Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(80)
Raspunsuri - Pagina 19
maria_bunica spune:
Acum sa va zic si eu parerea in legatura cu subiectele expuse![]()
In legatura cu iesitul afara..eu am de gand sa il scot pe bebe,cat mai repede posibil,adica sa ma refac si eu putin dupa nastere si afara cu noi
Asa recomanda si medicii aici si plus de-asta voi avea grija sa il plimb in locuri mai ferite de soarele puternic si la ore rezonabile!!![]()
Nici noi nu avem camera separata pt bebe,pt ca nu ne permite spatiul..asa ca patutul lui va fi exact pe partea unde dorm eu,ca sa ma misc mai repede!!![]()
Iar pe "doamna"
,o tin rasa total..![]()
![]()
37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
ramonaiani spune:
Ela2001 sanatate multa. Ai dreptate cu fratii mai mari, dar sunt sigura ca reusim la momentul rspectiv sa impacam si capra, si varza
. Pupicei si ai grija de tine.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
33+
ely2304 spune:
buna seara fetele...in sfarsit am reusitsa intru...greu tare pt inceput...as avea sa va povestesc o mie de lucruri dar nush cu ce sa incep...
MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE NE-AU FOST ALATURI,moral..

FELICITARI:OANA-DU,COSMINICA,PICKI..sa va traiasca puiutii,sa fie papaciosi,fara colici si cat mai multa sanatate...

ely 39+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
blue77 spune:
mi am schimbat semnatura mai repede ca nu mai am rabdare![]()
Maria
nu stiu zau daca ajung pana pe 20 mai dar ma misc mult, as prefera natural....
Si la noi bb o sa stea langa partea mea de pat pana mai creste putin si apoi il mut...asa am facut si cu Marc, e greu sa l alaptezi la 3 ore si sa trebuiasca sa te plimbi prin camere sa l cauti....
Miruta]chiar ca e ciudat...vad ca am cateva acum pe seara..insa ma simt bine nu stiu cum sa explic, in fine mai vom vedea
O noapte buna
NOI
Cristina
37 +
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 11 zile
maria_bunica spune:
Anda_Magda..pozele le-am lasat la urma,ca sa ma delectez si sa dorm neintoarsa la noapte
,asa ce imi place sa vad bebelasi!!Clara e o scumpica si cumintica,se vede ca ii place tare afara..

37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Blue..cum sa nu crezi ca vei ajunge pana pe 20 mai?
Mai sunt 10 zile..care zboara imediat..greul a trecut de acum..
Ely..ma bucur ca ai aparut..incepe prin a ne-o prezenta pe Denise
,ca toate suntem nerabdatoare sa o cunoastem si sa ne povestesti cum a decurs nasterea!!
37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
ely2304 spune:
am incercat sa citesc din urma,din pacate nu am reusit..ati fost ffffff active,ce-i drept tp-ul a trecut..VREAU SA VA SPUN K MI-A FOST DOR DE VOI...nu credeam k voi reusi sa mai intru pe net,cu atata zarva in jurul nostru..nu trece o zi fara nusafiri..ceea ce imi face placere dar ma oboseste in acelasi tp..
sa va spun cate ceva despre NASTERE:pt mine a fost usor din toate pc de vdr..m-am internat pe 2.05.09..aveam contractii regulare..la 6-7min.. ( dilatatie 2-3)dsr nu erau deloc dureroase!ginecologul de garda ma sfatuise sa merg acasa k nu nasc,clar k nu am fost de aceeasi parere si am ramas..peste noapte mai precis 00:30la un alt control situatia era aceeasi. dk lucrurile nu se schimbau,pana dimineata ma trimiteau acasa!nu va spun cate rugaciuni mi-au trecut prin minte,sa inceapa travaliul k nu vroiam sa ma intorc acasa in formula 2in 1..numai bn k dupa ora 01:05 intre contractii am adormit,a fost un somn de 2-3min dar f profund..la final trezirea mi-a dat-o ruperea membranelor..imediat dupa am intrat in travaliu..care a durat 4h:20min circa..durerile au fost suportabile..ma asteptam la ceva mai de"groaza"..spre norocul meu nu a fost asa!am avut parte de o ostetrica ff draguta,intelegatoare,nici nush cum sa ma exprim..m-a ajutat ff mult nu numai cu masaje,idei...dar si cu vorba dulce ..am incercat toate pozitiile posibile,pe mingie,agatata de sot,pe pat,in apa,pe scaunelul olandez si in final am nascut pe pat normal!nu spun k a fost extraordinar de bine dar nici nu pot spune k muream de durere,greul a venit cand DENISE a iesit cu caputul,restul alunecand usor..mi-au pus-o pe burtik tp de 2h,in sala de nasteri impreuna cu tati(amandoua golute)am asteptat expulsia placentei,apoi au trecut la "observatii"spre norocul meu nu am avut nevoie de puncte,chiar dk bblina mea cantarea 3620kg si era lunguta51cm..restul nu va pot explica in cuvinte...cred k fiecare mamica stie ce vreau sa spun..este ceva UNIC!miercuri ne-au externat iar de cateva zile incercam sa ne adaptam rolurilor de parinti!suntem ff fericiti,multumiti,impliniti mai ales k bblina noastra este sanatoasa!ne uitam pe zi ce trece cat de mult creste si ce frumoasa este...nici nu ne vine a crede k este a noastra!pozici avem trebuie sa le descarc..dk bblina nu se trezeste o sa incerc sa pun cateva asta-seara k tot nu am somn!![]()
ely 39+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
ganesha spune:
Seara buna fetelor,
legat de subiectul iesit afara cu bebelul si eu am de gand sa ies cat mai curand posibil, bineanteles ca la ore rezonabile si tot asa am de cand sa-l duc cat mai repede, macar odata pe saptamana, pe malul oceanului pt ca stiu ca aerosolii sunt f buni pt dezvoltarea lui.
Astazi si eu m-am ocupat de lenjeria lui bebe de patut, pt ca nu am gasit sa cumpar special lenjerie pt patut de copil, am cumparat metraj si i-am facut eu 4 cearceafuri, sincer nu-mi place croitoria dar pt bebe ce nu facem. Astazi am reusit doar sa le surfilez si insailez si luni le trag la masina si le spal.
Multumesc pt incurajari
chiar m-am mai linistit mai ales ca ma ajuta si bebitza care imi raspunde imediat ce pun mana pe burtica, vine sub palma mea sau ma loveste usor
.
35+
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
ganesha spune:
Ely f emotinanta povestea nasterii.Ma bucur ca nu a fost prea greu si ca sunteti bine amundoua
.
35+
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
maria_bunica spune:
Ely..foarte emotionant ce povestesti..ma bucur ca a decurs totul usor si ca ai reusit sa nasti asa cum ti-ai dorit!!Pana la urma durerile si neplacerile se uita ,atunci cand iti privesti puiul sanatos..
Asteptam poze!!
Ganesha..ma bucur ca te-ai mai linistit..si felicitari ca ii faci lenjeria lui bebe!!Nici mie nu imi place sa calc,dar cu toate astea ,abia astept sa ii spal si sa ii calc toate hainutele..![]()

37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra