Copilasi de iulie-august 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

tot io
Lia, ce zici tu nu prea seamana cu Constanta mea unde bate vantul 8 luni pe an de trebuie sa te incotosmanesti sa te duci pe malul marii iar in celelalte 4 e atat de aglomeratie incat iti trece
bestia mica e pe mine si ragaie.... daca o las din pozitia verticala incepe sa chiraie.... giizzz.... mai e mult din ziua de azi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Daria, io's ca tine: as lua, peste apartamentul pe care il avem si o casa cu curte. Mare. Cam 1.000 m2. si casa o fac in mijloc, na, sa nu se uite nimeni. Si-mi fac padure in jur. Cand ziceai ca se da premiul la loto?

Roxane, stiuuuu cum e... Am ajuns azi la 4 acasa. Paul tocma ce se trezise dupa un somn luuuuung de 20 de minute. Si de atunci nu doarme. Acum mananca si apoi o sa doarma. Pana la 9 PM cand se trezeste.... Noi sa fim sanatoase!

Marcela, fromoase donsoarele! Sa-ti traiasca crestina! Chiar ma intrebam cum mai esti si imi pare rau ca nu e mai bine. Stiu ca te-am mai intrebat odata, dar cred ca am uitat: pe unde ai studioul? Sesiuni in aer liber nu mai faceti?

O seara placuta tuturor!

edit: pfuii ce ma'nerfez cand vaz ce cupil filiform am... Nici nu-mi vine sa-l mai duc la control, ca iar ma'ntreaba pediatra daca mananca ceva-ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dana, pai n-are cu cine semana?

philip
37weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Rox asa e, trebuia sa iasa infectia la urocultura. Dar uite, am inceput aseara cu cefasporine, sorry io stau prost cu numele medicamentelor, si azi deja e mai bine, a scapat o singura dat 2 picaturi, in rest nimic... ma uit si ma minunez!! daca nu e infectie de ce raspunde la antibiotic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Doamnele, multumesc pentru urarile de ziua mea!! Noi suntem dupa o saptamana de bolit si carantina, eu am zacut in pat rapusa de febra si dureri de gat iar radu a facut scarlatina.
Din pacate, de la inceputul anului cam tragem cu el, a avut o infectie puternica de i s-au umflat ganglionii de la gat, a stat cu branula si antibiotic, dupa aia l-am operat de polipi, apoi a facut o criza de ..astm...s-a presupus, acum scarlatina....
Intre toate astea merge la gradi, la baschet si la tenis. Din pacate cu multe intreruperi
Poze recente nu am, stau cuminti si asteapta sa fie descarcate...cand...nu se stie.
In rest, munca cat cuprinde. Din cand in cand reusesc sa trag cu ochiul si la ce mai scrieti, mai vad poze cu copii frumosi. Pentru ca nu stiu cand mai reusesc sa intru ii urez Andreei nastere usoara si bebe sanatos iar Monicai sa-i traiasca micutzul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

semnam si noi condica

suntem de acord cu casa, nimic nu se compara cu o curticica.

Daria, nu stiu insa daca as opta pentru un development, case din astea construite tip, poate gasesti o casa mai veche la un pret mai bun si dupa aceea investesti in renovare si personalizare. nu stiu cum stau treburile la voi, dar stiu multi care au luat tzepe cu developmenturile astea. Stiu cat de cat, am avut o firma de consultanta imobiliare, si a venit cineva la noi (englez) sa vanda o vila de la stupini, brasov. Cand am vazut suma pentru care a semnat in contract pentru o casa la camp mi s-a facut rau. In acelasi timp eu cumparam o casa la ploiesti, aproape de centru, de 15 ori mai ieftina. Cu banii din mana acestei persoane, in 2003, oricine altcineva cumpara o strada de case. Si, colac peste pupaza, a durat 4 ani ca sa fie gata. Cand a fost gata, s-a saturat de asteptare si nu stia cum sa o vanda.
Am fost si eu pe punctul de a cumpara un apartament la sinaia, in prahova. Am semnat contractul si mi-am dat seama ca pretul este mult peste valoarea locuintei in sine. Incearca, asadar, sa cumperi privat. Poate totusi se mai schima treburile si casele noi vor fi vandute la pretul real. Mai ales ca este atat de greu sa obtii credit in momentul de fatza! Daca ai banii cash, atunci chiar nu se merita sa cumperi development, gaseste pe cineva disperat sa vanda si dispus sa lase mult la pret contra garantiei unei plati rapide (banii jos adica). Ma uitam la noi pe strada a fost o casa anul trecut la 460.000 lire sterline, pe care am si vazut-o. Acum ne-am intors la ea ca ar vrea sa o cumpere socrii mei si am constatat cu stupoare ca e pe piata la 309.999 lire sterline. Asta e o reducere imensa. Am crezut la inceput ca au scazut preturile brusc, ne-am panicat (ca scazuse valoarea si la casa noastra, si la toata strada), m-am interesat si am aflat de fapt ca proprietarii sunt disperati sa vanda, au divortat si vor sa scape de casa.
Asa ca mult succes in cautari de casuta ideala, sper sa gasesti o oferta super tentanta, nici sa nu te gandesti ca nu iei o decizie buna.

A- propos, cunoasteti pe cineva care vinde un teren micut si ieftin prin Prahova, preferabil la deal-munte (Breaza, Valeni)... M-ar interesa si pe mine. Un peticel de iarba sa vin si eu sa imi pun patura la pinic vara. Am avut casa in Ploiesti, locatie super, si a trebuit sa o vand si sa o impart la divortz. Daca divortzam in Romania poate ramaneam cu casa, cum a zis Daria! si mama sta la bloc, si cand ne vede pe toti la usa face apoplexie

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Pozele recente

Poze cu Andy, Dominic, Mamy si Daddy in 2008/2009

Poze cu Andy, Mamy si Ady

Andreas mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

maine e ultima zi de lucru si parca ma apuca nostalgia. eu stiu ca nu rezist mult acasa, dar tare as vrea sa reusesc sa stau anul asta, sa creasca si bebeul si sa treaca philip de kindergarten. am asa emotii parca ma pregatesc de vreun examen, basca ma tot uit pin birou si e asa steril fara poze si operele de arta ale lui philip...cam trist, mai ales ca eu zic ca nu ma intorc, normal astia aici stiu ca vin inapoi pe 13 august...

philip
37weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa
Raportez ca aseara am cazut rapusa si am dormit-tun. Giulia a mesterit cu creta pe tabla si m-a lasat sa dorm. Mai greu a fost seara, are o super-faza de love, vrea sa doarma numai cu mainile mele in brate si ma tot pupa si io pe ea si tot asa
Nu ma mai satur sa o pup
Andreea de Pupi, va fi bine, sunt sigura Si vei avea doi feciori frumosi si cuminti Amr cat ??
Irrinuca,
Restu` de fete ... haideti la raport

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
la noi a fost ieri seara de vomitaturi, ca nu am mai avut de mult
Eva doarme acu'.... macar de ar reusi sa se odihneasca putin.
Cori, fff ciudat.... sper totusi sa mearga cu cefalosporina! pup!!
Andreea de pupi, o sa treaca timpujl ca din pusca cu doi maimutici acasa...
sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Auziti ?
Ai vostri au trotinete ???
Ca ma bate gandu` sa cumpar totusi pentru Giulik una roz

Rox, pupa trupa vomitacioasa sa nu se mai repete

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput