Masina de spalat ARTIC CA1200+

Masina de spalat ARTIC CA1200+ | Autor: speranta

Link direct la acest mesaj

Are cineva ARTIC CA1200+, am luat-o de curand si vad ca:
1. trage balsamul la a doua clatire, dupa care mai clateste odata cu apa curata. Tot balsamul e eliminat, rufele sunt clatite de balsam,nu au nici un miros,ies tot sifonate. Oare asta o fi tehnologia lor sau are masina mea vre-o hiba?
2. intrarea apei in masina se face prin compartimentele de detergent invers, in sensul ca pun detergent in compartimentul de prespalare si spalare principala. Daca programul de sintetic (sa zicem) nu are prespalare si acolo e detergent- trage apa de clatire prin compartimentul de prespalare, in loc sa lase detergentul la locul lui; asa cum fac alte masini automate de spalat.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

speranta, nu stiu de cat timp ai masina,dar Arctic-ul in luna Aprilie a scos tot lotul de masini CA 1200A+ de la comercializare, pentru ca aveau un defect de fabricatie ...cheama service-ul sau explicale telefonic nemultumirea ta, poate chiar are un defect, si o sa ti-o schimbe...

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Kokiy, multumesc inca o data , cred ca dupa amiaza o sa te sun daca nu te deranjez.Pai din aprilie e luata,asa ghinion mai am cu electrocasnicele astea.
Nici acum nu am rezolvat cu frigiderul ala BOSCH( NU MI-A SCHIMBAT NICI ACUM TERMOSTATUL) ca cica nu i-a venit piesa. Frigiderul e legat pe direct , intr-o priza care conecteaza si deconecteaza si mie frica sa nu se strice si alta piesa- ca trozneste de numa ,numa.
E bataie de joc nu alta si cu service-ul si cu producatorii.I-am scris un mesaj la ARTIC si m-au pus sa dau un telefon la Artic Expres LINE ,unde am dat peste o tipa sictirita,care avea o zi proasta ca de obicei probabil, care dupa ce nu m-a lamurit m-a lasat in telefon vre-o 5 minute ca apoi sa-mi inchida ca sa scape de mine.

Mergi la inceput