A murit PISA !!!!!

A murit PISA !!!!! | Autor: croitorualin

Link direct la acest mesaj

Asa o chema pe pisica mea. De fapt Pisache, dar o strigam Pisa.
S-a dus iubita mea!
Era sufletul meu, copilul meu! O aveam de 10 ani, de cand avea ea 2 saptamani si de multe ori cand veneam acasa de la serviciu nu-l intrebam pe sotul meu ce face, ma duceam intai la ea s-o intreb "ce face iubita mea?" si s-o alint.
Avea o tumoare la ficat descoperita chiar in ziua de Paste care ii apasa pe plamani si nu o lasa sa respire, si am sperat ca prin operatie se poate rezolva. Chiar si dupa ce ni s-a spus ca este inoperabila si dupa ce a reactionat bine la tratament, am sperat ca tumoarea sa nu mai creasca sau poate sa dea inapoi.
Insa in ultimele zile, desi sub tratament, starea i s-a agravat, iar ieri dimineata fiindca nici nu se mai deplasa ca nu o mai tineau piciorusele (ficatul te oboseste), incepuse sa saliveze si pt. ca a gemut pt. prima data si se uita rugator in ochii mei s-o ajut (nu statea decat in fund, nu putea sa stea pe labute culcata sau pe o parte deloc ca se sufoca), dupa ce a facut in mai putin de o luna peste 50 de injectii, ieri pe 07.05.2009, am decis sa-i facem "injectia" si s-o lasam sa se duca in lumea animalutelor. Mi-a fost frica sa plec ieri la servici si s-o las sa se chinuie, gandindu-ma toata ziua ca o sa moara singura, fara mine sau sotul meu linga ea.

Mi-e tare dor de ea!Tare dor!!
Dormea cu mine (cel putin cand aveam un pat mai ingust si nu avea loc linga mine, se culca pe perna mea de nu aveam loc sa dorm).
In dimineata asta nu a mai avut cine sa mearga cu mine la baie; venea la baie, mieuna uneori sa-i deschizi si venea si se rostogolea pe jos ca s-o alinti (avea ritualul asta mai ales cu sotul meu care se trezea primul);dupa ce pleca sotul meu si ma trezeam eu, avea acelasi ritual si cu mine; dimineata dupa baie urma bucataria; mergea sa vada ce mananc eu, si tot timpul isi baga nasul sa vada ce am in cana si bineinteles ca la sfarsit ii lasam si ei un pic de lapte.
Mi-e tare, tare dor!!!!

Mai avem un motanel si ieri l-am chemat sa-si ia ramas bun si s-o mai vada odata inainte de injectie, si l-am chemat si dupa injectie. A venit a mirosit-o si a plecat. Am crezut ca nu a inteles. El e foarte dependent de ea, pt. ca ea era sefa (pe el l-am adus al doilea in casa cand ea era deja instalata sefa).
Dar m-am inselat. A inteles!
E asa trist de ieri, nu a mancat nici sosul de la pliculetul de mincare umeda pe care i l-am lasat ieri dimineata(ca el doar linge sosul; ea minca cubuletele din plic); el e un mare scandalagiu si miauna tot timpul; de ieri e foarte tacut, iar azi dimineata nu a vrut sa intre in baie (acolo s-a stins Pisa)desi si el se duce dimineata sa il alinte sotul meu.
Stie! Nu stiu cum, dar a simtit!

Mesajul l-am postat doar ca un omagiu pt. Pisa, pt. ca i-am promis ca o sa povestesc si altora despre pisica Pisache, despre iubita mea!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Sunt alaturi de tine
acuma este bine:)

poze

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Si eu sunt alaturi de tine si am plans citind mesajul tau..
Imi pare foarte foarte rau..

Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Imi pare sincer rau. In general consolarea vine tot de la un tovaras de companie. Capul sus!

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

Are dreptate Marius. Poate un pisicut o sa-ti mai aline suferinta. Mi-au dat lacrimile citind mesajul tau.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

Imi pare rau pt pierderea ta...ma gandesc ca si matza mea are 10 ani deja,trece vremea si cine stie cat o sa ma mai bucur de compania ei:(
si a mea are acelasi ritual,cum am facut ochi ma insoteste la baie,iar sotul a invatat-o de cand era mica sa isi frece nasucul de al lui,un fel de 'give me five'...cand ajunge el acasa prima oara se duce si se dragaleste cu pisica care il asteapta pe tv,sa fie la nivelul lui.Nici nu-mi pot imagina cum o sa fie fara ea,mai avem una mica,de aprox un an,insa e total opusa ca temperament...matza batrana a locuit cu noi in timpul facultatii in camin,apoi in chirie,acum la casa noastra,am trecut prin multe impreuna si relatia construita astfel in timp este deosebita si unica,de neinlocuit.
acum s-a dus intr-un loc in care se spune ca nu exista durere,un loc mai bun si linistit,voi i-ati oferit sansa de a trai o viata plina de afectiune,a fost o pisa norocoasa si iubita.sunt si eu alaturi de voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

eu am si catei si pisici.... am avut un catel care dupa 17 ani de dragoste (nu am destule cuvinte sa descriu) a murit...nu uiti din pacate...au trecut, in 27 iulie, 2 ani si eu in fiecare zi ma gandesc la el. Am sa-l iubesc, iti vei iubi pisica, tot restul vietii si sigur vei uita cativa oameni care trec prin viata ta dar pe pisi nu o vei uita. Cu timpul durerea se estompeaza, eu ma alin cu gandul ca sigur ma voi vedea cu el. Sunt sigura ca ma asteapta acolo .
Capul sus, durerea se estompeaza si ai sa ramai cu amintirile frumoase:)

poze

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

imi pare rau :(
nu stiu ce as putea zice mai multe...imi pare tare rau :((
am si eu o pisica salvata de prin balti dupa ce-a fost haituita de caini, o iubesc tare mult, e sefa curtii, e batrana si nu stiu cum o fi cand n-o sa mai fie. am pierdut insa un motan in urma cu 9 ani, un birmanez care a fost omorat de alt motan batandu-se, n-o sa-l uit niciodata..era ca un catel, cum zici si tu..venea la picior dupa mine peste tot.

ai dat dovada de mare iubire pentru ea curmandu-i suferinta.
sper sa-ti alini repede sufletul cu un pui. sa nu te temi sa-ti deschizi iarasi inima.

off topic:
Deus, ti-am admirat zilele trecute si site-ul dar si semnatura, foarte motivante amandoua

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Imi pare rau
Ai povestit foarte frumos de Pisa.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croitorualin spune:

Multumesc mult pt. mesajele frumoase de incurajare!
Mi-e tare greu fara ea!
Mi-a facut sotul o poza tare frumoasa de-a ei, am inramat-o si cand deschid ochii pot macar sa ma uit la ea.
Nu pot sa mai iau alt pisicut pt. ca are cine sa-mi mai aline durerea; mai un motanel (de fapt un motanoi de vreo 6kg pe nume Cuti) care va implini si el prin august sau sept 10 ani.

Din pacate eu nu am cu motanelul o relatie la fel de speciala cum a fost cu Pisa, dar fiindca el e "baiatul" sotului meu, ma straduiesc ca atunci cand nu e sotul meu acasa sa-l alint eu si sa incerc ca dragostea care-o am in suflet pt. Pisa sa i-o ofer lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebenov spune:

Sunt alaturi de tine. Te inteleg pentru ca si eu sunt iubitoare de animale. Daca te intereseaza am o pisicuta de 6 saptamani extrem de frumoasa si prietenoasa pe care as vrea s-o dau spre adoptie unui om care s-o iubeasca.
Cu drag, mamica a 7 pisici si 1 catel.

Mergi la inceput