si gata.

Cel mai bine ar fi daca noi am reusi sa ne odihnim in restul timpului. Da uite ca eu in loc sa dorm bantui pe aici. Ieri la mama am mai facut o incercare disperata de somn, dar i-a trebuit ceva din camera fix cand atipisem asa ca mai mult m-am ametit

Rein am incercat si eu sa ii gasesc hainute normale pentru botez dar din pacate nu am gasit nimic care sa imi placa. Poate intr-un oras mai mare sunt mai multe sanse.

Bun venit Alexandra. Scumpa foc Bianca si mi-a placut si motul celeilalte fetite din poze.

Dark zdravele achizitii. Sa le folositi sanatosi. Numa bine o sa imi programez o vizita la Cluj in perioada scrisa de tine. Cum anul asta nu prevad mari deplasari in concedii macar pe aici prin jur sa ne plimbam si noi.

Iulia multam de tabelele cu grafice. Pupam vorbareata mica.

Miere felicitari pentru lucrare. Nu mai stiu daca ti-am mai zis da oricum de doua ori nu strica

Crisspy, Cami sa aveti un botez plin de har.
La fel si celorlalti bebeloi ce vor fi crestinati azi.

Micola ma bucur ca ati luat ok in greutate si ca te tii de hotararea de a-i da san. Atat timp cat ai ar fi si pacat sa bagi completare.
Dosarul poti sa ti-l pregatesti dar la mine in oras mi s-a spus clar sa il depun numai in ziua in care intru in CIC. De durat cica dureaza cam o luna pana vin banii de CIC si 3 luni pana intra aia 200 de alocatie.

Ada noi o sa venim pe 15 mai in Iasi. Probabil in jur de 9-10. Asa ca daca vineri nu aveti program pe la pranz poate ne vedem. Eu am planuri mari pe vineri sa ajung si in Copou, si pe la Mall dar oricum in prima faza o sa ne plimbam pe la Palat ca sa il lasam pe tati sa doarma.

IrinaC lasa mama ca trece perioada asta cu mancatul noaptea si vine perioada cu iesitul dintilor Dupa aia cand toate vor fi bune si frumoase te va pocni dorul de burtica si vei face bb doi si o vei lua de la capat. Ca mine
Apropo de asta io ma mai trezesc cu mana pe burtica asteptand sa miste. Ca sa nu va zic ce aiurea a fost la gine ca mi-a facut ecografie si atat de trist mi s-a parut sa nu vad nici o inimioara batand. Tare greu e sa ma impac cu ideea ca asta a fost tot...

Fetelor eu sunt cu capul De 3 zile caut ceva prin casa, o chestie intr-o cutiuta mica, ce am pus-o bine prin decembrie ca sa o gasesc cand o sa imi trebuiasca. Dar am pus-o bine de tot ca nu imi amintesc nicicum unde. Ma dispera neuronul asta ce a luat-o rau pe aratura.

La multi ani Iulia de Jasmi

Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Apropo de hainute, Rain, noi am avut costumasul acesta:
http://www.gap.com/browse/product.do?cid=42544&vid=1&pid=623724
Felicitari pt acrobatii.
Sa stii ca si Aidan are tendinta sa o ia de-a busilea, ridica din fund si se impinge ca o rama:)) La fel si el, se intoarce de pe spate pe burta foarte lejer, dar ramane pironit acolo si se enerveaza
O sa se prinda ei curand si de miscarea inversa.
Ma uit la el si observ ca in fiecare zi descopera ceva nou sau invata cate ceva. I-am luat tot felul de jucarii inteligente de la fisher price, unde tb sa apese pe butoane ca sa produca zgomote si lumini.
Azi i-am luat o chestie care imita bordul unei masini, cu volan, cheie, maneta si semafor. S-a prins din prima ca trebuie sa invarta volanul (cand il invarte se aude alfabetul). Ma uimesc copilasii nostri, eu aveam alta perceptie asupra varstei de 3-4 luni,ma gandeam la ei ca la niste copilasi care nu fac alteceva decat sa manance, sa planga si sa doarma. Dar nu e asa. Sunt mult mai atenti si percep atat de multe...
Si ma bucur mult ca am un animal in casa. Aidan e foarte atras de pisica,o urmareste cu privirea peste tot, zambeste, se cearta cu ea..sper sa ramana in continuare in relatii bune, pisi il tolereaza, ieri i-a tras copilul una in cap de a vazut saraca stele verzi cred...dar nu reactionat in nici un fel.

Nici mie nu imi plac costumele acelea cu papion, mi se pare ca fura din inocenta copiilor, ei sunt mici si puri, de ce sa ii transformam in niste mini-adulti?
Mie mi-ar fi placut sa il imbrac in costum p o p u l a r romanesc. Din pacate timpul a fost foarte scurt si nici nu cred ca as fi putut gasi ceva pe masura lui.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor azi e ziua mamelor de ingeri. Asa ca puteti sa trimiteti fiecare un gand si o rugaciune pentru ingerasii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dimineata. Declaram o noapte cu somn de la ora 21-22 pana la 03.40 si apoi pana la 07.30

Acum ne distram, radem in hohote si cantam, e numai veselie la noi

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Sabinuta ciuciu san exclusiv...ea bea la bibe seara 200 ml tocmai ce ne zisa Alina de unde imi si veni mie ideea mareata

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

...UFF, da. Daca mi-a luat 500 g in luna a 3-a. M-am crizat. Mi-au zis 2 DR sa-i dau completare si NU am vrut. M-am incapatanat!
In luna a 4-a am inceput sa-i dau completare si mi-a luat 750g. INSA nu am renuntat la san!! Asta este foarte important. Si acum papam de 2 sau 3 ori pe zi tztzi.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput