Licurici de ianuarie-februarie 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
iuliacris spune:
Bebelusi, felicitari! Asta-i zi ce trebuie consemnata, ca-i mare realizare. Cat despre somn, io tot mai sper ca n-o sa mearga spre rau, da' mai stii...Ideea e ca de pe la trei saptamani, adica de acum o luna jumate, Carla se trezeste maxim o data pe noapte. Niciodata n-a apucat sa planga noaptea ca o simt si-o pun la san. Sunt chiar curioasa daca ar plange sau ar adormi la loc daca nu-i dau ca e foarte adormita, de cele mai multe ori nici nu deschide ochii. Inca nu m-a lasat inima sa incerc si nu cred c-o sa ma lase. Poate dupa ce ne intoarcem din Ro o s-o pun singura in camera si-atunci vom vedea.
Miere, felicitari pentru cadoul de ziua mamei. Enjoy.Eu azi mi-am propus sa merg la mall sa iau cadouri pentru Ro, desi mi-e acru, ca nu mai stiu ce sa iau in fiecare an. Si-ar trebui sa-mi caut si vreo rochie de botez ca n-o sa scap de burta pana la inceputul lui iunie ca sa pot imbraca ce am. Dar trebuie sa-mi vina barbatul acasa sa stea cu pruncul. Si azi n-am facut nici mancare ca n-am avut chef, o sa mancam pizza, asa ca burta poa' sa stea unde e...
Dark, faine cumparaturi, cred si eu ca esti leftera, ca nu te-ncurci cu mizilicuri
Pustoaica mea e tot mai guraliva, ce se mai cearta cu animalele de la carusel...trebuie s-o mut de sub el cand vreau s-o culc, altfel n-am nici o sansa...
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
iuliacris spune:
Bine ai venit @lex@ndr@!
Cami, Crisspy s-aveti parte de boteze cum va doriti!
Poze
IRINA.C spune:
Mei ce polemica...ideea e ca la san obosesc sa traga si nu sug mult.Eu am, e adev ,peste o luna de cand nu am mai fct nici macar de curiozitate pb suptului dar mai mult de 130 nu a mancat la san ever.Eu am o pompa manuala si imi ia juma de ora sa mulg 60 ml.Despre asta era vb , nu numai digestia rapida adevarat si asta.Poate la Bebelusi a fost o intamplare da maine seara pe bune dc nu incerc si io
Alina a zis ca i da cu bibe, poate ca ii da lapte muls nu stiu exact adev si asta, dar dc ii da lapte de mama...si merge...imi iau un avant sa bag si io un bibe muls..ca io-s de garda de aproape 4 luni dhhh
Acum urati-mi noroc ca sunt zombi de nesomn.Va pupicesc pe toate
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
iuliacris spune:
IrinaC, sa ai noroc de somn muuuuult!
@lex@ndr@, esti in listuta. Bianca e o papusa scumpa, sa creasca mare, cuminte si sanatoasa
Poze
bebelusi spune:
Bine ai venit @lex@ndr@!
Irina multumesc de explicatie si imi cer scuze ca nu am stiut sa ma fac inteleasa, oboseala probabil ca e de vina. Si in seara asta i-am dat 400 ml cu biberonul si restul la san, va anunt maine cum a dormit
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
IRINA.C spune:
Pati te ador...400 ml!!Maine ii dau si io 1 litru!dc nu ia pe cale" normala" il gavez...la naiba!!!
e clar ca suntem dormite..40 ml sunt numa' buni pt seara asta.Bafta si tie Bebelusi.Ms mult Iulia.
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
crisspy spune:
Nu ma pot abtine sa nu mai intru odata.
Bebelusi ..... 400 ml????????????? plus san??????????/
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
Selene_Bunny spune:
Apoi io nu mai zic nimic... Ca ne apropiem de 5 luni si nu ne intoarcem de nicio culoare... De-abia putin de pe spate pe o parte...
I-am cumparat o carte cu animale, cu poze mari (denumire si explicatii in engleza, dar nu conteaza), ii place mult... Ii mai plac mult si o paturica rosie si un hipopotam de plus... Numai bune de molfait...
Fetelor, bunica mea cea viteaza - care striga la noi sa n-o mai inchidem in pat (pat cu scanduri de-alea de spital), ca vrea libertate, iar a cazut... Fractura de sold, trebuie operata... Asta ne mai lipsea...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
crisspy spune:
Mai ziceti d'astea si o iau razna
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
IRINA.C spune:
Crisspy a gresit Bebelusi
Mai sa fie Selene asta e rau, crede-ma e naspa ...of of...imi pare rau.
POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita