SCOLI CU AFTER SCHOOL
Buna dimineata!
Am nevoie de ajutorul vostru. Ma intereseaza, pentru fetita mea, care va trece in toamna in clasa a IV-a, o scoala cu after school, in sectorul 3 sau 2. Nu vorbesc despre un after school privat, pt ca nu mi-as permite aceasta cheltuiala, ci unul "de stat". Am inteles ca ar fi o scoala de acest gen in Baba Novac, dar nu stiu nimic mai mult. Va rog sa ma ajutati, vreau sa-mi duc fetita la o astfel de scoala. Ma intereseaza cum functioneaza, taxe, etc. Multumesc frumos.
Lalilu-mama Mariei si a lui Luca
Raspunsuri
nona_denis spune:
Scoala 30 din Doamna Ghica are ( se numeste semi-internat).
Taxa era undeva in jurul a 400 - 450 ron.
Nu stiu sa-ti dau mai multe detalii. Un coleg de karate al baietelului meu mergea acolo, dar a renuntat la sport. Stiu decat ca se plangea ca nu au unde sa doarma copii de pranz si mai sunt care adorm cu capul pe banca
dar vorbea de copii de clasa I-a.
La Dimitrov mai era o scoala cu internat, dar de asta chiar nu stiu nimic.
Ajutati-l pe Mihaita:
http://paul-mihaita.blogspot.com
sorana spune:
Eu am inteles ca are semi-internat scoala 112 din sector 3. In spatele pietei salajan. Nu sti nici conditii si nici preturi.
In cei 450 ron intra si masa? Daca da si era mancare buna, atunci e ok, daca nu, tot cam pe acolo e si la particular .... (+ 10 ron/zi masa)
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
CORNELIAP33 spune:
Acestea sunt scolile cu regim semi-internat din Bucuresti
Sector 1
* scoala 17, str. Alex Petffi nr. 16
* scoala 45, Calea Dorobanti nr. 163
* scoala 1, str. Atelierului nr. 25
* scoala 5, Calea Victoriei nr. 114
* scoala 173, str. Pavlov nr. 2-4
* Liceul Teoretic "Alexandru Vlahuta", str. Scoala Floreasca nr. 5
Sector 2
* scoala 24, str. Tunari nr. 52
* scoala 39, Soseaua Colentina nr. 91
* scoala 50, str. Ion Maiorescu nr. 32
* scoala 56, str. Pache Protopopescu nr. 109
* scoala 85, str. Intr. Medic Zlatescu nr. 7A
* scoala Centrala, str. Icoanei nr. 3-5
Sector 3
* scoala 80, Calea Dudesti nr. 191
* scoala 84, Calea Vitan nr. 135
* scoala 88, str. Odobesti nr. 3
* scoala 112, str. Patului nr. 2
* scoala 199, Bd. Nicolae Grigorescu nr. 14
Sector 4
* scoala 96, str. Rezonantei nr. 2
* scoala 110, str. Argeselu nr. 6
* scoala 113, str. Parincea nr. 4
* scoala 194, str. Obreja nr. 3A
Sector 5
* scoala 114 "Principesa Margareta" str. Pandele Rosca nr 2-4
* scoala 128, str. Ion Creanga nr. 6
* scoala 146, Soseaua Panduri nr. 42
* scoala 150, str. Eroii Sanitari nr. 31
Sector 6
* scoala 117, str. Fabricii nr. 22
* scoala 157, str. Hanul Ancutei nr. 4
* scoala 193, str. Mihaela Ruxandra Marcu nr. 3
* scoala 205, str. Aleea Valea Prahovei nr.1
Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)
Fotografii
Grecia2008
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
gabib spune:
La scoala 97 (str. Viorele, zona Timpuri Noi) este semi internat (masa de pranz + 2 ore efectuarea lectiilor + 2 ore - lb. engleza/informatica/baschet/jocuri si miscare) anul asta a fost 33 lei/zi- program pana la ora 18.
La scoala 81 (Nerva Traian, spre Timpuri Noi) - masa + efectuarea lectiilor - 500 lei/luna - program pana la ora 17.
nona_denis spune:
Sorana, da taxa includea si masa. Aveau doua invatatoare sau profesoare care stateau cu copii, faceau lectii si extra.
Cornelia, la scoala 39 ( sector 2) merg nepotii mei si iti spun sigur ca nu are semi - internat.
Ajutati-l pe Mihaita:
http://paul-mihaita.blogspot.com
dianad spune:
Colegiul National Emil Racovita sectorul 2, daca fetita face cat de putin organizat un sport: inot, tenis, atletism, sah... E intre Piata Muncii si Piata Iancului. Daca te intereaza, caut sa aflu cum e cu taxele si ce se intampla acolo. Eventual daca in clasa a patra poate fi primit, ca o exceptie, un copil care nu face niciun sport- toate clasele I-IV au profil sportiv, de la clasa a v-a ramane doar una pe serie, restul trec in program normal.DianaD & Alexandru