MISA

MISA | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Recunosc, ma depaseste.
M-am invatat de mic sa nu critic credinta, religia oamenilor (daca difera de a mea). Asta pentru ca am cunoscut oameni minunati care aveau alte obiceiuri.
Inteleg Yoga ca fiind altceva decat MISA...si atunci, ce naiba e asta?

http://www.gardianul.ro/Bivolaru-lanseaza-%E2%80%9Cnoua-religie%E2%80%9D-s134705.html

E cineva membru MISA sa-mi explice si mie?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Cei din MISA din cate stiu eu practica Tantra Yoga. Ei sustin ca energia sexuala perfect controlata si focalizata poate sa duca la Nirvana (exprimata si ca o "comuniune cu Dumnezeu"). Erosul cu alte cuvinte duce la aparitia starilor de iluminare spirituala. Zvonurile spun ca un yoghin avansat poate avea si orgasme de o ora, doua .

Eu una o sa ma ingrijorez atunci cand o sa vad copii in taberele lor. Pana atunci, nu ii vad decat ca o ceata de adulti usor devianti care nu si-au descoperit inca o "cale" si sunt usor mani****bili de catre un lider charismatic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

plina lumea asta de ... ciudati!

nu pot sa comentez mai mult, pacat insa ca astfel de 'credinte' atrag multi adepti care nu-s suficient de maturi sa faca alegerea corecta!

asta e parerea mea, astfel de 'curente religioase' se adreseaza in primul rand celor vulnerbili, celor foarte tineri, celor naivi, celor care nu si-au cladit si consolidat propriul sistem de valori!

accept orice, cata vreme se pastreaza limita decentei...
un individ care se crede si se impune ca fiind "ALESUL' - ca nu-i pot spune cum ar dori el... mi se pare in primul rand putin asa... cu striatiuni netede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Buna,

In facultate aveam un coleg de grupa, facea parte din aceasta "miscare" sau "secta" sau cum vreti voi sa o numiti...

Era cam ciudat, tot timpul umbla cu o sticla cu lapte la el, asta era lichidul pe care il bea zilnic. Manca numai feluri de mancare fara carne, cat mai putin preparate termic (foarte multe feluri pe baza de orez cu sofran, soia, legume). In loc de zahar folosea mierea.

Spunea ca are camera tapetata pe toti peretii cu poze mari de-ale lui Bivolaru ("Guru"), in diferite ipostaze. Cand ne-a aratat o poza, l-am intrebat de exemplu de ce avea guru unghiile asa de mari - ne-a raspuns ca prin varful degetelor maestrul transmitea acea energie, obtinuta in urma meditatiilor. La un moment dat se jura ca in urma unei astfel de sedinte de meditatie l-a vazut pe guru levitand...

Periodic se ducea in Bucuresti, undeva parca la o sala de sport, unde se intruneau, faceau meditatii in grup, etc. Auzisem zvonuri privind adevarate orgii sexuale, dar si despre transmiterea BTS (deoarece se pare ca nu se protejau...). In fiecare vara se ducea la Costinesti, unde veneau adepti din toata tara, stateau in corturi sau la particulari, timp de cateva saptamani...

Foarte multe informatii nu scoteam de la el, era foarte reticent, oricum obsesia lui de baza era tot cea legata de erotism, cresterea energiei sexuale si a performantelor, atingerea unui nivel superior de cunoastere si iluminare...

Fiind asa ciudat, intr-un final nimeni nu l-a mai bagat in seama (la inceput ne-a atras interesul tocmai pentru ca era "altfel" decat noi si am incercat sa aflam de ce se comporta asa), oricum statea izolat de restul grupei...avea printre altele si o problema cu igiena personala (unghii mari si neingrijite, par lung si nespalat, haine cam murdare, etc.), dar nu stiu daca asta tinea strict de persoana lui sau facea parte din "ideologia" MISA.

Peste cativa ani a izbucnit scandalul MISA in presa, restul il stim cu totii...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Lapte...yo am auzit legende ca fac urinoterapie...nu poti sa mai ai incredere in nimic in ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

atunci sa zicem ca sant obsedati sexual si chestia cu urina asteptam sa ne-o explice cineva din Misa...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Lapte...yo am auzit legende ca fac urinoterapie...nu poti sa mai ai incredere in nimic in ziua de azi.

despre urinoterapia practicata de ei am auzit ulterior, pana sa inceapa marele scandal...te pomenesti ca de fapt laptele era amestecat cu urina...la deruta ...

acum imi amintesc inca un detaliu ciudat, recipientul era chiar din sticla (0,5 l), de culoare bruna (probabil fusese de la bere), desi pe piata existau deja PET-urile...

acu' daca ma gandesc bine, era cam prea protector si grijuliu cu o biata sticla...nu o scapa o secunda din ochi, era pusa la vedere, intr-un buzunar exterior al rucsacului cu care venea zilnic la scoala, niciodata nu pleca din sala fara rucsac (cred ca si la toaleta se ducea cu rucsacul ), iar la cursuri avea mare grija unde-l punea si cum il aseza langa scaun, sa vada el tot timpul buzunarul cu sticla...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Mare e gradina Domnului...

Edit ca am o intrebare: Ei isi beau urina proprie sau pe a altuia?

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabidaniela

Mare e gradina Domnului...

Edit ca am o intrebare: Ei isi beau urina proprie sau pe a altuia?

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

daca stii ca este a ta parca mai merge...nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gabidaniela, p-alor personala o beau! eu aveam in liceu o colega care practica urinoterapia..nu ne-a venit sa credem cand am aflat, ne-a facut o greata maxima tipa...cica are niste beneficii miraculoase de vindecare..nici sa ma bata cineva si nu as putea..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Si eu cum mai beau acum cafeaua? Cu lapte sau fara?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput