Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(80)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

buna ziua,mamicute si albinute!!!

eu am terminat de cumparat 98% ce imi trebuia pt bagaj,insa am ramas uimita ca atunci cand intrebam in farmacie despre alcoolul alb de 70%,nu sh ce este!va dati seama? ce inseamna de fapt alcoolul alb?traditionalul spirt?asa si inca ceva nu am gasit tampoane pt lauze...nasol

deea:Darian este fff dragut mai ales cand se instramba
alinutza:ms,dar ciudat nu gasesc in Oradea.acum ma gandesc ca am omis o farmacie.asa k luni mai inerc.
maria:felicitari pt noua semnatura!sa ai bb sanatos si la termen.
lauraa:sa dea bunul D-zeu sa fie intr-un ceas bun pr 17 si sa ai o nastere usoara si bb sanatos.Santem alaturi de u,chiar stiu ce inseamna sa ai un ingeras acolo sus care sa vegheze ..si eu am trecut printr-o durere asemanatoare si credeam ca sunt sterila ca de 3 ani nimik si uite ca D-ZEU e mare!!!U ne-ai facut cea mai mare surpriza ,,un filmulet cu burtici si albinute"ne-ai unit mai mult decat am fost si pt aceea iti multumin.TE IUBIM!
miruta:spor la invatat si m bafta!nu mai fi pesimista,gandeste pozitiv ai sa vezi ce mult te va ajuta.va
alymav:bine ai revenit printre noi.abia astept sa facem cunostinta si cu u pe filmulet.sarcina usoara si bb la termen!
magda:sa dea D-zeu sa nastem si noi usor
lauraa:sa poarte sanatoasa hainitele Maya.felicitari pt noua semnatura!
ganesha:felicitari pt noua semnatura!nu sh ce sa-ti zic,dar stai pe cat se poate de calma,sa nu afectezi si mai tare starea bb.si eu am placenta de gr II/III.
alynta:Casa de piatra,prietenei tale,si La Multi Ani,finutei tale.ce dragut,si eu am fost f pupacioasa,drept urmare tata mi-a pus porecla PUPY

mamica_oana:iti tinem pumnii sa nasti usor si repede,si Sofia sa fie sanatoasa tun...si papacioasa.te asteptam cu vesti bune cat mai repede.
carla:sa ai grija de u si de bbnele tale,sa te menajezi pe unde mergi!te pupam si te asteptam cu drag sa ne povestesti cum te-ai simtit
kiralina:eu citisem undeva ca tiroida se mosteneste din fam...asteptam rezultate bune de la analize

dana:off saracuta,ii doresc sa treaca repede colici
ela:insanatosire grabnica!
dar voi dupa cat timp veti iesi afara dupa ce veti naste?6 saptam?sau?eu sunt in dilema mie preotul mi-a zis ca e bn sa stai 40 de zile in casa si doar dupa molidva poti iesi afara si dupa botez...
maria:ai fost f harnica azi.si eu luni ma apuc de spalat si calcat hainitele
dana:uff ce scumpa e Bianca,seamana bn cu tata..si ce par mult are..pui-pui pe ea
nico:eu iti sugerez sa mergi la un alt dr la maternitate de ex,dak persista durerile,asa macar stai linistita ca nu e ceva grav,se poate sa fie de la miscarile bruste ale bb sau poate ca sta pe ceva membrana si te apasa...dar de usturime,nu sh ce sa-ti zic
dani3lla:chiar ca au fost rapizi.sa le foloseasca cu sanatate bb.ne arati si noua ceva poze cu cam bb?felicitari pt noua semnatura!

Yioanna 34+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 6 saptamani pana

Mergi la inceput

dani3lla:uau,dragut patutul si lenjeria cu tweety!sa ii fie de folos cu sanatate...Nu'ti fie frica,e mare si locul e micut pt ea acum.stai linistita!te
anca:ce harnici,bv!dar ne arati si noua pozici cu patutul si caruciorul?sa le foloseasca cu sanatate bb..te

AMR 6 saptamani pana

Mergi la inceput

magda:e asa de draguta si ce bn ii prinde soarele si aerul de afara..e ff cuminte Sa creasca mare si santoasa!

AMR 6 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Va pup pe toate, facem ultimele pregatiri si maine sper sa plecam. Sunt suparata rau ca am pierdut un informatia de pe un sim de 1Gb cu ecografia morfologica din martie, nu inteleg cum au disparut filmele, memoria e buna, doar ca nu inteleg ce s-a intamplat.

Yioanna, asta-i culmea, sa nu stie ce e ala alcool alb la farmacie . Eu am luat pentru copil si nu s-a uitat nimeni ciudat.
Ela, sanatate multa!
Blue, multumesc mult, daca ai ocazia sa vorbesti cu moasa, te rog sa o intrebi daca nu exista niste exercitii, succesiune de miscari sau alte metode ca sa se desfaca macar o bucla din cordon. Suport orice numai sa nu ma taie .
Dani3lla, sa stapaniti sanatosi lucrusoarele!
Maria, sper ca ai primit si tu coletul de la ai tai, asteptam poze.
Clody, numai peste idioti dai peste tot. Si eu mi-am facut nervi azi cu carul, dar prefer sa nu ma mai gandesc.

Va multumesc mult pentru urari, plecam cu treburi, de aceea nici nu stiu cat stam, dar cu siguranta aerul de mare o sa-mi faca bine.

A, si apropo de dubla circulara, m-am gandit eu ca de acum incolo voi face eco la 2 saptamani, apoi la o saptamana, daca peste 3 saptamani o prind pe fii-mea cu o singura bucla pe gat, atunci o rog pe dr. sa-mi provoace travaliul. Stiu ca va fi destul de greu, dar tot e mai bine decat taiata (cel putin pentru mine).

Va pup pe toate si astept sa citesc numai vesti bune la intoarcere.

Carla, s.34 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetelor...am cam lipsit de la apel o perioada,dar am recuperat si acum sunt la zi

clody...........nu te mai stresa ca o sa iei si licenta..nu e foarte greu

carla...........suntem tari in kg..vreau si eu sa nasc normal si cu perineu intreg

Bebe Beca........din ce spui tu aicea,Sara e o scumpica..de abea astept sa vedem noul look

deea............Darian e asa de scumpsi seamana cu tati

laurraa.........suntem alaturi de tine ..bebelina o sa fie sanatoasa,nu-ti mai fa griji.Maya sa poarte cu placere noile hainutesi felicitari pentru noua semnatura

ela..............ca sa treaca mai repede raceala asta si felicitari pentru noua semnatura

ganesha..........las ca bebelul tau o sa fie bine,o sa ia in greutate si o sa stea la caldurica pana la termen.Felicitari pentru noua semnatura

danami...........multila bebica ca sa-i treaca colicii mai repede

dani3ella........foarte mumoase sunt noile achizitii

yioanna..........pe mine,astea cu popii ma lasa rece..si cand vin acasa de la spital cum e?Ca doar am iesit afara cu copilul..sau trebuie cumva sa stau in spital 40 zile si pe urma vin acasa

36+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

anda frumoase pozele cu minunea mica si am vazut ca deja are si pretendenti
yoanna in primul rand alcoolul alb de 70 nu este tot una cu spirtul,in al doilea rand eu o sa ies cu bebe afara cam dupa vreo 10 zile si in al treilea rand...bebe meu nu are camera separata deocamdata pt ca mami si tati lui sunt cam putori motiv pt care l-am luat cu noi in camera.Are doar un patut,o comoda pt hainute si...un ursulet.Am pus cateva poze cu patutul,initial fara lenjerie pt ca nu vroiam sa o pun de acum(mai am destul pana nasc),dar nu am rezistat tentatiei si pana la urma am pus-o(lenjeria).Gasesti pozele la poze cu BB
carla sar'na

DANA 35+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

carla:da,asta e.acum nu stiu ce sa fac,de unde sa-l cumpar.si ma gandeam dak as lua spirt?pisca cu spirt,nu?distractie placuta
cris:stiu ce zici sant m zile,insa eu nu sh ce voi face,vroiam sa aud si alte pareri
dani3lla:nici eu nu am cam. la bb,e f frumos..mai ai putin si locul gol din patut se va umple cu comoara ta

asa mare plictiseala e la mn

AMR 6 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

yioanna..........o foarte buna prietena de-a mea este cadru medical si lucreaza cu piticii si chiar ea mi-a zis ca imi scot fetita afara la aer ca ii va face bine,dar numai dimineata sau dupa-amiaza tarziu ca sa nu fie soarele prea puternic si o sa arda(bebeii au o piele foarte sensibila)

36+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna seara , burtici!
Alberta ,mamica_oana,avem agitatele pregatite pentru voi.Nastere usoara si bebei sanatosi!
Ganesha,stai linistita ca totul e bine cu bebe .Incearca sa te odihnesti mai mult ,am inteles ca bebe "creste" din odihna mamei.Si eu abia astept sa-mi tin bombonika in brate dar trebuie sa mai avem un pic de rabdare sa fie la termen.
Strunfita,imi pare rau ca Bogdan trebuie sa poarte ochelari.Bine ca ati depistat la timp si se remediaza repede cu ochelari.Explica-i pentru ce are nevoie de ochelari si arata-i eroi din desen cu ochelari,e mare si sigur va intelege.
Carla,distractie placuta la mare.Sa vii cu forte proaspete.Asa ce mi-ar placea si mie sa pot sa merg ...
Kiralina,ma bucur ca esti bine .Ai grija de bebe in continuare.Mai ai un pic si gata....
Dana_mi,e superba Bianca.sa treaca repede colicii.Incearca mai multe produse pentru colici ,am inteles ca depinde de fiecare copil cu ce se impaca ,nu functioneaza la toti la fel un anumit medicament.
Clody,bine ca ai rezolvat la facultate pana la urma.Si eu m-am apucat de invatat,am 2 examene saptamana viitoare ,nu prea am tragere de inima , sa vedem daca ne da voie dr sa mergem.
Maria,asteptam poze cu cadourile de la bunici.Sper ca nu ai stat prea mult in picioare la calcat...
Ela,si mie mi-e o ciuda cand vad ce frumos e afara.Am deschis geamul si venea un miros asa frumos de la florile de salcam....
Nico,si eu tot de la pozitia lui bebe zic ca e sau de la ligamente,mai ales daca zici ca te doare doar in dreapta.La contractii te doare toata burta(sau cel putin asa e la mine).Pe mine ma ustura ingrozitor cand nu se intorsese inca si dadea cu piciorusele in vezica.
Blue,deci au venit neamurile pana la urma?Ma bucur ca te simti bine si nu mai ai contractii.Chiar ca-i un pic ciudat,pana acum cu medicamente si tot mai aveai....
Daniella,foarte frumos patutul.Sa-l foloseasca sanatos Denis!Voicu_bebi,sa foloseasca bebe santos patutul si carucirul.
Noi nu am montat inca nici patutul ,nici caruciorul,mai astept un pic.
Daniella,si noi o sa-o "inghesuim" pe fi-mea la noi in dormitor deocamdata.
Clody,nu fi suparata ,vine si randul tau la cumparaturi.
Magda,sunt superbe pozele.E o dulceata Clara.Au mai trecut colicii?
Yioanna,ms.Si pt voi multi .Cum sa stai 40 de zile in casa?Pai poti sa-ti faci molifta si mai devreme ,la cateva zile si pe bebe cum sa nu-l scoti afara,o sa fie asa cald si frumos , e pacat.Eu vreau s-a scot la o saptamana dupa ce vin acasa.Si daca nu fac botezul la 40 de zile si-l fac la 3 luni nu mai plec nicaieri?Stai linistita ca nu se intampla nimic.Felicitari pentru finalizarea bagajului.
Cris,tu cum mai esti?Sta cuminte bebelina acolo?

Mirela 35+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Noi stam cuminti inca ,s-au mai rarit durerile,contractii deloc,sper sa fie bine .Ma cam plictisesc in casa dar asta e,recuperez eu pe urma ,important e sa fie bombonika bine.Mai devreme mi-a "cerut" clatite asa ca m-am conformat.
toate albinutele!

Mirela 35+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput