PRIETENE FARA TITLU (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mama_Soranei spune:

Desi sunt de mult pe forumul DC abia de curand mi-am facut cont.
Ma primiti si pe mine in club?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Am pus ceva poze in drop pe andreeam- eu o sa va citesc in continuare dar o sa scriu mult mai rar pt a sunt prinsa in f. multe proiecet ce treb rezolvate destul de repede.
Aveti grija, multa sanatate si numai bine la copilasi!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

DEnisa tu cel putin citesti eu nici de asta nu am timp.
Acum stau ca pe spini ca mi-e casa intoarsa cu fundu-n sus. Si maine plecam la gratar deci iar nu reusesc sa fac nimic. Dar sunt franta, ma doare si capul si nu am cheffff.
Bee foarte frumos pentru Ana, auzi toata lumea e prietena/ prietenul ei. ale mele parca sunt salbatice .Sunt prietene ele doua si cu nimeni altcineva. Sambata a fost la mine o prietena cu 2 baietei, pai nu-i lasau sa puna mana pe nimic ca e a lor.
David are vacanta 10 zile. S-a facut si la noi cald. Azi cred ca au scos limba elvetienii de caldura. Eu nu ma plang, avem destul frig pe aici.
Mai rochitele alea sa nu credeti ca le-am imbracat eu. ele s-au imbracat asa. Defapt cea de pe Selin am vrut sa i-o dau la Daria. E nr ei, dar ai cu cine discuta????, si atunci am scos-o si aia pentru Daria, care e pentru 5-6 ani, dar........... aratau ca doua tatze, noroc ca aici intereseaza pe prea putina lume aspectul asta

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele si eu am citit pe fuga,poate mai reiau mai incolo,daca nu pic la ca iar am dormit foarte prost azi noapte.
Diana e ok, aseara s-a distrat iar tare de tot de cum se ondula bobo in burtica , ba mai mult i-a si cantat un cantecel .
Azi-dimineata am imbracat-o in rochita pentru gradinita si a fost tare tare fericita. Asa de "faloasa" a intrat in sala la gradi !
Azi am repatriat sacosele cu haine de bobo si Diana se ocupa acum de ele,de cand s-a intors de la mami.Imi tot aduce cate una pe rand suuper incantata sa mi le arate. Mi-a zis ca a fost un bobo mic azi la bloc la mami si ca l-a mangaiat etc. Si numai ce-o aud mai inainte ca zice : "CE-AL FI SA DAM NOI CEVA FLUMOS LA BAIETELUL DE LA SCALA NOASTLA?" (adica niscaiva hainute ... ) Ca scara lui mami e "a noastra" ,ba chiar din greseala m-a mai apelat de vreo doua ori cu "buni" azi in loc de mami Ce sa fac,am fost tare ocupata saptamanile astea,cam putin a stat cu mine,dar recuperam noi.
Fug la citit povesti acum ... poate mai revin.

MONI 28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salutare

A venit vara si am uitat definitiv calculatorul. Din pacate, ca tare mult imi lipsiti.
Noi am fost deja la plaja de vreo cateva ori, adica am avut la noi si prosoape si toate cele, ca am mai mers noi pe plaja de n ori dar fara sa ne dezbracam. Ne-am si bronzolit putinel.
Copii sunt bine sanatosi, un pic de alrgie a facut rares in urma ciupiturii unei insecte dar aproape a trecut. In rest frumosi, destepti, zburdalnici, epuizanti, etc.
Plec s-o culc pe ioana ca nu doarme fara mine.
Multumesc pt comentariile din drop.
va pupacesc pe toate.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu sunt la servici, am adus-o si pe Diana cu socrella sa culeaga cirese si sa-si umfle burta, ca m-a innebunit cu ele. S-a sculat cum ii sade bine la ora 7, iar eu abia am condus pana aici, un somn crunt ma incearca, cu toate cafelele baute pana acum.
Mama Soranei, te primim cu placere, daca doresti.
Denisa, cam putine poze mama, la fel si Daniela. Ma bucur ca sunt toate bune, eu mai intru pe forum, cand apuc, de acasa e mult mai greu, sunt afara toata ziua cu fata.
Mira, lasa draga si nu te mai scuza atata pentru rochitele alea, mie imi plac si cred ca au gusturi bune fetele tale. Spor la gratarit.
Moni, ai disparut in gaura neagra de nu mai scrii? Oi fi tu super ocupata, dar nici chiar asa.
Ma duc la masa acum si apoi plecam acasa, doar atat visez: sa nu adoarma in masina, ca sa pot trage si eu un pui de somn langa ea cand ajungem, ca deseara iar am musafiri. Of si vai...

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Ceau si de la mine!
INGRID da acolo-s in gaura neagra.Mai, la birou v-am mai citit,dar nu puteam scrie defel,ca statea aia langa mine gura casca toata ziua
Azi am ramas acasa si saptamana viitoare mai merg la birou luni,miercuri si vineri si basta .Dar azi noapte iar n-am dormit. Ma doare burta rau.Am contractii mai mult noaptea dar si ziua .Colac peste pupaza ma doare dantura in partea de sus,precis de la aerul conditionat ca m-a batut in moaca intr-un taxi,nu credeam ca 10 minute ma afecteaza atat ca ii ziceam sa il opreasca.Deci n-am niciun chef de nimic.La 8 si ceva a venit ala sa imi repare masina de spalat - care n-avea nimic,doar a curatat nu stiu ce furtun de pe-acolo ca iar era plin de mizerie,de la apa de robinet.Ma rog,deci n-am putut dormi nici dimineata sa recuperez.
Incerc acum sa vad poate reusesc sa adorm,ca dupa ce vine Diana nu mai pot.In plus la ora 19 are o "onomastica" ... in fata blocului lui mami,daca v-ati imaginat vreodata asa ceva Adica bunica lui Andreiut aduce tort si suc pentru toata gasca de puradei si tre sa fie si Diana prezenta.Ma gandeam sa merg si eu cu aparatul foto .
De Diana ce sa va mai spun,ne-am intalnit doar seara si dimineata,deci nu mare lucru.Aseara a inceput sa imi povesteasca de zor evenimente de la blocul lui mami: " SA VEZI CE-O PICAT MALA LA SCALA B! S-O LOVIT LAU ,LAU ... O PLANS etc."
De plans a plans si ea intr-una din serile trecute cand mi-a aratat taica-su un fir de trandafir adus de la socru-meu din curte.El ni l-a dat sa il mirosim si Diana a izbucnit efectiv intr-un plans de nu stiam cum sa o mai oprim! CA DE CE L-A RUPT? CA NU TREBUIA !!! Probabil ca acum taica-su e pe lista neagra la ZANA FLORILOR ... Totusi ieri am gasit un buchet de garofite in vaza (cumparate din piata) si de-alea n-a zis nimic fata ...
Na am plecat acum sa incerc sa trag un pui de somn,poate imi revin.

MONI 28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Am revenit cu noutati. Intai ca la gradi Diana s-a ales cu un genunchi julit destul de tare - s-a fugarit cu fetitele pana ce-a aterizat.Nu stiu cum de s-a julit asa tare ca acolo mai mult e iarba,o fi cazut pe alee poate ... Deci acum e asortata bine cu Mara
Am fost si la cheful lui Andrei de la bloc unde am facut poze si am filmat.Mara era desculta,drept pentru care Diana si-a dat jos sandalele si sosetele si ea.Intai calca asa cam ca pe oua ,dar destul de rapid s-a adaptat nu conta ca-i pe iarba,pe asfalt,sau pe nisipul plin de pietricele ,fugea de-i sfaraiau calcaile.Mai mult cu Mara (2 ani si) si Ilinca (4 ani) a stat azi.Mai era unul Eric cu care se joaca ea mult,dar nu era prezent azi.Am admirat si pe bobo de 7 luni la care voia sa ii ducem haine cadou ,dar mai ales inca un bobo tot baiat dar de doar o luna si cateva zile.Ce mititel era Macar asa mai vazui lumea,foste prietene din copilarie,care ce copii mai au in dotare.Ba chiar am dat de o fosta colega din liceu - prietena cu mama sarbatoritului,era invitata si ea.Si-a venit cu fata de ... 13 ani si mai are si un baiat de 15 ... numai eu ramasai in urma rau! Totusi sunt multe personaje noi in zona,ca eu nu ma stau de 15 ani pe-acolo.Dar precis o sa apuc eu sa le cunosc bine pe toate in urmatorii doi ani Ca e atmosfera faina seara acolo,e plin de pitici,mamici,bunici,atelaje ( masinute, tractoare, biciclete, triciclete etc. ) E si umbra si soare si cort pentru jucatorii de remi si carti,evident si banci ... Si un mini-teren asa mai viran care asteapta niste hinte si tobogane puse de primarie.Poate se indura anul asta,ca asa au promis.

Pe maine aveam in plan sa merg pe strand cu Diana,ca merge colega-mea cu o amica - tot gravida cam in acelasi stadiu ca mine.Asa m-as duce,sa nu apar doar eu cu burtoiul pe-acolo .Dar ele vor doar bronz si vor sa stea de la 8,30 pana la 11.Eu in schimb vreau balaceala si nici nu stiu cum as reusi sa ma scol asa de devreme Colega-mea e d-aia care la cel tarziu 22 e adormita ,iar dimineata la 6,30 e sus Vad eu ce fac,depinde daca pot dormi, dar problema e ca Diana e la mami,vrea sa o culce acolo ,deci ar trebui adusa acasa si eu inca nu m-am hotarat ce fac.Mi-am cumparat si costum de baie azi,ca nu ma mai cuprindea nici un sutien evident.Am gasit unul tare interesant,e mov,cu sutienul in triunghi si cu trei tipuri de slip ! Unul tip boxeri,unul tanga si unul normal.Si se leaga toate cu sireturi ,deci pot fi folosite si-acum si pe viitor cand oi intra iar la apa Acum evident l-oi folosi pe-ala normal.Ca in cel tip boxer nu-mi intra momentan,iar in cel tanga ar fi culmea sa apar acum

Na va intinsei cearceaful, revin mai incolo sa va mai raspund ca acum am obosit deja ...
A si linkul cu poze: http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-05-22/17:18:19 In prima e Diana cu rochita cu care a fost la gradinita azi.O faza amuzanta:la iesire un baietel mai mare,probabil de la grupa pregatitoare a exclamat: "TATI UITE CE FETITA FRUMOASA,PARCA-I ALBA CA ZAPADA !" Ahaaa,deci de-asta voia Diana rochite,sa faca furori pe-acolo Dar acasa mi-a zis ca ea nu-i Alba ca zapada ca nu are parul asa ca ea (adica negru ...) .In schimb m-am uitat intr-o poza si chiar asa e echipata Alba ca zapada cu rochie albastru-sus,galben-jos ! De-aia i-o fi dat asa impresie baietelului aluia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Raportez dimineti dormite pana la 9, la 7 se scoala Diana, sotul ii da laptele, eu dorm in continuare, nu-mi vine sa cred ca dupa 3 ani ajung sa ma odihnesc cum trebuie. De la atata somn, mi-a revenit si cheful de viata .
Moni, am vazut doar prima poza, ca eram curioasa de Alba ca Zapada si asa e cum spui, normal ca baietelul a spus ca seamana . Acum nu pot sa le vad pe toate, dar cum am un pic de timp, promit ca ma uit. Diana se joaca singura de cateva zile, se joaca si cu pompierii aia, e mortala ce le spune.
In fiecare seara isi ia singura o carte si se face ca citeste, dureaza fenomenul jumatate de ora, timp in care eu ma relaxez cu sotul. Are preocupari pentru papusi si bucataria de plastic, e cam intarziata fata de altele, dar e bine si asa.
Ieri uda iarba cu socrella si mama si a venit vecinul nostru bogatan la ea (ala cu spitalul) si i-a pupat mana..apoi a scos 50 RON si i-a dat , cica sa-si ia ciocolata. M-am certat cu soacra si mama, cum au permis asa ceva, ce, noi suntem cersetori? Cica asa a insistat...era deja suparat ca nu vroiau sa ia banii. Ma intalnesc maine cu el si vorbesc, nu-mi plac fazele astea, jur.
Sotul cica sa-i dea si Diana niste bani, ca sa-si mai faca un spital...
Ma duc sa-i fac de mancare, revin pe dupa-masa.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Buna dimineata! Si io-s prin zona , tocmai mananc .
INGRID vai ce ma distrai cu bogatanu'tau ,pai asta deja e o tactica,investitie pe termen lung,deja isi si face plan ca Diana va fii o vitoare clienta Da' se vede ca e mai de cartier omu',adica la oamenii simpli se cam obisnuieste asa ,adica stii tu,vezi un copil si mai ales daca-i si dragut foc ,hopa un-doi scoti o hartie de-un leu din buzunar si ii dai sa isi ia bomboane.Fix asa a facut si el,nu trebuie condamnat,doar ca pentru el 50 de lei sunt ca pentru noi un leu

Hai ca termin de papat si revin.

Mergi la inceput