Mama purtatoare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

cristiama - imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti s-a intamplat.Repet si eu ceea ce a intrebat Elena. De ce nu este pregatit organismul? Ce anume te face sa spui asta?
Din pacate nici omuletii mei de zapada nu au rezistat dar eu stiu exact de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

Eu am vazut la TV saptamanile trecute o stire privind legalizarea problemei cu mama purtatoare,care nu va avea nici un drept asupra copilului,totul se va face notarial,iar in contract vor fi scrise drepturile si obligatiile ambelor parti ( cuplul si mama purtatoare).Urmeaza sa fie votata aceasta lege si eu sper si cred ca se va vota.

si eu sper ca se va vota, dar ma tem ca lupta nu e deloc castigata.

nici macar nu trebuie sa fii expert in cititul printre randuri, ca sa pricepi incotro se bate:

Citat:
Permanenta Consiliului National Bisericesc, în sedinta din data de 30 aprilie 2009, a hotarât înfiintarea Consiliului Consultativ Etico-juridic, organism al Administratiei Patriarhale ce va suplini activitatea Comisiei de Bioetica din cadrul Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Potrivit Biroului de presa al Patriarhiei Române, scopul Consiliului Consultativ Etico-juridic este de a raspunde prompt si bine argumentat problemelor cu caracter etic si juridic din societatea româneasca, în special în domeniul initiativelor legislative.

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Catalina,

Aflasem de ce s-a intamplat cu "omuletii tai de zapada", imi pare rau! Stii ce s-a intamplat, e ceva ce ai fi putut face diferit?

A, nu e ceva neaparat grav cu organismul meu, am ramas cu sensibilitate dupa hiperstimulare, am facut diverse infectii si deocamdata endometrul, care inainte era perfect, nu ajunge la dimensiunea corespunzatoare.

Imi place cum suna: omuleti de zapada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

cristiama - cam banuiesc ce s-a intamplat. Eu am avut blasto (2). De obicei blastocistii nu sunt asa rezistenti. Sau nu la fel de rezistenti ca si embrionii de 48-72 ore. Asa ca dupa decongelare nu au mai fost AA ci BC. Cu endometrul am probleme destul de mari - suvenir de la ginecologii minunati din Romania - dupa prima sarcina pierduta. Daca as fi putu face altceva, sau daca as fi putut face ceva in mod diferit? Nu, nu cred. Am facut tot ce mi s-a spus. Am suportat eroic alergiile de la plasturii cu estradiol, durerile de ficat de la tabletele cu estradiol,am stat cumintica....nu, nu puteam face mai mult. Asa a fost sa fie. Poate data viitoare va fi cu noroc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORI spune:

fetelor dragi,

va multumesc mult de tot pentru raspunsurile voastre. imi bubuie creierul - nu stiu ce sa fac. Un lucru e cert - sotul meu nu vrea adoptie si ii inteleg si respect optiunea. Pentru adoptie trebuie sa existe consens intr-un cuplu. Nu poti cere unui om sa iubeasca un copil doar pentru ca tu vrei asta. Pe de alta parte, ma gandesc totusi ca un copil obtinut de o mama purtatoare are genele tale - si asta e ceva fantastic. Tocmai am citit ca Sarah Jessica Parker va avea gemeni facuti de o mama purtatoare. De ce nu deci?
Da - vreau mult de tot sa pot gasi o mama purtoatoare - dar cum?

va pup cu drag, Lori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Lori
nu stiu , parca incepe sa-mi incolteasca si mie in minte ideea asta cu mama surogat pt ca nu reusesc nici cum sa raman insarcinata.
Daca pana acum toti dr-ii m-au convins ca singura mea problema este raspunsul slab la tratament luna trecuta la ultimul fiv mi-au fost trabsferati 3 embrioni care nu s-au prins.
Acum alte intrebari , alte analize , alte cauze !!!
kora
si eu a citit articolul de care zici , si eu sper , ai fi tare bine , dar eu stiu..
lilianaFi
ce inseamna "all inclusiv" 40.000 eur?
Stiu ca tu te-ai documentat si in varianta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Luck ..all inclus...inseamna ca agentia respectiva se ocupa de tot:de gasirea mamei purtatoare pt care garanteaza din toate punctele de vedere...sanatate personala,familiara...fivet in clinica la alegere,acordul sotului daca e casatorita..de toate documentele pina la eliberarea certificatului de nastere direct pe numele parintilor biologici..totul in acest pret de 40.000 euro...

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

lilianaFi
si ei sunt siguri ca respectiva persoana ramane insarcinata?
Trebuie sa stai acolo pe parcursul celor 9 luni sau exista controale periodice la care trebuie mers si nu este necesara prezenta ta acolo tot timpul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Luck iubita...mama purtatoare este o persoana sanatoasa,tinara care are cel putin o sarcina fara probleme si un copil sanatos...practic ar trebui sa ramina gravi...daca nu ramine gravi au o alta mama purtatoare pregatita pt luna urmatoare daca ai embrioni congelati(se poate face si cu ovule donate daca e cazul)...nu trebuie sa stai acolo ..trebuie sa fii acolo doar cu o sapatmina(sau doua) inainte de nastere...agentia te tine la curent cu tot..iti trimit foto cu bebelusul(i),cu analizele,amniocentteza daca vrei(e la cerere)...

Mergi la inceput

lilianaFi
pai cum luna viitoare , ca eu cel mai bine am obtinut la stimulare 3 embrioni la ultimul fiv,nici vorba de congelat.Nu pot sa ma stimulez in fiecare luna nu?

Mergi la inceput