Aspirante optimiste peste 35 de ani(19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Buna seara tuturor fetelor!

Postez aici pt. ca mi-am gasit numele pe lista, dupa ce am bantuit complet dezorientata vreo 2 saptamani.
Aspiranta, mai mult disperata decat optimista, dar sigur peste 35 de ani...
Ma intorc pe forumul de la desprecopii deoarece in cel mai greu moment al vietii mele doar aici am gasit mangaierea adevarata. Sper din toata inima sa ma ajutati cu sfaturi pertinente din experienta voastra si, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa reusim ceea ce ne-am propus.
In prezentarea mea de la prima pagina scrie despre un sept uterin... care nu s-a confirmat, in schimb aveam fibroame uterine pe care mi le-a scos dr. Niculescu de la spitalul militar. Au urmat stimulari ovariene, apoi am renuntat si am inceput sa vizitez cabinetul dr. Moisa (sunt in faza de analize).

Daca mai sunt aspirante din 2005 sau aspirante din Suceava sau aspirante de la dr. Moisa le rog in mod deosebit sa-mi raspunda.

Va multumesc tuturor pentru ca ati citit si va urez numai bine!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Hello,
Sunt chiar mai veche de 2005 si o ex-moisica, dar nu te superi, nu ?
Inteleg ca problemele uterine s-au rezolvat. Esti ok ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Multumesc Goldi!

De ce ex-moisica? Ai reusit sau ai fost dezamagita?
Mi-a dat sa fac multe analize, pe 9 merg sa coreleze toate rezultatele si sa-mi spuna ce sanse am.
Intre timp am auzit de Vitex fruit de la natura-shop si sunt tentata sa incerc. Ce parere ai (aveti)?

O zi buna!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Libra,
Multa sanatate, si daca vrei sa te inveselesti putin, te invitam si pe topicul ...senioare cu greutate peste 50 kg.....
Toate bune.

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Mona, iti multumesc si tie de ospitalitate si de invitatie si-ti doresc numai bine. Incerc sa gasesc si celalt subiect.

Elena

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

STIE CINEVA UNDE POT GASI MENOGON?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

SAlutari gagiciii !

dupa ce am bantuit complet vreo cateva zile ca nu mai stiam unde scrisem , si ptr ca am tot fost ocupata , pama la nunta mai am 3 luni si ma apuc de refacut liste si altele

de luna asta ma apuc de analize si eu

pana la mai putin de 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

S-a cam asezat ''praful '' aici , oare nu mai este nimeni prin zona ?

pana la mai putin de O LUNA

Mergi la inceput