Gradinita Montessori Bucuresti

Gradinita Montessori Bucuresti | Autor: lidsta

Link direct la acest mesaj

Sunt in cautare de gradinita pentru fetita mea de 2 ani si 10 luni si cred ca mi-ar place sistemul Montessori.
Din pacate nu stiu nimic despre gradinita din Bucuresti (zona Foisorul de Foc), tot ceea ce am gasit pe net se refera la gradinite de afara.
Are cineva inside information? Ma nelinisteste putin ceea ce am gasit pe blogul de mai jos dar si faptul ca mancarea este in sistem catering si nu gatita pe loc.

http://www.marienkaefer.ro/blog/?p=401

Apoi, nu stiu daca cu actualul sistem de invatamant din RO metoda este cea mai potrivita sauu nu. Eu de ex. nu am un talent anume dar prin perseverenta (matematica plus toceala pura ) pot spune ca ma descurc onorabil. Sigur ca pentru copilul meu as vrea mai mult decat independenta financiara la maturitate, tocmai deaceea ma si uit dupa sisteme alternative, dar daca fac o greseala?

Nu am citit nimic nicaieri despre gradinita de mai sus. Exista mamici pe forum cu copii la aceasta gradinita?

Multumesc pentru raspunsuri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Eu nu sunt in tara, dar gasisem recent web site-ul unei gradinite Montessori din Bucuresti. Nu stiu daca e aceeasi cu cea de care spui tu, poti intra sa verifici:

http://www.gradinitamontessori.ro/

Mult succes, mie metoda Montessori mi se pare foarte buna pt copii pana la 5-6 ani. Mai departe nu m-am lamurit inca ce e mai bine, mai studiez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna lidsta, suntem mai multe mamici pe forum care avem copiii la grainita Montessori de langa foisorul de foc (de mai bine de un an). Iti recomand sa mergi sa vizitezi gradinita, si apoi poti sa ma intrebi orice vrei, iti raspund cu placere. Suna la directoare (are numarul pe site) pentru a te programa la o vizita.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidsta spune:

Da, asta e gradinita, merci la amandoua pentru raspuns. O sa merg sa vad exact despre ce este vorba si revin cu intrebari.

Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Mamici de copilasi montessori, nu ne puteti da mai multe detalii?....masa, bani , impresii, nemultumiri...pe mine ma incanta sistemul educational de acest tip, dar locatia gradinitei nu ma incanta deloc...

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Locatia gradinitei se va schimba in urmatoarele luni. Doamna directoare este in negocieri cu mai multi proprietari de case, nu se stie unde va fi noul sediu, dar vom afla in maxim o luna.

Fata mea cea mare merge de un an si jumatate la MKB. Pretul e pe site, mancarea e (cat se poate de) bio, iar daca vrei sa vezi educatoarea, sustine un seminar sambata la Baby Expo, de la ora 5 (asa apare acum pe site).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Ok, inteleg ca locatia s-a schimbat. Copii au crescut unii au ajuns la scoala. Cum a ajutat Montessori? Sau poate ca Nu?

Mergi la inceput