Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 20
babytza spune:
La multe lunite Andreea de irina , Hari de Cristina , Anda de Ramona , Efe de ege !!!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
300 spune:
Buna fetele,
M-am destrabalat cu o baie matinala, m ma pregatesc sa-i dau Andei supa si s-o zbughesc prin parc.
Multumim pentru urari. 7 luni e ceva! Suntem mari, domle. SI ca sa-mi arate asta iri a ras 120 ml de supa de morcov/dovlecel/albitura si alaltaieri statea la mine in brate oarecum ridicata si s-a ridicat in picioare! Ii place sa se impinga ca si cum ar sari, rade intruna.
Incercam sa ne tinem de un program acum ca e si tati acasa care se uita la filme intruna. Po t spune ca ne-a iesit pana la urma, insa eu sunt cam obosita, nu mai acele 2 maini in plus al caror ajutor se cunostea de minune.
Am citit ca minunea Elena e sanatoasa tun. Doamne, cat ma bucur!
Alexa ma bucur ca ai mai scris, m-am gandit la voi.
Va pup, nu mai stiu ce voiam sa scriu, am incercat sa ghicesc sunetul si mi s-a prajit neuronul.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
baby_boy spune:
La multe lunite
Andreea-Maria de irina
Harri Alexandru de cristineescu
Anda Teodora de Ramona
Efe de ege
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
fce spune:

noi sunem in sfarsit la zi cu cititul, cu scrisul merge mai greu dar sper sa ne mai primiti![]()
de pe 1 mai suntem si noi
, acum il asteptam pe al doilea...
am consultat si noi un dr homepat in special pt DA ne interesa pe noi..consultatia mi s/a parut f scurta, fata de ce asteptam eu, max 10 min, sau poate ca dupa o anumita faza mi s/a cam taiat filmul...sa va zic..a patra sau a cincea intrebare a fost: febra a facut? nu, zic eu (eu am dat antitermic preventiv dupa fiecare vaccin cate 3 zile, era si culmea sa mai faca, si mai mult de 37 cu 6 care nu e febra n/a avut niciodata) asa... si replica ei: asta inseamna ori ca e un organism perfect sanatos, ori exista o probabilitate f mare sa se faca un cancer la varsta mica

si de/aici nu prea mai am ce sa va pove, ca nu m/am mai putut concentra...oricum ar fi, poate e o chestie de statistica, nu stiu, dar mi s/a parut f brutal spusa...cam asta cu experienta noastra homeopata...
si ca tratament (care nu e pt boala e pt pacient, ca asa merge treaba):
-aloe first
-calendula gel de la boiron
-imunobaby timp de 3 luni
-calcareea carbonica 3 zile
si cica nu e DA, e o manifestare a stafilococului auriu...
cat despre diversificare, legumele is nashpa rau, nu ne plac de nici un fel, le/am incercat pe toate si simple si in combinatii si nu nu nu
...ieri i/am facut piureee de cartof cu lapte muls, am zis c/o pacalesc, ti/ai gasit..
si nu in ultimul rand,
bobocei nascuti intr/o zi de 10
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori 
dyanira spune:
LA MULTI ANI!!! boboceilor nascuti intr-o zi de 10!!!Si pentru nora, sa fie cuminte , sanatoasa si frumoasa!!!!
Babytza superb clipul
Am cam dat
la soricei privindu-l ce bobocei minunati avem!!!Ce mi-a parut rau sa nu te superi Babytza ca nu i-am recunoscut pe toti doar pe cativa era tare bine cu numele dar banuiesc ca e si mai mult de munca si deja ai muncit o gramada la el!!!
Vreau si eu sa intreb ceva Andrei de ieri e cam ragusit ati mai patit careva asa?Cum le-a trecut?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
_irina_ spune:
Babytza bestial clipul. O padure de fliricele pentru tine!!! 

fericita de
Andreea-Maria
baby_boy spune:
Dya 
Referitor la clip...eu i l-am aratat sotului..si la fiecare poza..ii ziceam...uite soricelul Babytzei..aici e Razvanel de Claudinna...aici e Anda de Ramona...pisicuta lui Nicole.....iar el..maaaa..dar tu ii cunosti pe toti??![]()
Multumim again Babytza
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
preety spune:
Babytza superb clipul!!! 

Numai minuni ![]()
pentru toti sarbatoritii zilei de 10!!!
Fetele
si eu voturi pentru pestiuc... daca nu adun 50 voturi nu pot scoate pestucu din spital!!!
toata bobocimea 
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si
Bazar pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
piolica spune:
Poate ar trebui sa fac un subiect nou pt asta...
Galeriile de arta Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiti artisti din sec. XX. BRĀNCUSI era pe locul 2 la 300 de voturi distana fata de Picasso dar a fost depunctat cu 2000 puncte pe motiv ca nu era votat masiv din Romānia.
Voteaza si TU! Trimite link-ul la toti prietenii tai!
Sa le aratam ca ne pasa de artistii nostri, sa le aratam ca suntem ROMĀNI.
Dureaza doar 30 de secunde (acum e pe locul 17, īnca; poate fi salvat). http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote
Mamica fericita de bebelina Elsa