Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Ioana 21+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

am inteles ca am umblat toata ziua si de aia m-a durut asa de tare dar totusi de ce ma doare in ifecare zi? in zilele obisnuite merg cam 500-1kmpate e cam mult...dar insumat atata fac

19+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Deci eu am luat de la 40 de kg la 51 de kg aproaqpe (deci cca. 11 kg in 21 de sapt). Asa ca 4 kg sau 2 kg sunt chiar cantitati neglijabile :)

Dana 21+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata si de la noi,

Am petrecut un weekend f frumos la Sinaia/CUmpatu, cald si frumos, soare, am urcat pana la Peles (e drum, dar totusi am facut 1/2 ora), am stat la terase, seara gratar in curte, f frumos. Si fata mea a urcat la scari (in casa si din curte) cat n-a urcat ea niciodata, singurica tinandu=se de bara. Nu mai spun ca ne-am intors ieri si ne-a tinut si 2 ore in parcul Bordei si inca 2 ore in fata blocului cu "popiii" de acolo.
Dar frumos, tare frumos.
Am vazut ca vorbeati de vreme...eu nu as putea sa stau la frig, ce sa zic, dupa sarcina cu Alessia mi s-a declansat si o rinita vasomotorie (asta inseamna ca nu au idee de la ce este, nu este alergica, insa se manifesta oricand si oricum, mai ales la frig, din ce am observat eu).
Eu as sta intr-o tara calduroasa, deh, am gene de la mediterana, cum sa ploua mocaneste, vreau slapi si pantaloni scurti, ochelari de soare si copil in nisip , in curand copii fericiti in nisip.
Nu va spun cati copii erau ieri in parc si ce frumusete de vreme si copii imbracati colorat si frumosi, multe natii, tare dulci erau, si mici mici si mai maricei...o poezie!

Abia astept sa merg la eco vineri la iosup, sper sa fie si fetita mea bine, Doamne ajuta, bravo Panda ca a scapat de griji.

Bia, si eu sunt racita, o raceala mai ciudata, cu o durere imensa in gat, cu tuse ulterioara...si acum tusesc, ma simt groaznic mai ales noaptea. Sper sa treaca si sa nu ma apuce si nasul ca asta urasc, nas infundat si nimic de pus...
Acum iau stodal pt tuse si oscilo pt general.
Te rog nu pune musetel la ochi! Face mult rau, stiu asta, mama lucreaza la spitalul de ochi din Lahovari de 30 ani, musetelul este in general un dezinfectant, la ochi face chiar rau! Kanamicina este foarte buna dar este antibiotic si nu stiu cat s-ar absorbi pusa la ochisor. Insa intreaba dr, sigur sunt o gramada de remedii mai noi si mai moderne care merg si la gravidute. Si ce mai stiu de la mama, "apa si sapun pana scartaie", curat curat.

Va pup pe toate.

Clau 20+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Claucia, nu schimbi semnatura in 21+ ?
:)

Dana 21+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Claucia, nu schimbi semnatura in 21+ ?
:)

Dana 21+ cu Alexandra

Iertare!

Clau 21+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

coras,pe caldurile astea,mergi si tu mai putin,zic si eu.Mai stai in pat pentru dureri.Daca mergi la gineco ,oricum,va spune ca nu e in regula cu durerile de burta-eu cind am auzit asa ceva am luat masura sa mai stau si in pat,mai ales acum,cind e cald si nu rezista si oamenii asa-numiti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

cum faceti fata la calduri?pe mine m-au toropit ..daca inainte iubeam vara,acum zic sa vina racorica odata,dar va fi la toamna tocmai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bya_me spune:

Azi nu prea sunt pregatita pentru calduri (am blugi si un tricou pe mine si adidasi si sosete groase) dar de obocei vara umblu in haine foarte vaporoase: pantaloni de in, camasute de in, slapi...si pe mine ma ajuta faptul ca imi place tare mult vara, si toata iarna am asteptat caldura asa ca, mie una imi e foarte bine

16+
Poze
Strumf Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Intru si eu scurt la raport ca astazi am o zi mai incarcata. Am fost la medic de dimineata si se pare ca am una bucata sinuzita infloritoare si o conjunctivita care si-a mai revenit putin si e pe drumul cel bun. Asta e, nu am avut sinuzita in viata mea dar e un inceput pentru toate.
Daca tot vorbeati de kg, de cand ma chinui cu toate astea am cam ramas la aceeasi greutate, nu am mai slabit asa cum ma temeam dar nici nu m-am ingrasat, asa ca la 21 sapt am aproape 3 kg in plus. Avand in vedere ca in dimineata asta am vomat de doua ori ... s-ar putea sa se mai fi schimbat echilibrul.

Multumesc mult de tot, fetelor pentru cuvintele bune si pentru sfaturi. Imi pare rau ca nu va pot multumi tuturor pe nume, dar am citit mesajele voastre si m-am alinat.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si21+

Mergi la inceput