Educarea copiilor in spiritul iubirii de Romānia
Raspunsuri - Pagina 4
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii ilse, tu tragi mereu asa de repede concluzii sau doar vineri seara? Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
Dar n-am tras nicio concluzie.
Doar am spus ca si noi ca si ei suntem romani, suntem priviti la fel aici, deci nu inteleg atitudinea:"hai sa ne facem ca suntem olandezi, sa nu se prinda astia ca si noi suntem romani".
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
Marox spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ilse
Sincer Marox sunt singurii care cersesc? Alte nationalitati nu ai vazut tu niciodata? Numai si numai de-ai nostri. eu si 3 banditi: ilse, sven si thor |
Ba da, Ilse, am vazut si francezi, cum sa nu! Numa ca nu-i confund cu "ai nostri". Francezii cersesc cu un ciine adult!
Roxana spune:
Ilse, e treaba ta ca te simti la fel cu cersetorii de orice natie. Cred ca nu ai inteles ceva esential - acest topic nu este despre tiganii pro sau contra ci despre educatie si valori umane. Pacat ca le amesteci asa si faci din acest topic o bulibaseala fara sens.
Deus spune:
Eu de multe ori cand ceva nu-mi place mai spun cate una legata de Romania si intr-o zi al meu baietel de 4 ani mi-a spus "Mami dar Romania este frumoasa!"
Da , este frumoasa, dar ca orice padure are si uscaturi. O iubesc si ii spun copilului asta.
Ilse - rusine este ce simt unele persoane, asta nu insemna ca nu iubesc tara, probabil ca si copii tai daca la stiri s-ar auzi de vreun violator roman sau alte tragedii a doua zi la scoala nu ar fi incantati daca colegii ar face legatura intre originea lor si a infractorului.
poze
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
ilse spune:
citat din mesajul lui Roxana Ilse, e treaba ta ca te simti la fel cu cersetorii de orice natie. Cred ca nu ai inteles ceva esential - acest topic nu este despre tiganii pro sau contra ci despre educatie si valori umane. Pacat ca le amesteci asa si faci din acest topic o bulibaseala fara sens. Rox. |
Printre valorile morale se gaseste si aia de a accepta ca toti suntem egali, avem aceleai drepturi fie ca suntem albi, fie ca suntem tigani...Si din pacate pentru tine care vad ca nu te-ai putea pune pe acelsi loc cu cei de etnie rroma cu pasaport romanesc nu ai ce face, dar sunt cetatenicu aceleasi drepturi ale aceluiasi stat, deci si ei snt romani.
Eu nu fac nicio bulibaseala, eu vreau sa inteleg cum putem sa educam copiii sa fie mandri ca sunt romani cand noi adultii, ne facem ca rromii din Romania nu sunt si ei romani...deci ii invatam cumva sa segrege etnic, voila exemplu de nu e bine.
dana_lucia spune:
Roxana, asta am incercat si eu sa spun, sa nu fim offtopic dar din pacate fara succes....
kay spune:
da, Romania e o tara frumoasa . pacat ca e po.****ta......
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ilse spune:
citat din mesajul lui Deus Eu de multe ori cand ceva nu-mi place mai spun cate una legata de Romania si intr-o zi al meu baietel de 4 ani mi-a spus "Mami dar Romania este frumoasa!" Da , este frumoasa, dar ca orice padure are si uscaturi. O iubesc si ii spun copilului asta. Ilse - rusine este ce simt unele persoane, asta nu insemna ca nu iubesc tara, probabil ca si copii tai daca la stiri s-ar auzi de vreun violator roman sau alte tragedii a doua zi la scoala nu ar fi incantati daca colegii ar face legatura intre originea lor si a infractorului. poze inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP ! http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg |
Deus am mai scris pe undeva la alt topic, ca nimeni nu te poate face sa simti rusine decat daca crezi tu ca pe undeva nu este tocmai ok cu tine, de exemplu originea...sunt o gramada de romani care isi reneaga rapid originea cand sunt in cercuri de straini de frica sa nu fie caalogati:tigani, hoti, prostituate,adica cliseele des intalnite.
Dar vina e a lor, le e lor pur si simplu rusine de originea lor, poate ca strainii nici macar nu le-ar adresa vreo vorba urata, dar ei isi iau precautii din frica.
Pai vezi e cerc vicios, mie una sa-mi fie frica ca striga olandezii: romanule, dar eu sa spun acelasi lucru cand vad un rrom:tiganule.
desprecopii spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ilse
Printre valorile morale se gaseste si aia de a accepta ca toti suntem egali, avem aceleai drepturi fie ca suntem albi, fie ca suntem tigani...Si din pacate pentru tine care vad ca nu te-ai putea pune pe acelsi loc cu cei de etnie rroma cu pasaport romanesc nu ai ce face, dar sunt cetatenicu aceleasi drepturi ale aceluiasi stat, deci si ei snt romani. Eu nu fac nicio bulibaseala, eu vreau sa inteleg cum putem sa educam copiii sa fie mandri ca sunt romani cand noi adultii, ne facem ca rromii din Romania nu sunt si ei romani...deci ii invatam cumva sa segrege etnic, voila exemplu de nu e bine. eu si 3 banditi: ilse, sven si thor |
ilse, poate e prea tarziu sa intelegi ce am spus. eu nu ma fac ... ca tiganii nu sunt romani (ca sa respect logica ta). doar ca nu imi face placere sa vorbesc cu ei. si asta nu e segregare etnica. am fost la multe concerte date de tigani luatari din romania si am aplaudat cu placere - insa una e arta si una cerseala. si asta nu inseamna ca nu imi iubesc tara de unde am venit. insa imi place sa am propriul meu sistem de valori - daca nu te derajneaza cumva :))
nu e nevoie sa imi dai raspuns. o seara buna.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
ilse spune:
Desprecopii vorbesti cu mine dar imi iei in acelasi timp dreptul la replica?
Ce sa inteleg de aici?
Seara buna si tie.
P.S.Eu n-am spus nicaieri ca trebuie sa te apuci sa vorbesti cu ei, asa cum nu ai face-o nici cu un olandez strain de pe strada.