*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (49)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

multam fetele, diana si julia
am comandat acum un sling cu inel, sper sa fii facut alegerea potrivita.

Eu tot am zis ca o sa-mi iau unul si am amanat, dar azi am fost in parc, am trimis pe Rares inainte cu mama cu masina, eu am luat-o pe Ilinca de la gradi si am plecat spre ei.
singurul lucru pe care trebuia sa-l iau ar fi fost carutul dela spalatorie, numai ca mi-am adus aminte exact in parc ca nu l-am luat, aveam scaunul de masina in masina(aveam impresia ca si carutul e in masina) si mi-a iesit complet din cap ca tre sa fac.
Asa ca am stat 3 ore cu el in brate, Doamne, nu mai pot de durere.

el s-a tot frichinit, nu a dormit deloc ca nu ii era comod, mama are piciorul in gips de abia merge si operata la inima de bypass asa ca a picat totul pe mine si mi-am zis cum ajung acasa dau comanda la orice wrap sling, orice numa' sa am tot timpul ceva in masina ca e carut ca e sling sa nu mai fac ca azi.

am comandat pe sling.ro sper sa vina repede comanda, m-am uitat la galerie la poze pe site si am vazut pe bebe Tudor(diana al tau e , nu?) si inca o fetita acolo scrie Ana dar eu zic ca e Eva de Mirtha, asa-i???

pupici

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Salutare mamici dragi!

Multumim tare mult pentru urari!
Astazi implinim si noi 6 lunite, cele mai frumoase din viata noastra!

Am un pui tare scump si tare cuminte in fiecare zi ma surprinde cu cate un gest, sunet, chicot, etc.

Apropo de condus, am avut un weekend fff greu, chiar daca mie imi place fff tare sa conduc. Am facut de urgenta un drum la Cluj, am aflat vestea cea mare la ora 17.45 si la 18.45 eram deja toti trei cu bagajele facute, la iesirea din Bucuresti. Trebuia sa ajungem pana la 4 dimineata la Cluj (pt un posibil transplant) asa ca nu am avut incotro. Am ajuns la fix, chiar daca am avut multe opriri (cauzate de emotiile lui tati si un inceput de fizte al masinii precum si pauzele pt alptatul puiului). Din pacate nu a fost sa fie de data asta, totul a fost ok mai putin o infectie gasita la sotul meu (un banal cos subcutanat banuit ca fiind punct de grasime, s-a dovedit ca nu a fost asta) si totul a picat. Data viitoare sigur va fi bine. Am ramas inca o noapte la Cluj, eram f obositi, mai ales ca doar eu conduc. Ne-am intors ieri, de fapt am plecat ieri de la Cluj, ca de ajuns am ajuns abia astazi la 3.30 in Bucuresti. Ne-a lasat masina in padurea Bogatii (40 km pana in Brasov) asa ca a urmat tot tacamul: asteptat platforma, o plimbare pana in Poiana pt ca mai era o masina de ridicat de acolo si uite asa de unde tb sa ajungem la aseara la 20-21, am mai daugat 6 ore la aventura.

Andrei s-a comportat exemplar, mai ceva ca noi. Sunt convinsa ca a simtit toata agitatia noastra dar ne-a last in pace. A mancat, a dormit si s-a jucat in landou toata noaptea fara nici un deranj pt noi.

Crunt weekend! Si aveam la planuri pt astazi pt puiul nostru din care nu a ramas decat cozonacelul in forma de pisica care este acum la cuptor (am gasit o reteta pe net si cred ca va iesi super).

Povestea puiului nostru

Miki01, felicitari pentru Andrei!. Sa fie sanatoas, frumos, norocos. Te admir pentru tot ceea ce faci pentru familia ta. Imi pare rau ca de data asta n-a fost sa fie. Sa va dea DD putere sa treceti cu bine peste aceste incercari.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Hello,
Venim si noi, e drept cam tirziu, sa ne inscriem pe listuta cu cozonacei.
Puiuta noastra Maya Elena s-a nascut pe 18 noiembrie si e lumina noastra.
Ne primiti?

mami de Tzipiduc,
----------------
nu stiu nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coral

Hello,
Venim si noi, e drept cam tirziu, sa ne inscriem pe listuta cu cozonacei.
Puiuta noastra Maya Elena s-a nascut pe 18 noiembrie si e lumina noastra.
Ne primiti?

mami de Tzipiduc,
----------------
nu stiu nimic

Bine ai venit! Nu e tarziu niciodata! Poate ne spui cate ceva de familia ta si mai ales de cozonacica! Pupici

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nu-i marti, nu-i 13 dar am avut o zi tare nasoala azi, nimic nu mi-a iesit.
Dimineata am asteptat sa se intalneasca sotul cu cineva pana cand intr-un final am plecat singura la vaccinat. Acolo lipsea asistenta, doctorita a fost draguta si s-a dus ea sa ne scoata fisa dar a venit un copil vomitand si cu febra. In final am amanat si consultul si vaccinarea pe maine. Am zis hai sa trec pe la farmacia de langa policlinica sa verific daca au vaccinurile asa cum spuneau pe net (ca la telefon nu i-am prins de joi tot am incercat) si nu le aveau nici acolo, nici la urmatoarea si tot asa. Intr-un final le-am rezervat dar la un pret mai mare. Am mers o gramada pe jos cu bb in sling, am facut batai si cand sa o iau pe Ana de la gradi a facut pipi pe ea la baie, o bucurie sa schimbsi spal copil mare cu bb in sling.
Nu mai spun ca durerea cea mare este ca iar am urechea in flacari, ganglionii umflati si nici nu puteam sa vorbesc la 5. Acum sunt sub efectul unui Paracetamol plus un Nurofen. Iar mi-am furat-o original cu urechea .
L-am trimis pe sot la farmacie ca nu mai sper sa rezolv cu calmante. A venit cu Ospen de 500 iar pe el scrie ca modifica gustul laptelui.

Sa vad daca rezist pana maine sa consult pediatra Elisei in legatura cu antibioticul. Doctor n-am in Romania, habar nu am unde sa merg cu cardul european de sanatate.

Iar cireasa de pe tort e ca la servici nu-i deloc bine. Nu mai sun pe nimeni ca mi-e teama de alte "vesti bune".

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Otilia imi pare rau pentru ziua ta si pentru supararile de care ai avut parte astazi. Iti doresc sa iti treaca durerea cat mai repede. Stiu ce inseamna durerile de urechi. Mi se pare cea mai groaznica durere,mai rea si decat cea de dinti.
Si eu am avut o zi TARE GREA SI PLINA DE SUPARARI(cu mama bineinteles). Si cireasa de pe tort mi-a cazut copilul din pat. L-am lasat in mijlocul patului mare din dormitor si m-am dus o fuga pana in baie si cand am ajuns in tocul usii a si cazut. A inceput de la varsta asta sa se tarasca pe burta si gata. il las intr-un capat al patului si il gasesc in celalalt. A plans foarte putin,patul meu este jos si nu a cazut de la inaltime. Se comporta la fel ca inainte,dar eu asa m-am speriat de nu va pot spune.
Iar mama in loc sa taca din gura si sa ma lase cu supararile mele a inceput sa toace cu gura. Bine toaca de vreo 3 zile si nu se mai opreste. O am de 3 saptamani la mine si trebuie sa mai stea 2 pana la botez,pe care nu il pot face mai devreme pentru ca tatal copilului nu e in tara si nu se poate pana atunci. In fine simt ca cedez.
hai ca m-am plans la voi,dupa ce ca intru asa de rar va mai si zapacesc cu problemele mele. Pentru ca desi este la mine in casa e si mai dezastru si multe,multe altele.
Merg sa citesc si eu putin din urma,daca ma lasa Radu

Edit: Si era sa uit,cand ma vede ca deschid calc se schimba la fata si imi spune sa las calculatorul ca am copil de crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Coral bine ai venit pe la noi si sa iti traiasca cozonacica.
Spune-ne mai multe despre voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Salutare mamici dragi!

Multumim tare mult pentru urari!
Astazi implinim si noi 6 lunite, cele mai frumoase din viata noastra!

Am un pui tare scump si tare cuminte in fiecare zi ma surprinde cu cate un gest, sunet, chicot, etc.

Apropo de condus, am avut un weekend fff greu, chiar daca mie imi place fff tare sa conduc. Am facut de urgenta un drum la Cluj, am aflat vestea cea mare la ora 17.45 si la 18.45 eram deja toti trei cu bagajele facute, la iesirea din Bucuresti. Trebuia sa ajungem pana la 4 dimineata la Cluj (pt un posibil transplant) asa ca nu am avut incotro. Am ajuns la fix, chiar daca am avut multe opriri (cauzate de emotiile lui tati si un inceput de fizte al masinii precum si pauzele pt alptatul puiului). Din pacate nu a fost sa fie de data asta, totul a fost ok mai putin o infectie gasita la sotul meu (un banal cos subcutanat banuit ca fiind punct de grasime, s-a dovedit ca nu a fost asta) si totul a picat. Data viitoare sigur va fi bine. Am ramas inca o noapte la Cluj, eram f obositi, mai ales ca doar eu conduc. Ne-am intors ieri, de fapt am plecat ieri de la Cluj, ca de ajuns am ajuns abia astazi la 3.30 in Bucuresti. Ne-a lasat masina in padurea Bogatii (40 km pana in Brasov) asa ca a urmat tot tacamul: asteptat platforma, o plimbare pana in Poiana pt ca mai era o masina de ridicat de acolo si uite asa de unde tb sa ajungem la aseara la 20-21, am mai daugat 6 ore la aventura.

Andrei s-a comportat exemplar, mai ceva ca noi. Sunt convinsa ca a simtit toata agitatia noastra dar ne-a last in pace. A mancat, a dormit si s-a jucat in landou toata noaptea fara nici un deranj pt noi.

Crunt weekend! Si aveam la planuri pt astazi pt puiul nostru din care nu a ramas decat cozonacelul in forma de pisica care este acum la cuptor (am gasit o reteta pe net si cred ca va iesi super).

Povestea puiului nostru

Miki01, felicitari pentru Andrei!. Sa fie sanatoas, frumos, norocos. Te admir pentru tot ceea ce faci pentru familia ta. Imi pare rau ca de data asta n-a fost sa fie. Sa va dea DD putere sa treceti cu bine peste aceste incercari.

Julia

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mi-e rusine ca mai vait din chestii asa marunte luate separat, dar azi prea s-au strans. Nu stiu ce am dar parca ma lasa puterile tot mai des. Imi place sa o alaptez dar de abia astept sa o diversific sa nu mai depinda 100% de mine ca acum cand trebuie sa indur cu infectia asta ca sa pot alapta. Se simte nu-i asa ca ma doare capul ?

Miki, tinem pumnii ca data urmatoare sa fietotul perfect si sa fie cat mai curand posibil. Ce bine ca a fost cozonacelul cuminte.

Sorvint si mama are pica pe laptopul meu. Cand era la mine in Norvegia mereu ma trimitea la 10 seara la culcare. Am apreciat mereu ajutorul ei dar multe reprosuri legate de timpul petrecut pe internet mi-am auzit, le-am inghitit ca-i mama. Si am mai lasat-o sa vada emisiuni inregistrate asa ca in timp a prins si ea putina dependenta de siteul Tvr si de forum.

Imi pare rau de cazatura, tot mai bine e sa punem bb pe o plapuma jos sau in patut mereu. A mea inca nu se rasuceste dar va veni si vremea ei, sper sa fiu pe faza.

Coral si Maya Elena, bine ati venit!
Mada, tocmai ce am pus si eu o poza cu cozonacica mea in sling cu inel.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Coral, ma bucur ca vrei sa ni te alaturi.

Otilia, dc iti e mai rau eu zic sa mergi la Sf Pantelimon la camera de garda. Eu cred ca e bine sa te vada un medic si sa-ti prescrie medicamente.

Sorvint, imi pare rau de sperietura cu cazutul din pat. Bine ca nu s-a lovit rau.

Julia

Mergi la inceput