*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (49)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Julia, am vazut poza cu Maria in apa marii... foarte frumoasa, i se citea incantarea pe chip!
Coral, bine ati venit. Imi place nick-ul tau. Spune-ne mai multe despre cozonaca ta, ati inceput diversificarea?
Sorvint, zi si tu ca te documentezi cum sa cresti copilul de aia stai la calc

Apropos de statul la calc, eu mi-am luat ceva de lucru de-acasa, asa printre picatele... mai pun neuronu' in miscare sa nu se anchilozeze complet. Si azi, am pus-o pe Alexandra in centrul de activitate (e tip masuta, sta in fund la el) langa biroul meu si-am "lucrat" amandoua vreo 45 de minute - o ora. Asa bine a fost...

O noapte linistita va doresc!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Coral, bine ai venit! Si noi tot pe 18 am avut marea intalnire
Bine mai Julia sa vii tu la mare si sa nu zici nika? Va ofeream canapelele din living Noi mergem des la Marco Polo, si nu stiam de regula cu copii. Urat, f urat.

Otilia, imi pare rau ca ai avut o asa zi. Multa sanatate!
Noi am fost azi la Spa, sa vedem ce si cum. Ne-a placut cum arata. Maine mergem la un consult si sa facem programare pt luna iunie la un program de vreo 12 zile de rasfat. Vreau sa-mi recapat aspectul de dinainte de sarcina.

e o vreme super....am usa d ela terasa deschisa, se aud valurile, si ma alcoolizez cu o bere ...am o dilema: sa ma impiedic sau nu

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

multumesc de sfat, o sa incerc ca doar incercarea moarte n-are, numai ca eu ma gandeam ca la amiaz sa-i dau mancare de pranz... adica stii tu, supica, apoi carnita cu pireuri de legume si din astea. daca-i dau legumele dimineata si la pranz fructele nu e un pic anapoda, asa pe termen lung?

si saru'mana de complimente... uite acu' ma duc la culcare zambind cu gura pana la urechi

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Multumesc de idei, Laura.
O sa incerc si eu cu cartof dulce si dovleac, vorba ta, pana la urma trebuie sa-i placa ceva. Azi am reusit sa-i dau fix 5 lingurite de supa crema ca cea de ieri, dupa care a inchis gurita de nu i-o mai puteai deschide nici cu parghia . Clar, nu-i place asa bine ca pireul de fructe de dimineata cand pot sa-i dau si sa-i dau si sa-i tot dau ca deschide gurita.

incearca sa ii dai legumele dimineata si fructele la amiaza. astia aici asa fac pe principiul alimentul cu gust mai putin placut se da primul, altfel ai sanse sa il refuze ca sunt ghiftuiti

am vazut pozele. daca te mai prind ca zici de drobi de sare cu copilul ala pocnind de sanatate te bat pe cuvantu meu! tu arati super. chiar ai nascut?

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!
Evident ca iar sunt in urma tare cu cititul... iar n-am avut timp...
Dar... zic... sa va impartasesc si voua emotia mea... de multa vreme n-am mai tremurat si plans la un film... August Rush!!!

Noapte buna!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra
si io si io!

Alra,!Sanatate multa lui Nicole!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Miki01,imi pare rau ca nu ati rezolvat nimic acum,dar sunt convinsa ca Dumnezeu va aranja lucrurile.Multa putere,mamico!
Julia, ce fericita e Maria,topaind in apa marii!

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor zilei si in mod special pt Eduard Stefan de Ginye55, Dimitrie Gabriel de Elilov3, Ioana Ruxandra de Bertha, Rares Florin de Futuremother!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna dimineata, ladies!

Scriu repede un mesaj, inainte sa plec la munca...

Va multumesc pentru lamuririle in ceea ce priveste programul de 6 ore...cum eu nu mai alaptez, nu pot merge pe varianta asta...probabil, Contractul Colectiv de Munca este o varianta, insa nu cred ca am nevoie...am o relatie buna cu cei de la serviciu si mergem pe o varianta de intelegere...vin cand pot, plec cand nu mai e nevoie de mine, dar stau minim 6 ore...oricum, zilele-astea am stat chiar mai mult de 8 ore, pentru ca am niste lucruri de reparat din urma, dar a fost ok...

Am fost ieri la primarie sa anunt ca m-am intors la munca si am intrebat despre alocatia de 200 RON...cei de-acolo spuneau ca Sarbu habar n-are pe ce lume e si spune numai prostii, ca nu s-a pus problema nicio clipa sa se sisteze alocatia...vedeti ca va trebuie inca o adeverinta cand va intoarceti la serviciu...o completeaza cei de la Resurse Umane si certifica faptul ca in perioada...ati primit doar indemnizatia de maternitate + indemnizatia CIC.

julia, multumesc pentru info (si piscina, si program de 6 ore)...frumoase poze de la mare...

Corina, te invidiez deja pentru programul de la spa ...

Flowers, ai avut dreptate, desi eu nu ma gandisem la asta...la urmatoarea vizita a soacra-mii, m-a intrebat: "unde sunt lucrursoarele pe care i le-am adus Soniei?"...si mi-am dat seama ca nu le pot da pana cand nu pleaca, adica sfarsitul lunii...bine ca nu am apucat sa scriu pe DC, ca ma faceam de bafta...nu m-am putut abtine si am intrebat-o de ce i-a luat haine pentru 4 ani?...si mi-a spus ca pe eticheta scrie 4T, adica 4 Toddler, ceea ce ea a crezut ca inseamna de fapt 4 luni...i s-a parut ei ca sunt putin cam mari, dar a zis ca ii acopera bine spatele ...

Otilia, ma-ntrebai ce limba vorbeste...este romanca plecata de 21 de ani in USA...Claudiu avea 10-11 ani, iar Monica, sora lui, avea 5-6 ani...a plecat sa faca o operatie la spate si nu s-a mai intors...eu incerc din rasputeri sa nu o judec pentru ca a lasat 2 copii si a venit in tara dupa 17 ani prima data, dar nu-mi iese intotdeauna...mai ales ca am si eu copil acum, si chiar nu mai inteleg deloc...ea ii tine minte mici, are manifestari de-astea: "sa te-mbraci bine, Claudel, mama..."
Sper sa nu fie ceva grav cu tine, fugi la doctor daca e serios, nu sta...
Daca soacra ta lucreaza la banca, fereste-te ...stie absolut tot ce se intampla cu contul tau, cati bani intra, cati ies, unde te duci...

Mirtha, sanatate tatalui tau, sper ca sunteti ok cu totii.

Si eu i-am facut Prevenar-ul, la 2, 3 si 5 luni, Rotarix-ul la 2 si 4 luni, iar sapt viitoare ii facem Infanrix-ul Hexa. Am citit si eu argumente pro- si contra-, insa nu-mi pot asuma responsabilitatea de a nu vaccina copilul si a o lasa "sa faca bolile ca sa-si faca ea singura imunitatea"...sunt boli mult prea importante si grave ca sa nu o ajut, care nu au fost eradicate, asa cum se argumenteaza...
Am mai vazut o discutie despre HPV (papiloma virus, responsabil cu cancerul de col la femei): absolut toti medicii ginecologi pe care i-am intrebat l-au recomandat (de altfel, eu l-am si facut, si i-l voi face si Soniei)...cele doua fete care au murit nu sunt relevante, este doar o coincidenta ce s-a intamplat, ele ar fi murit oricum, nu a fost vaccinul de vina...din pacate, la noi, a fost un exemplu clasic de lipsa de comunicare in toata campania de vaccinare de anul trecut...am vazut fete de 20 de ani bolnave de cancer de col, care fusesera infestate cu HPV (se ia prin contact sexual) si erau operate/mutilate de la o varsta atat de tanara, fara a mai putea face copii vreodata...daca am sansa sa evit asa ceva, o voi face si pentru mine, si pentru fiica mea...

O zi frumoasa va doresc!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

cameliam, nu trebuie sa-i dai legumele la 10 si fructele la pranz...da-i la 10 lapte sau ce altceva crezi tu (eu ii dau iaurtul pentru bebelusi de la Humana), da-i legumele la pranz si fructele dupa, in jurul orei 17....fructele nu inseamna o masa, ci o gustare, dar sunt dulci, le ridica glicemia, senzatia de satietate apare rapid si dureaza mai mult, in plus iti refuza legumele care nu au un gust le fel de bun...daca adaugi biscuite, cereale sau branzica la ele, se transforma intr-o masa de sine-statatoare...oricum, tu esti la inceput cu diversificarea si trebuie sa ii dai lapte in completare la fiecare masa...

Pofta buna!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata,

Avem 7,100 si 65 de cm.Abia am pacalit-o sa inghita Rotarixul...a luat prima data, s-a strambat si cand sa-i mai dau...gurita inchisa, daca treceam de buze, ma loveam de gingile baricadate.Pana la urma l-a luat pe tot.
Din nou a spus de fontanela ca e mare si ca sa luam Calciu 20 de zile si Vigantolete de 1000.I-am spus ca-i dau vitamina D# si s-a cam strambat.Nu i-as da nici Calciu asa mult.Fontanela tebuie sa se inchida pana la 1 an jumatate, nu?Eu zic ca are tot timpul....voi ce spuneti?
La sfarsitul saptamanii dr. a spus sa incepem cu carnita si oul in supita si piureul de fructe cu branzica.
Spuneti-mi va rog, cum faceti branzica?Mi-a spus ca la 200 ml de laptic sa pun 2 pastile de calciu...da' n-am prea inteles cum.Presupun ca aceasta cantitate e pt. o singura zi, nu?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput