Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (02)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata la prinz, tufete!

In primul rind un smack pentru ayla si printesele ei, sa stii ca sinteti in inima mea mereu in nici un caz nu uit pe niciuna dintre voi. Alma este cu noi, ca vorbim sau nu de ea o purtam in suflet. Daca tie, Monica, iti face bine sa vorbim despre ea, atunci vorbim. Daca nu vrei sa vorbim, atunci tacem. Dar tu trebuie sa dai tonul, ca sa stim ce nota sa luam, sa nu cintam fals. Fiecare e altfel in fata durerii, de-asta ne e teama sa nu te ranim.

Aris, nu se poate sa nu ti se dea postnatalul pt ca nu ai fost la medic... in mod normal prenatalul incepe a doua zi dupa nastere, care nastere e declarata... asa ca doctorita ta e cam plecata cu pluta. Nu prea stiu unde sa te indrum sa te duci ca sa iti ceri drepturile, aici ar trebui la casa de asigurari sociale... poate ca si in ro la fel? Suna si tu un avocat! Nu te lasa aiurita, sa pierzi banii!!!!

Nikoleta, parca azi aveti petrecerea? Distractie placuta!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Ce harnicute ati fost, ati scris 1 cap. Am reusit sa citesc in reprize... acuma sper sa reusesc si sa raspund si sa imi si amintesc cui sa raspund.... parca e din ce in mai greu cu neuronul asta... plimbret

Va ziceam acu' 2 zile de saculetul cu sare pentru colici, ei se pare ca nici solutia asta nu functioneza mereu.... In prima noapte a fost super, am dormit doua reprize de cate 3 ore... azi noapte insa doar vreo 4 ore restul ...ne-am plimbat ca numai asa tacea

Aris sa stii ca si beau cafea, nu zilnic ca dupa noptile de ture prin casa incerc sa dorm ziua odata cu elefantica mea. Am fost foarte atenta la manifestarile lui bebe dupa o cafea si nu am vazut nici accentuare a numarului de decibeli ...

Vad ca majoritatea bebeilor zambesc. A mea este tot timpul botoasa, cred ca orice elefant ar fi invidios pe trompita ei
He, he deja s-a format clubul mamicilor care se gandesc la urmatorul bebe
. Ma inscriu si eu dar dupa ce mai trece ceva timp si uit de noptile nedormite,pentru ca asta mie asta se pare cel mai greu, ce perfuzii si internare.. as prefera inca o saptaman de perfuzii decat sa stau nedormita

petrean, sa-ti traiasca flacaii, .. chiar ca faci copii frumosi ... Zici ca Andrei este disponibil?

alina n, mie ginecoloaga mi-a zis ca dupa o luna este ok pot sa ma epilez cu ceara peste locul operatiei,insa nu am reusit sa imi conving cosmeticiana, asa ca m-a facut in jurul taieturii.

Ayla bineinteles ca vom fi alaturi de tine si de Alma si azi si duminica si luni si .. intotdeauna

Gata va pup plecam la plimbarica

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela (16.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Carmen te inscrii?
Fetelor...am deschis un topic nou la femina intim..ma ajuta careva??stiti ceva?ginecologul meu nu raspunde la tel..si nush cum sa procedezvezi..de aia sunt eu pro anticonceptionalelor orale...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

AAAA, si vroiam sa va intreb ceva: la bebeii vostri cum arata locul BCG-ului din maternitate? Daca s-a "umflat", la cat timp dupa vaccinare s-a intamplat asta? Am inteles ca trebuie sa faca puroi, pentru ca asta inseamna ca vaccinul este eficient. Daca nu, cica se repeta. La noi de vreo 2 sapt arata ca un dul rosiatic si atat cu toate ca avem deja 7 saptamani de cand l-am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

petreanai avut dreptate in legatura cu depunerea dosarelor pt indemnizatie, dar desteptul meu....

http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746

Mergi la inceput

carmen nu e neaparat sa faca puroi La controlul de 6 luni vaccinul tb sa arate f bine..nu rosu..nu cu puroi..doar dc nu e asa se repeta

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rivali

petreanai avut dreptate in legatura cu depunerea dosarelor pt indemnizatie, dar desteptul meu....

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

pe mine m-a anuntat de la directie ca s-ar putea sa primesc pt ambii copii..ar fi super.ca asa e si normal...dar cum in Ro nimic nu e normal..who knows ce decizie voi primi.oricum sunt hotarata a-i actionez in instanta dc nu-mi dausunt rea..nu?

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

AAAA, si vroiam sa va intreb ceva: la bebeii vostri cum arata locul BCG-ului din maternitate? Daca s-a "umflat", la cat timp dupa vaccinare s-a intamplat asta? Am inteles ca trebuie sa faca puroi, pentru ca asta inseamna ca vaccinul este eficient. Daca nu, cica se repeta. La noi de vreo 2 sapt arata ca un dul rosiatic si atat cu toate ca avem deja 7 saptamani de cand l-am facut.

Lui Stefan la o luna i-a copt, lui Vlad nu i-a copt deloc . De repetat din cate stiu eu nu l-a repetat dar o perioada medicul la controale se uita la el.

Mergi la inceput

La Andrei nu a puroiat..si acum doar la Vladut..a fost urat de tot...ca vreo 2 zile mi-a murdarit hainele cu puroiul ala

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

pe mine m-a anuntat de la directie ca s-ar putea sa primesc pt ambii copii..ar fi super.ca asa e si normal...dar cum in Ro nimic nu e normal..who knows ce decizie voi primi.oricum sunt hotarata a-i actionez in instanta dc nu-mi dausunt rea..nu?

POZE

ar fi bine cu toate ca si asa sunt putini

Mergi la inceput