Sezatoarea canadiana (143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nici eu nu am putut sa plec pentru ca Lisandru plingea si cu laringita lui nu are voie sa plinga prea mult... Din nou, alta data, ca or mai creste si piticii mei.

Monicutza, din pacate nici la engleza nu pot sa ajung si imi pare rau, ca e tare mult sa pierd doua cursuri, sper sa pot recupera. E curs de comunicare si se face f mult in clasa. Dar cele de la UQAM (curs mare si obligatoriu, f important si la care am de predat o tema tare mare si grea), care trebuiau sa fie de la 3, din cauza lipsei de sala dupa-amiaza s-au pus tot dimineata, de la 9 la 3. M-am tot gindit ce sa fac, ce sa fac, la care sa ma duc, in final, tinind cont si de parerea lui Octav, am hotarit sa ma duc totusi la UQAM. Ii voi scrie profesorului de engleza un email si ii explic situatia, dar la UQAM sint ultimele cursuri, apoi urmeaza examenul si tema de predat si am nevoie de aceste doua cursuri, sale inteleg pentru ca finalizeaza toata sesiunea... care oricum e compromisa din cauza grevei. Dar ramine pe simbata viitoare, dimineata, inainte de curs, sa ne bem cafeluta la TH.

Tare rau ne-am mai mers saptamina asta, nimic nu s-a potrivit... Era cit pe ce sa nu mergem nici miine seara la concertul de jazz... dar macar asta s-a rezolvat, ca am gasit cine sa stea cu copiii.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Nelia, of, imi pare rau de Lisandru, sper sa fie mai bine, deja!

Ali a mea e mai bine, azi nici febra n-a mai facut, asa ca sper sa fi trecut! Multumesc de gindurile bune!

Va pup pe toate si va urez we placut. Miine "jardinez" si poate ajung totusi duminica la Ottawa, daca n-or ingheta lalelele!

Pucku- sarcina usoara!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

voiam sa ma pun la dodo, dar am intrat sa o linistesc pe Nelia....si noi suntem abonati ;la scos dop de ceara din urechiea stanga cam la 2 luni, ca altfel de la atata ceara nu mai aude bine...ne-a zis sa punem ulei mineral , dar nu am ajuns inca la farmacie, nu te ingrijora, si noi am patit-o si lui Steph ii cazuse si tubuletul in ceara era nebuie in urechea ei, poata ziua era cu ....iiii ce ai zis....binenteles ca s-a si infectat, tura de antibiotic....toate cele

de luni nu mai merg la servici in animalerie o sa ma relocalizeze , dar nu stiu cand, asa ca pana atunci sunt acasa.....o sa aiba sefa mea un soc, ca suntem in preparative de o vizita a Consililui Canadian A Protectiei Animalelor in cercetare, ce va fii in 2 saptamani, si de o luna nu se opreste...o colega si-a rupt un deget, altul se intoarce....

va lasa mai revin maine dupa caluti

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Pana la urma am ajuns si la intalnire!

Si am ajuns si acasa cu bine, fara peripetii prin parcare. De data asta era o linisteeee, de aveam flash-uri de prin filme cu parcari si suspans!

Sanatate la toata lumea si un w/e frumos!!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Nelia, sanatate puiului, of saracutzul!

Simi, sper sa se recupereze repede Alice! Prin ce stres ai trecut.

Un long weekend relaxant!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Nelia si Simi, sanatate pentru copilasi

Fetele din Quebec, ce e aia "francizare"?

Fetele din Ontario, exista asa ceva si la noi ( dar pentru engleza, of course)?

M-a intrebat cineva, nou venit, din Montreal (care ar vrea sa se mute in Ontario) depre asa ceva si...n-am stiut ce sa-i raspund

Si, alta chestie,fetele din Ontario cu gradini . Voi puneti rosii (rasaduri)? si daca da, cand le puneti? Ca pe mine m-a innebunit timpul asta. Am avut seminte din Ro (adica de soiuri de rosii de acolo), le-am pus la crescut in casa, apoi mi-am luat o mini sera pentru afara. Sunt ok, pana acuma, dar mi-e frica sa le plantez. Ce fac, cu ele peste noapte daca scade temperatura sub zero????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Ina francizarea sunt cursurile de franceza oferite de minister, la care, doar provincia Quebec ofera o alocatie de vreo 4-500 $ pe luna celor care o urmeaza + gradinita gratuita pt copii

in partea engleza sunt cursuri de engleza si scoli de limba la mai fiecare colt de strada importan, e una oe eligton, dundas cu bloor, st clair....mai sunt dar nu-mi mai aduc aminte acum, dar nu ofera aceasta alocatie, ci numai bilete de autobuz la unele clase si copii mici dispun de o gradinita in aceste centre. dar nu primenc nici un ban

se poate face engleza pana la nivelul 12 si pregatire toefl cu 2-3 luni pe nivel, pe cand francizarea e de baza si are numai 3 nivele

bafta cu rosile, nu stiu ce sa-tzi spun

gata am plecat la calarit, mi-am lasat sotul sa faca o supa radauteana.....

pupa

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

http://www.youtube.com/watch?v=lt4kEpUeUT0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Imi pare rau sa aud ca avem copii bolnaviori. Simi bine ca Alice este bine.
Nelia poti sa insiti poate sa ajungi la un ORL-ist pentru urechiuse? Nu stiu ce sa-ti spun, pentru ca Marc nu prea are ceara.

Eu vreau sa anunt cu «mandrie» ca noi n-am prins nici anul asta loc la 7 cad in CPE. Poate cand ajunge la maternelle o sa aiba loc. Deja, unde am mai vorbit, clasele pentru toamna sunt deja facute. Nici eu nu m-am dus peste ei cand trebuia. Ca nu aveam timp, dar nici nu cred ca in sistemul asta se acorda locurile pe drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Nelia sper ca se simte mai bine Lisandru si ca tati s-a descurcat bine ieri cu copii (m-am gandit la tine ieri in timpul cursului de la McGill, speram ca totul era mai bine acasa cu copii si ai apucat sa mergi macar la UdeM). Legat de cafeluta aranjam pt sapt. viitoare

Miki, legat de locurile la gradi de $7, ma asteptam... ce, crezi ca noi am prins vreun loc?
Hai sa iti spun cum s-au facut inscrierile la CPE Tchou-Tchou anul asta (ca exemplu): perioada de inscriere 3-5 februarie, oricine vroia sa se inscrie dupa nu ajungea pe lista "serioasa / reala" pentru anul asta.

Fug ca pitica darama jaluzelele

Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput