Pepenasi de iulie-august 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 20
dr_anca spune:
Neata!
Schimbul 1 la apel. Doarme domnisoara mea ca am avut musafiri si s-a culcat la 22 in loc de 20. Asa ca a dat buna dimineata la 6 si in 10 min s-a culcat la loc.
Pai gelul ala de dintii oricare ar fi el oricum tine cam 10 min, ca e anestezic local nu are cum sa tina mai mult. Ideea e sa-l faca pe copil sa mai uite pana se ia cu alte lucruri.
Bai eu plec la mare intr-o luna si imi e mila de cei de plaja
Asa in ansamblu nu ai zice ca am o burta atarnata de la sarcina ![]()
Eu am zis ca ma duc sa imi fac liposuctie virtuala dar nu am ajuns. Fac eu abdomene dar pielea lasata+ stratul ala de grasiomiaora frumos tot acolo e. Deci nu lucrez destul 
Eu zic sa aveti grija la diete. Mai degraba schimbati ceva in stilul de viata. Gen mancare maxim pana la 6 , plimbare cu bebele cat mai mult, multe lichide, clisee din astea dar care chiar functioneaza.
Spor la examene si la invatat pentru fetele studente!
O zi buna la toata lumea si fara evenimente neplacute
Mamica de
cuminte
iulie 2008
turturica spune:
Neata si de la mine. Va mai citesc inainte sa plec la servici.
flo, ups, scuze ca zisei de kilogramul ala in plus. Deci sa nu mai zic ca am 54 de kile, asa-i?
Dar eu sint mica, fetili, am doar 1.58 m, deci 54 de kile inseamna ceva surplus. Eu as vrea s-ajung pe la 52 si sa n-am burta, daca ajung la 48 cit aveam cind am venit in Elvetia nu m-as supara.
Desi barbatu-meu zice ca eram prea schiloada pe vremea aia. Mie mi se pare c-aratam bine.
Nici eu nu-s buna cu dietele, la mine dieta inseamna sa maninc sanatos, adica fara dulciuri, fara prajeli, fara piine alba, etc.
adriano, unde ai tu, maica, kilele alea in plus? Ca eu te-am vazut in poze si arati foarte bine. Cred ca va sint stricate cintarele, fetele.
gata, ma duc sa pregatesc copilul si sa plecam
pupici si o zi faina
Mami de Mara (19.08.2008)
ileanna spune:
Neatza mamicime!
turtu parca tu ma intrebai ceva (daca mai e cineva o sa ma uit in urma sper ... ca m-am luat cu altele). Vladut are pat de 70x140. Se mai blocheaza si el in vreun colt dar numai in somn. Si ori se descurca singur ori il aud ca se matzaie si mai trag eu de el rugandu-ma sa nu se trezeasca. Iar ca si jucarii ... nu are mare lucru pt ca ii pun numai din alea moi ca sa nu se loveasca tinand cont ca il las singur: un balon umflat putin de tot ... o jucarie de plus mica si zornaitoare si eventual o telecomanda. De obicei e suficient sa-i captez atentia cu ceva pana se lasa jos sa studieze si dupa aia isi gaseste de lucru singur. Deseori renunt la jucarii si ii dau sa studieze diverse obiecte de prin casa (caut in toate sertarele si imi scormonesc creierii), sigur obiecte cu care nu isi poate face rau. De ex un suport de cd-uri din imitatie de piele. Este mega curios. Ca fiecare copil, banuiesc.
vio am proteza laterala la masele si canini. Pe ambele parti. Si sus si jos.
Eu is aia care la 20j de ani deschidea gura la dentist si chemau aia toti colegii sa vina sa vada. Asta e, m-am consolat. Problema e ca radacinile astea amarate pe care le mai am si pe care stau lucrarile vor ceda in timp si viitorul e f sumbru. Iar cand mi-au povestit de implanturi, implant de os ... sinusuri subtiri, riscuri si etc ... am zis ca io imi bag picioarele si nu mai trec prin nici o operatie in gura. O sa imi pun proteza de baba cand o fi si gata. Naiba sa-i ia, daca asta a fost norocul meu ... Ma uit si io la ce am si nu la ce n-am ![]()
Slabit - gagici puneti mana si slabiti. Io mi-s neiertatoare la faza asta. Cu mine si cu toata lumea. NU e poate sa fiti grase. Nu se poate sa va faceti asa ceva. Avem un corp, un aspect si trebuie sa ne bucuram de el si sa scoatem the best din ce-am primit de la natura. Nu sa stricam. Trebuie sa fiti mandre si godess. Este decizia voastra.
Io una am iesit din sarcina cu 10 kile plus si acuma nu ma am nici una si lucrez la tonus. Bine ... acuma sunt tot felul de circumstante si personalitati si cred ca ma aberez aiurea. Ca poate unele nu puteti tine o cura disociata luni de zile cum am tinut eu ... dar v-ati lasat de fumat. Asa ca pana la urma ... fiecare cu pasaricile lui. Da' e pacat zau asa. Pt ca sunt convinsa ca toate putem fi niste frumoase. Tzine numa de atitudine ca sa zic asa si de felul cum te vezi.
Hai ca ma duc.
Ca m-am apucat de dat lectii si am uitat ce-i prin curtea proprie
. Usor e nene sa dai din gura uitandu-te la altii ...
iriss27 spune:
Cea mai simpla reteta de slabit, cel putin eu din martie, de cand am inceput-o, am dat 6 kg. Si a fost si Pastele, dupa care nu m-am putut regla decat dupa vreo 2 sapt de mancat.
Nu mai mancati nimic dupa ora 6
Dulciurile pana in ora 12 (dar nu exagerat, doar gustat de pofta)
La mese mancat normal, poate putin mai putin decat de obicei
Seara, inainte de culcare eu iau 2 capsule de antioxidanti de la Hofigal, sunt f buni pt organismul nostru, cred ca si astea ajuta. Dar atenti, ca dau pofta de mancare ... deci numai inainte de culcare.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
http://www.ziare.com/Deputatii_au_respins_ordonanta_care_plafona_indemnizatia_pentru_mame-748930.html
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei