Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

iulika,in afara faptului ca locuiesti in Suedia,mai ai si fericirea de a fi racorica la tine.Eu acum am 26,5grade Celsius in camera mea,vai de mine!Asta noapte a fost mai rece si n-am putut sa dorm de cald!Inainte suportam,iubeam caldura acum m-am schimbat total.Vreau mai rece!Poate sa ase supere colegele de odisee dar eu asa simt.Ma doare burta cind e cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

Si eu am stat in Suedia,la Goteborg,in 1993,in facultate.Am avut o bursa din partea guvernului Suediei,asa a fost atunci,am reusit.Tin minte ce ploua mocaneste,in iulie,ca la noi in octombrie
Si ce bine m-am simtit,Doamne.Cind am o problema,sau imi este rau,imi amintesc de viata traita acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

iulika,in afara faptului ca locuiesti in Suedia,mai ai si fericirea de a fi racorica la tine.Eu acum am 26,5grade Celsius in camera mea,vai de mine!Asta noapte a fost mai rece si n-am putut sa dorm de cald!Inainte suportam,iubeam caldura acum m-am schimbat total.Vreau mai rece!Poate sa ase supere colegele de odisee dar eu asa simt.Ma doare burta cind e cald.

Te inteleg perfect..Eu nu vreau decat putin mai caldut..de exemplu acum avem intre 12- 15 grade pe zi noaptea pana la 5 grade..Oricum aici vara nu se simte nici pe departe ca in romania..Aici poti respira aer curat..In Romania pe caldurile alea te topesti..

Iulika, cea mai fericitå 23+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unombun

Si eu am stat in Suedia,la Goteborg,in 1993,in facultate.Am avut o bursa din partea guvernului Suediei,asa a fost atunci,am reusit.Tin minte ce ploua mocaneste,in iulie,ca la noi in octombrie
Si ce bine m-am simtit,Doamne.Cind am o problema,sau imi este rau,imi amintesc de viata traita acolo.

Mie imi place vara cel mai mult ca e ziua luuuuuunga..Si acum e destul de lunga..Se face ziua pe la 4 si se innopteaza la 22 dar vom ajunge la 2 ore noapte decat si ala un amurg asa ..e superb..Dar si iarna 6 luni de intuneric aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Fetelor, cum reusesc sa vad si eu pozele cu voi si eventual sa postez si eu ceva? cine ma ajuta?

THEA2220+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Ce vreme frumoasa in weekend. din pacate de marti se strica vremea...asa ca ne-am bucurat degeaba.

Maine iar la munca...of...

Dana 20+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Fetelor, cum reusesc sa vad si eu pozele cu voi si eventual sa postez si eu ceva? cine ma ajuta?

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mai intai tb sa iti activezi PM-ul..te duci la contul meu acolo te duci la Mesaje private apoi ai niste casute putin mai jos in dreapta si ai o casuta cu optiuni/options si te duci acolo si bifezi activarea mesajelor private..

Sper sa fi explicat pe intelesul tai ca nu prea le am

Apoi iti voi trimite parola ca mesaj privat...Baftå!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

hello si de la noi,

de cand cu vremea buna, greu mai reusesc sa intru pe forum...desi de citit am mai citit, dar cu scrisul stau mai prost.

Suntem in plina forma, cu totii. am fost si noi la morfologica de 20 de saptamani, am ramas tot ...si se pare ca este PERFECTA

noi profitam din plin de vremea buna, in week-enduri plecam din Bucuresti, iar in timpul saptamanii circulam... nu stam acasa decat cand dormim.

eu nu am nici intepaturi, nici contractii, si ma gandeam ca poate mi se trage ca beau cate o cana de ceai de cretisoara pe zi. Stiu ca spunea cineva cum ca pe site-urile in engleza spun ca nu este indicat...dar eu am gasit si site-uri unde spun ca este ok. Cred ca nu a fost demonstrata stiintific actiunea acestui ceai, si le e frica sa spuna prea multe din cauza de ...procese.

am reusit sa citesc si am vazut ca Panda a venit cu vesti foarte bune- ma bucur tare mult mama de fete cucuiete.

si fina mea a avut vesti bune...in sensul ca la o a doua ecografie nu s-a mai vazut nici un chist, ca s-au resorbit...sau nu au fost niciodata acolo...greu de zis, dar ea a trecut prin niste momente groaznice.

am pus si eu un link cu pozici cu NOI.

pozici

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 22+ de
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

,Iulika! multumesc, am reusit activarea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

,Iulika! multumesc, am reusit activarea.

Acum trimit linkul la webshots si cum intri

Mergi la inceput