Gradinita nr.66
Raspunsuri - Pagina 2
alice2004 spune:
Gabi, gradinita 66 s-a deschis deja, functioneaza momentan la program redus, adica poti lasa copilul pina la orele 13, nu stiu daca au mincare, pentru ca inca nu l-am dus pe Andrei. De inceput, oficial incepe pe 14 septembrie ! Trebuie fisa medicala (ce-o fi aia ?) si aviz.
Sanatate tuturor si un super fain an nou "gradinaresc" ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
florypop spune:
Buna,
Imi puteti spune va rog unde este excat aceasta gradinita?
Si din cate am inteles au doua sedii. Unde este celalalt sediu?
Merci.
alice2004 spune:
Flory, eu nu stiu sa aiba doua sedii, e formata din doua corpuri ... Adresa este Str.Patulului - linga scoala 112, in spatele pietei titan !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Da, Gabi, retinusem ca se numeste Piata Titan si inca un numar, dar ii poti spune si salajan, cea de linga benzinarie !
Pupici tuturor gradinarilor si un an nou fain cu sanatate multa ! 
Alice si Andrei
gabitza2005 spune:
Cineva pe aici de la gradinita 66???
Aduc in actualitatea cazul gradinitei 66 deoarece nu ma impac cu ideea ca unii copii vin cu pachetel de acasa dimineata (si au pe langa mancarica: dulciurele, fructe).
Voi ce parere aveti ?
andrufl spune:
Baietelul meu e la 66. Pachetel de acasa stiu ca isi iau cei care nu au masa. Recunosc ca si al meu, desi ii platesc masa, vrea pachetel, pentru ca vede la ceilalti.
gabitza2005 spune:
Eu i-am facut pachetel de cateva ori si acum s-a linistit , nu mai cere pachetel dar acum cere sa sa-l luam la 12 inainte de masa (ca nu-i palce mancarea) -cu toate ca el sta acolo si la somn.
In cele din urma a intervenit si educatoarea si le-a atras atentia parintilor sa nu le mai puna la pachet ciocolatele sau alte chestii de genul asta.

.