Licurici de ianuarie-februarie 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
dya-dy spune:
Mi-a placut faza cu lapte relaxat! ![]()
Asa si eu...prefer sa fiu relaxata, decat sa fac o obsesie pe tema asta-cateodata nu merge si pace. Am observat aici pe forum o tendinta de a te simti prost si ati face procese de constiinta legate de adaugarea completarii...si n-au poate nici o vina cele care au avut ceva probleme la alaptat.
Nu stie nimeni....de produse organice in Romania? si dc da, la ce retele de supermarketuri?
Micutza a adormit la 9:30...de obicei se trezeste (mai exact, foieste) pe la 4-5 si atunci ii dau ceva papa.
Sa vedem la noapte cand se va trezi.
Bebelusi, cum a fost cafeaua? eu beau 1 sau 2 pe zi, desi nu e prea bine, dar am si eu vicii, ce sa-i faci!
Am baut si in sarcina....aici am intrebat doctorii,si mi-au zis nonsalant: "Nu mai mult de 4 pe zi!"
Eh, aici in Israel se bea nes cu lapte...si e mai slab decat cafeaua neagra.
Idaira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dya-dy Nu stie nimeni....de produse organice in Romania? si dc da, la ce retele de supermarketuri? |
Nu iti pot raspunde la intrebare insa iti pot da o idee...atunci cind mergi in super si te intereseaza un aliment in mod special,de ex,iaurturi,cauti cu privirea acelea cu eticheta pe care scrie ca sint facute din cultura ecologica.
Carla
Selene_Bunny spune:
miere, am marsupiu. Pentru mine nu e comod deloc, pentru ca ma doare spatele zi-noapte, de la omoplati pana jos, la sale. Eu am, inca, 80 de kg, si orice greutate in plus, ma darama. Ma doare incontinuu si piciorul pe care mi l-am prins sub mine cand am cazut pe scari, atunci n-am pus compresa, nimic, m-am bucurat ca pot sa merg, dar uite ca au trecut vreo 2 saptamani, ba chiar mai mult, si inca e dureros, nu la mers, nu la sezut, nu la stat in pozitie de genuflexiune, ci la palpare, chiar si usoara...
dya, ce inseamna "produse organice"? Te referi la produse "Bio"? Da, exista, avem o firma autohtona care produce chestii de-astea - f. buna pentru mine, care sunt ovo-lacto-vegetariana, si avem si produse importate.
bebelusi, mi-e ca trece perioada de vara (6 - 9 luni), si atunci nu prea mai am ce cumpara... Eu am renuntat la ciorapi lungi pentru Daria, numai la rochita ii mai dau. Azi a stat afara cu piciorusele goale (nu numai talpile, ci tot piciorul), a fost tare cald. In curand o sa renuntam si la salopetele flausate pe care le mai avem, pentru ca e cald si pentru ca nu mai prea incape in ele, o "trag" intre picioruse. Am stat si in body cu maneca scurta + salopeta subtire peste. Atat.
micola, s-a elucidat pe "Legislative" problema. Ministrul s-a exprimat gresit. Alocatia ramane in vigoare.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
dya-dy spune:
Idaira, mersi de informatie!
Selene, ma refer la produse ecologice, sau fara ingrasaminte- nitrari, hormoni.
Aici e o intreaga piata de produse de genul asta...imi vine sa rad cand ma gandeam ca in Romania fiind, cand eram mica si ai mei aduceau acasa mere crescute la bunica in gradina, fara ingrasamant, si care aratau asa mai zbarcite si micutze...ma uitam lung si nu ma atingeam de ele!
Acum platesc dublu ca sa mananc un mar din ala! ![]()
![]()
![]()
Iar ca sa iei un pui organic aici..crescut fara antibiotice si hormoni -nu mai spun cat costa!
Aici exista si "oua libere" (in traducere mot-a-mot) si de-astea cumpara sotul(care e foarte atent cu animalele de orice fel)- adica oua facute de gaina in tihna,fara sa fie grabita si fortata! ![]()
si fara sa i se dea de mancare boabe cu ingrasaminte!
Sigur ca costa triplu....
bebelusi spune:
Fetelor azi am facut gogosi 

yamiiiiiiiiiiiiiii
Ma duc sa ma bag la somn ca imi pica ochii in gura

Somn usor si o noapte linistita va doresc.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ada_coman spune:
Buna seara fetelor!
Noi ne tot plimbarim de 2 zile, ca e cald la Iasi. 
Bebelusi ce-mi facusi cu gogosileeeeee 
Am o pofta de ceva vreme si nu ma invrednicesc sa fac 

Dark nu cred ca ne-ai povestit cum a fost la reiki 

La multi ani sarbatoritilor de azi 

Noapte usoara!!!
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Selene_Bunny spune:
Idaira, este vorba de Inedit. Inedit nu baga monoglutamat de sodiu in pateurile sale vegetale (gama normala si gama BIO).
O alta firma este Natura Land.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
DarkBendis spune:
Na ca am venit si eu la o poveste ![]()
O zi faina...nu in Glasgow, unde ploua cu galeata, ci la tara, la casa unei prietene a carei baietel a implinit saptamana asta 1 anisor
Am fost 4 mamici, 3 tatici si 6 copilasi, cea mai mare o fetita de 7 ani, cel mai mic MisterMister al nostru de 4 luni si un pic. Deci chef in toata regula
, vreme superba, taticii supravegheau copilasii care se jucau afara (inclusiv tati lu' bebe mic a iesit cu el la aer) iar mamicile... mai la o barfa, mai la o prajitura, o maslina, o atentie
Bebe a fost foarte cuminte, interesat de ce se pettrecea in jur, a papat si a dormit nitel... o zi super-faina si pentru el ![]()
Bebelusi, tu ai facut gogosi
... hai ca ma laud si eu..io am facut cremes 
Nu va speriati, am facut cremes "din punga"![]()
Cumparasem foile si cutiile cu prafu' de crema de la magazinul romanesc din Londra si am zis ca hai sa incerc. O sa va zic maine cum a iesit, ca l-am pus la frigider acum.
Ada, tare bine a fost la reiki, ma mai duc in fiecare miercuri in urmatoarele 3 saptamani (abia astept)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cristi_2003 spune:
azi avem un an de la nunta
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/