apa minerala la plante?

apa minerala la plante? | Autor: axxxa

Link direct la acest mesaj

Este bine sa punem apa minerala/plata plantelor, stiut fiind ca aceasta contine minerale? Le ajuta mai mult sa se dezvolte?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

sa nu faca gaze saracele... ca pe urma trebuie sa le batem pe spate...

acu serios, vb serios? poate s-o descoperi o rara plantus dupa hranirea (exclusiva) cu apa minerala...

tu in plina criza vrei sa-ti uzi plantele cu apa minerala... nu stiu daca sa sau

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Eu cand le pun apa plata le merge bine...adica nu patesc nimik, de la florarie mi-au spus ca depinde si de pamantul in care sunt puse, sa nu fie prea acid...eu mai pun si apa potabila normala de la canal intr-o sticla de 5 litri si o las la decantat o saptamana, si dupa aia o pun la flori...vorba lu' Kay, e criza!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Axxxa,

As zice ca daca vrei sa se dezvolte mai bine
- sa le tii la lumina/soare/umbra in functie de necesitatile plantei
- sa le pui ingrasamant 1 data pe saptamana
- le uzi bine dar nu prea des, eu pun mana pe pamant si daca mai e umed nu le ud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Eu numai apa plata pun la plante, dar chiar minerala? Kay, tu razi, dar sincer, eu m-am gandit ca fiind gazoasa le dauneaza. Nu pun apa de la robinet niciodata, nici in ghiveci, nici macar la flori in vaza, pt ca poate le dauneaza continutul de clor.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Eu le mai pun apa minerala din cand in cand. Cum ramane apa nebauta in pahar sau in sticla, hop la plante cu ea. Dar sa stii ca nu am vazut nici o diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

kay intrebam pt ca si la noi mai ramane apa nebauta si m-am gandit ca poate le-ar face bine, ma refeream la cea minerala plata, nu la cea minerala carbogazoasa
evident ca n-aveam de gand sa consum cisterne de apa plata ca sa ud florile
asa ca nu era nevoie sa ma iei peste picior...
in plus, vad ca nu-s singura care nu iroseste apa ramasa nebauta

Mergi la inceput