Aspirante optimiste peste 35 de ani(19)
Raspunsuri - Pagina 3
MayanMistica spune:
ieri va ziceam ca l-am santajat cu pachetelul de serviciu si micul dejun iar azi a tras el de mine.
maine ce cataclism s-o intampla ?nu de alta da sa stiu sa 

toata sticla ![]()
guzelnico spune:
Mayan, ma omori ... cu albumul tau de poze!!!

Ai fost prea subtila, m-ai indus in eroare: cremes/ cremsnit.
btw, senzatia de horny eu am avut-o de la cura de capsuni sau poate se datoreaza doar perioadei fertile, cand cica organismul e oricum mai dornic...
lyly_mar spune:
guzelniconu mi-am luat PC nou, il repar pe cel vechi, cat o mai duce...Acum sunt la serviciu', dar e vineri ,nu e sefu, si mai stau pe net.
Aaa, am uitat sa-ti zic de prezentarea mea:
39 de ani, hipotiroidie, sindrom antifosfolipidic, 5 IA,1 sarcina pierduta la 5 saptamani, un fibrom embolizat pe 23 aprilie 2009,de 8 cm/7 cm,subseros,intramural ,situat anterior pe uter. Dr zice ca problemele mele cu tiroida si sindromul nu sunt o cauza pt care nu raman insarcinata, pentru ca le tin sub tratament. Astept sa vad ce se intampla cu fibromul,cam 6 luni,si vad ce mai fac.....
pe toate fetele si succes la aprofundat.....sau la facut prajituri![]()
Pe mine nu ma prindeti la facut prajituri ,sunt anti-talent![]()
In iulie, pana pe 15 sunt in Buc,pe urma plec in CO.Asa ca, ma prezint la intalnire cand hotarati voi![]()
MayanMistica spune:
La mine merge asa?
Mayan a lu Mistic , 39 ani , babatie cu acte in regula , rac de zodie , cu copil , una bucata fata la activ si alte 4 "nereusite in viata " , a se citi avorturi ...trag tare pe BU , ptr procreere unul sau mai multi bebei.Depinde de mila domnului si de nr de spermatozoizi activi , sportivi ai iubitului.
guzelnico spune:
Sugestie: daca CM e regulat, incearca tratament
cu urmarirea ovulatiei prin BBT. Ca sa nu-ti sleiesti sotul, asa fara rost, daca tot va place BU
Poate ai parte de
!
soricica spune:
helloo fete dragi ,
ma simt mult mai bine acum ca s-a intors sorecul:).
azi am fost foarte fericita si foarte ocupata.
am gasit din intamplare una dintre cartile mele de suflet pe net si nu m-am dezlipit de ea pana nu am citit-o pe toata, e vorba de "Inviatie la vals"de Mihail Drumes.
am ras si am plans, dragostea asta bat-o vina.
va pup pe toate si va doresc un week-end minunat.