muscaturi de furnici

muscaturi de furnici | Autor: dede_89

Link direct la acest mesaj

buna ziua
fetiat mea de 11 luni a fost muscata de furnici are niste bubite mai mari si rosi.am fost cu ea la doctor si mia dat mixtura mentolata. am observat ca de la mixutura nui dispare chiar deloc sau sa se amelioreze macar.cu ce pot sa o mai dau?alta crema de muscaturi?astept un raspuns.multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codite2 spune:

Probabil este alergica la muscaturile de insecte. Poti incerca o crema pe baza de hidrocortizon, sau siropel - Claritine, Aerius - (intreaba la farmacie fiindca nu stiu daca se pot administra copiiilor sub un an). Mixtura mentolta o ajuta doar sa nu o 'gadile', ii da o zenzatie de racoare, insa este bine sa ii dai in continuare cu ea. Astept sa spuneti cum va mai simtiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Cu Fenistil ati incercat? E un unguent special pentru intepaturi de insecte (si nu numai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede_89 spune:

o sa ma duc la farmacie si o sa intreb care are efect mai bine
o sa spun ce am fc si cum ne simtim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denysa spune:

fetelor acum am alta problema a muscato un purece si doctorita mia spus ca face alergie la muscaturile de insecte
azi noapte abia a dormit din cauza la muscaturi ca mancau foarte tare.spuneti ceva o crema ptr muscaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denysa spune:

da ce sa intamplat ?
eu am rasp la intrebarea pusa de mine si akolo imi apare sub alt nume si cica sunt din rusia?
se poate schimba singura parola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

si baietelul meu e alergic la intepaturi de insecte. fenistil gel se aplica local si ii dau claritin sirop 2-3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragosvlasus spune:

Fiti foarte foarte atenti la insecte si intepaturile lor !!!!!

Atentie foarte mare la CAPUSE

Folositi AUTAN sau alte repelente ori de cate ori iesiti afara din casa
Folositi haine deschise la culoare.

Faceti inspectie corporala completa ( inclusiv in par f atent)copiilor cand intrati in casa.

Se pot transmite boli ingrozitoare de la intepaturile de insecte asa ca tratati cu maxima atentie acest lucru.

Mergi la inceput