Alergie maxima la mucegai, vaccin sau nu?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia17 spune:

Baiatul meu este alergic la mai multe si la praf ,la mirosuri,la polen,la animale etc. si ni s-a recomandat sa facem un vaccin pe o perioada de 3 ani,nu ne-a spus denumirea lui,si o doza costa 7 milioane,stiti cumva despre ce este vorba si daca il putem lua compensat? dr zicea ca nu il suporta casa de sanatate,apoi ca s-ar putea sa fie aprobat .e vreo posibilitate sa-l obtinem macar compensat?va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Buna!
De curand ma confrunt si eu cu aceasta problema. Baietelului meu de 11 luni i-au aparut niste pete mari rosii, aproximativ pe tot corpul, care s-au transformat in niste bubite mici. pediatra nu era prea sigura ce ar putea fi, mi-a spus ca ar putea fi o alergie. Nu se scarpina. As vrea sa imi da-ti si mie mai multe detalii despre acest lucru. De la ce varsta as putea sa ii fac niste teste pt alergie, unde, cat costa si in ce consta aceste analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ana a avut cand era pe la 1 an alergie la paracetamol, ii dadusem panadol, apucasem max 2 ml sa-i dau si a facut o criza f urata, am zis ca ne moare copilul in brate, se sufocase. Si ne-au zis ca e alergica sa nu-i mai dam paracetamol sub nicio forma. Si nu i-am mai dat pana acum 2 zile cand mi-am uitat cana cu fervex pe comoda, nu o bausem toata, mai era un sfert si copilul a dat-o peste cap cand s-a trezit, a crezut ca e suc. A venit cu ea la noi, sa lesin din picioare. Dar nu a mai avut nimic, absolut nicio reactie, posibil sa-i fi trecut. Auzisem si eu ca unele alergii dispar odata cu varsta. Poate dispar si la voi, multa sanatate va doresc!

Mergi la inceput