Gradinita nr.66

Gradinita nr.66 | Autor: alice2004

Link direct la acest mesaj

Buna, mamici !
As vrea sa stiu daca printre voi sint mamici de pitici care merg la gradinita nr.66 sector 3, aflata linga scoala nr.121. Multumesc frumos !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmensela spune:

Buna Alice,

Si eu doresc sa stiu mai multe despre gradinita. As vrea sa-mi aduc fetita aici.

Asteptam raspunsuri de la mamici cu copiii aici.

Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna, Carmen !
Vad ca nu sint mamici care sa raspunda apelului ... eu stau chiar linga gradinita cu pricina, chiar m-am bucurat ca primarul a acceptat construirea ei atit de aproape de casa mea, baietelul meu face mai putin de 5 minute pina la gradi dimineata !
E o gradinita noua, am inteles ca e printre putinele care au dormitor separat de sala de clasa - asta din spusele educatoarei -, Andreiushul meu e multumit (si noi la fel) de educatoare, masa e buna ... asa ca parerea mea este una pozitiva vizavi de gradinita nr.66 !
Noi sintem la grupa B mijlocie, baietelul meu face 5 ani anul acesta, l-am reinscris la grupa mare, asa ca va asteptam cu drag sa va inscrieti !
Multa sanatate tie si fetitei tale si !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Buna mamicilor!
Am si eu un baietel la aceasta gradinita. Daca ar trebui sa spun in procente cat de multumita sunt ar fi 50%multumita si 50%nemultumita.
Gradinita este noua si are o gramada de probleme-de la dotari pana la personal. Au fost si aspecte bune: teatru, circ, excursie (da astea le platim noi)
Apropo de dormitoare -degeaba sunt separate de clasa daca nu exista suficiente patuturi pentru copii.
Si in plus copilul meu a fost racit aproape toata iarna -mereu facea rosu in gat -ca sa vad acum ca le dau apa rece de la dozator (apa calda e blocata sa nu se opareasca).
Mancarea pare buna in meniu (diversificata) da al meu copil imi zice ca nu mananca ca nu-i place (cred ca e prea mofturos).

Sper ca anul acesta sa fie mai bine organizati!

P.S. Imi cer scuze pentru ce am zis de apa rece -am verificat si dozatorul nu este in priza asa ca apa este la temperatura camerei. Intelegeti-ma ca sun si eu o mama ingrijorata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna, Gabi !
La ce grupa e baietelul tau inscris ??

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna!

si fetita mea este la gradinita nr.66
in mare sunt multumita, mancarea e buna iar educatoarele nu au ele multa experienta ca sunt tinere dar macar sunt amabile si dragute.
Iar ingrijitoarele mereu o iau in brate cand plange dimineata-pentru ca inca mai plange uneori si asa plec linistita.
Biancai chiar ii place acolo, la 16h cand mergem dupa ea mereu vrea sa mai stea ca mai are cate ceva de lucrat sau nu a terminat mancarea.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Buna Alice baietelul meu este la grupa mica. De aceea nu m-am agitat atat de tare cu gradinita, adica nu pot sa zic nimic deoarece este atat de mic si nu te intelegi atat de usor cu el -cred ca importanta a fost anul acesta socializarea cu ceilalti copii.
La anul sper sa invete si el de acolo ceva mai multe lucruri nu numai sa-si roada unghiile cum a vazut la alti copii.
Acum ma ingrijoreaza programul pentru aceasta luna - eu as fi vrut sa-l duc pana la sfarsitul lunii (poate chiar si iulie cum e la alte gradinite) dar se pare ca la aceasta gradinita nu sunt suficienti copii ca sa se fac grupa in continuare si sa functioneze si bucataria. Chiar nu stiu ce o sa fac ca nu pot sa-mi iau concediu toata vara. Toata lumea are bunici sau bone?
Astazi erau decat cinci cereri de ramanere in gradinita si nu inteleg de ce nu a fost pus un afis pe usa sa fie instiintati toti parintii -poate unii chiar nu stiu ca se poate.

Mergi la inceput

Draga Catutza eu nu inteleg ce mancare sa termine fetita ta la ora patru cand te duci sa o iei, cand tot ce primesc de mancare la aceasta ora este un pachet de biscuiti sau o banana (rar o prajiturica sau orez) care se dau la pachet la plecare (si eu il i-au la ora 17). Nu de multe ori le-am atras atentia sa ii dea copilului acest supliment la ora 16 ca acasa o sa-i cumpar eu ce consider ca-i trebuie, nu sa-l lase nemancat pana la ora 17. Mi-au raspuns de fiecare data ca daca le dau biscuitii nu-i mananca si ii zdrobesc prin clasa. Cred ca deranjul ar fi fost prea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabitza , la ora 16 mai le da si orez cu lapte sau strudel sau prajiturica.
Sincer eu nu ma agit prea mult cu chestiile astea pentru ca ea nu tipa de foame cand pleaca de acolo asta inseamna ca nu ii e foame.
Eu ador gradinita si ma bucur ca ea le iubeste pe doamnele ei si ca ii place acolo chiar daca dimineata plange inca.
La ce grupa mica este baietelul tau?

P.S azi erau 18 cereri pentru luna iunie -pana la sfarsit.
nici eu nu am cu cine sa las fata in fiecare zi, dar o sa o mai iau cu mine la servici, mai va sta sotul mei cu ea...ne vom descurca noi cumva ca trebuie!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

URAAAAAAAA!!!!! Putem sa mergem la gradi pana la sfarsitul lunii.
Si dupa asta concediu , apoi la bunici si ne vedem la toamna in grupa mijlocie mai increzatori , plini de forte proaspete si noi si copii si poate si educatoarele (nu de alta da pentru ele e obligatoriu).
SA AVETI O VARA FRUMOASA SI NUMAI GANDURI BUNE!

Mergi la inceput

Vacanta este pe sfarsite, cum a venit la fel de repede s-a dus. Stie cineva pe ce data se deschide gradinita 66 si cu ce program?
Anul asta in afara de avizul de la medicul de familie se fac analize gen exudat sau coproparazitologic? Eu zic ca ar trebui exudat obligatoriu la toti ca am auzit zilele astea de niste viroze cu rosu in gat.... printre copii.

Mergi la inceput