Baiatul meu este alergic la mai multe si la praf ,la mirosuri,la polen,la animale etc. si ni s-a recomandat sa facem un vaccin pe o perioada de 3 ani,nu ne-a spus denumirea lui,si o doza costa 7 milioane,stiti cumva despre ce este vorba si daca il putem lua compensat? dr zicea ca nu il suporta casa de sanatate,apoi ca s-ar putea sa fie aprobat .e vreo posibilitate sa-l obtinem macar compensat?va multumesc
Buna!
De curand ma confrunt si eu cu aceasta problema. Baietelului meu de 11 luni i-au aparut niste pete mari rosii, aproximativ pe tot corpul, care s-au transformat in niste bubite mici. pediatra nu era prea sigura ce ar putea fi, mi-a spus ca ar putea fi o alergie. Nu se scarpina. As vrea sa imi da-ti si mie mai multe detalii despre acest lucru. De la ce varsta as putea sa ii fac niste teste pt alergie, unde, cat costa si in ce consta aceste analize.
Ana a avut cand era pe la 1 an alergie la paracetamol, ii dadusem panadol, apucasem max 2 ml sa-i dau si a facut o criza f urata, am zis ca ne moare copilul in brate, se sufocase. Si ne-au zis ca e alergica sa nu-i mai dam paracetamol sub nicio forma. Si nu i-am mai dat pana acum 2 zile cand mi-am uitat cana cu fervex pe comoda, nu o bausem toata, mai era un sfert si copilul a dat-o peste cap cand s-a trezit, a crezut ca e suc. A venit cu ea la noi, sa lesin din picioare. Dar nu a mai avut nimic, absolut nicio reactie, posibil sa-i fi trecut. Auzisem si eu ca unele alergii dispar odata cu varsta. Poate dispar si la voi, multa sanatate va doresc!