Raspunsuri - Pagina 5
blackpanterro spune:
Pai spunea cineva ca nu racoleaza...eu nu stiu ce sa spun, mereu am zis "capul face, capul trage"...cat de deprimat trebuie sa fii ca sa te alaturi unui grup si apoi sa fii de acord cu tot ce iti zic ei?Ii tin drogati tot timpul sau cum ii fac atat de ascultatori la ce zice guru?
Si chiar nu stie nimeni de grupul asta inainte sa se alature? Nu pot sa inteleg cum se poate asa ceva cand informatia este peste tot!Chiar nu te intereseaza la ce te alaturi? Sau cand vezi ca guru iti cere sa faci sex cu el ca asa zice "legea", nu iti pui intrebari? Sau cand ti se propun orgii, te duci asa orbeste?
E ca si cu drogurile, esti constient ca te aduc la moarte, din nou informatia e peste tot, sunt grupuri de suport, spatiu la TV acordat descurajarii folosirii drogurilor dar tot te apuci de ele ca deh, ai probleme...Cu scuzele de rigoare, fata de asa oameni nu pot sa am compasiune...toata lumea sufera la un moment dat, altii poate mereu, dar nu trebuie sa te autodistrugi si odata cu tine poate si familia.
Cu ajutorul familiei si ajutor de specialitate cam poti sa treci peste orice, ori daca le ai pe astea si tot alegi sa faci asta, treaba ta, dupa parerea mea.
De aia am zis ca daca sunt toti adulti ce sunt de acord cu practicile lor, treaba lor.
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
Lorenza spune:
http://libertatea.ro/stire/incepe-procesul-liderului-misa-gregorian-bivolaru-239561.html
abbi spune:
Buna!
Nu pricep un lucru: cum il gasesc fetele pe GB atragator?
....sa se mai si cotzaie cu el?
cum de-l gasesc credibil....
Urmarind raspunsurile voastre, am ajuns si la faza din emisiunea lui M Tuca: mie imi provoaca si acum pe de-o parte rasul(de penibilul situatiei si de strambaturile aluia)si plansu.......ca sunt oameni care ii acorda aluia credit, etc
Care ar fi explicatia psihologik? de ce se lasa oameni maturi prostiti, escrocatzi?
ingridnen spune:
o explicatie ar fi... zic eu.. ca multi dintre 'adepti" sufera de complexe de inferioritate...i-ai facut sa se simta importanti si gata, i-ai racolat.
Am avut si eu acum multi ani un prieten care intrase intr-un fel de secta, nu te mai intelegeai cu el. Problema lui asta era, se simtea inferior - mi-am dat eu seama prea tarziu
Ingrid si Cristi 6 ani
cristal7 spune:
nu trebuie sa comentezi ceva ce nu cunosti cu adevarat.nu cred ca este o secta pt ca din grupul lor fac parte oameni din toate relgiile ,toate clasele sociale si nu sunt obligati sa-si chimbe religiile.nu trebuie sa-i judecam dupa un singur om.faptul ca nu mananca carne nu este asa de rau,e practica din ce in ce mai mult si daca nu esti yogin.urinoterapia nu este o noutate,intrebati-va bunicii cu ce se tratau cand erau bolnavi.cu plante si urina.compresele cu urina pt gat sunt celebre si acum si nu poti sa spui ca esti yoghin.NU JUDECA SA NU FII JUDECAT,NU CRITICA SA NU FII CRITICAT
Mamica lui Alinuta prichinduta
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristal7 nu trebuie sa comentezi ceva ce nu cunosti cu adevarat.nu cred ca este o secta pt ca din grupul lor fac parte oameni din toate relgiile ,toate clasele sociale si nu sunt obligati sa-si chimbe religiile.nu trebuie sa-i judecam dupa un singur om.faptul ca nu mananca carne nu este asa de rau,e practica din ce in ce mai mult si daca nu esti yogin.urinoterapia nu este o noutate,intrebati-va bunicii cu ce se tratau cand erau bolnavi.cu plante si urina.compresele cu urina pt gat sunt celebre si acum si nu poti sa spui ca esti yoghin.NU JUDECA SA NU FII JUDECAT,NU CRITICA SA NU FII CRITICAT Mamica lui Alinuta prichinduta |
Bunicii mei nu se tratau cu urina. Cu plante (ceaiuri) da, uneori, doar in cazurile de raceli minore, alfel mergeau la doctor.
Nu stiu de ce si de cand "sunt celebre" compresele cu urina dar eu am auzit prima data de ele acum, de la tine.
In plus este destul de controversata chestia cu carnea ... eu nu sunt deloc sigura ca "nu e rau" sa nu mananci carne ...
Sorana si Monica (6 ani)
Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
abbi spune:
mai fetelor, ma oripilati:comprese cu pishu pt gat?
da !....si bunica mea, cand se taia la deget, zice ca se duce sa-l p....,da n-am auzit si imi e fff greu sa accept sa-ti folosesti excretziile pe post de leac, de uz intern....
am vazut si eu documentarul indicat de panterutza, cred, ala in care pt supravietuire in conditii extreme de temperatura ridicata unul isi bea urina,ca sa-si salveze zilele...........
cred ca un pic de moderatie nu strica!
da", nu suntem nici in deshert,nici in pragul mortzii, si nici la inceputurile medicinei:trezirea!!!!!!!!!!!
anca74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Scuze, nu m-am putut www.youtube.com/watch?v=a1Bvzx8CrtM" target="_blank">abtine |
Tipul asta ar trebui internat la balamuc.
E surprinzator, insa, cum sunt atatia care stau si se uita la el ca la Sfintele Moaste. Mi-e si frica sa ma gandesc la concluzia logica care rezulta din acest fapt.
Mamica de Zanuta mica, Anna Laura