Sezatoarea canadiana (143)
Raspunsuri - Pagina 11
mamaana spune:
da, acum m-am uitat si eu pe site la zara, si nu am gasit decat ca poti sa le scrii direct de acolo; mi-am adus vag aminte ca al meu a avut un complain de facut la nu stiu ce firma ca nu i-a placut lui cum a fost servit; firma nu era de aici si sigur e cunoscuta si mare; ei bine l-au sunat, si-au cerut scuze in numele angajatilor canadieni si s-au ocupat mai departe de ce voia al meu. deci se poate.
denisa intrebai de poze, uite aici
maru spune:
Denisam, African Lion Safari l-ati incercat?
are unde se misca, are unde se juca, noua ne-a placut mult
Denisam spune:
Mamana-mersi de poze, ma uit si mersi de solutia aia, dar d eunde ai luat- ce store sa sa ma duc direct
Maru- you iare right-am fost la safari dar fara kids, e o idee buna, sar'na
Nelia-sanatate la pitic, sa treaca repede- pt tuse siropul minune de ceapa l-a incercat dc nu singurul care a mers l anoi, si car ei l-am dat in afara de naturiste e cel de la Benylin pt kids- dar eu i-am dat doar pe cel de noapte ca sa se poata odihni-ziua l-am lasat sa lupte
mQQm-sorry ca nu te pot ajuta,banuiesc ca ai facut sapaturi pe net, nu?Si cum ramane cu intalnirea aia, ca vad ca ziceai ceva de Miss>? Oricum marti eu aduc calestile de la cabana,asa ca ne vorbim,ok?
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Denisam spune:
Olga-incerc de 10 min sa te sun, dar vad ca e ocupat, dc vezi mesajul meu,suna-ma la 416-798-6513
Ana-vazut fete frumoase si Tudor ce mare e si ce bine ii sta in costumul rosu, poza cu gemenele in cosurile de rufe e haioasa foc
Donia spune:
'Neata si eu cu cafeaua in brate, da' n-ajuta, n-ajuta... asa-i daca stau noaptea sa citesc pana dimineata
Multumim de urari pentru fititz, da' mai asteptam cateva zile pana la ziua cu pricina, ies eu cu vinul rosu/negru dupa ce termina Atomix cheful
Pucku, felicitari , sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos!
Laura, distractie placuta la Montreal si sa nu ne uiti cu pozele! Cum am uitat eu de numele endocrinologistului ma duc la mail imediat.
mQQm, dau un semn daca supravietuiesc Hamiltonului
Denisa, eu folosesc cu mare succes solutia aia de care zice mamaana, Dual Power ii zice, m-am dus sa ma uit. Iau pachet de cate 3 de la Costco, iese la pret foarte bun. Daca sunt pe faza dau cu solutie cat pot de repede, plus inainte de spalat, daca nu, doar inainte de spalat. Rar cand raman pete.
La African Safari ma gandeam si eu, il ducem si noi pe Cristi anul asta. Si splash padul de acolo imi place tare mult!
nelia, tusea aia e magareasca sau latratoare? Ca aia latratoare e semn de laringita, stai cu ochii pe butelie la noapte, noptile sunt in mod clasic mai rele decat zilele in caz de laringita. Daca da semne ca se sufoca, ai doua optiuni: una e sa dati drumul la apa fierbinte si sa faceti abur in baie si sa stati acolo, a doua e sa il expui la aer rece, fie deschizi usa la frigider si il lasi sa respire aerul ala rece, fie daca e rece afara il puneti in scaunel in masina si va plimbati incetinel cu geamul deschis.
Oricum tin pumnii sa nu fie nevoie!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Denisam spune:
Olga- pt tine, si mai da scroll pe acolo ca mai sunt vreo 2-3 poze, restul detaliilor ce mai are tinuta stii deja,ma uit dupa ele
http://www.dropshots.com/emdeni#date/2007-04-13/23:31:28
http://www.dropshots.com/emdeni#date/2007-04-13/23:59:41
mamaana spune:
iar au dat peste un pedestrian astia cu GO si au inchis toata circulatia trenurilor pe linia pe care o folosesc pana la further notice... e a doua oara saptamana asta...
khristin spune:
Pucku, felicitari pt. sarcina, sa ai un bebe sanatos la termen.
DanaPodeanu, La Multi Ani cu intarziere pt. sot. A fost petrecere mare mare ?
Denisa, noi tocmai am inscris-o ieri pe Yasmine la summer camp si m-am inspirat din programul ei pt. idei de entertainment. Asadar ar fi Ontario Place, Wonderland (sectiunea copilasi, nu big ride-uri), Butterfly Conservatory. Mai mergeti la Royal Botanical Gardens in weekend? Iar pt. pete noi folosim pixul Tide.
Ontario, ne intalnim si noi informal asa? Daca va hotarati la Mississauga sint niste terase mai aerisite gen Jack Astor’s. Ce ziceti ?
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
Denisam spune:
Khristin-mersi de idei-wonderland am zis ca sarim anul asta.La anul e ok si poate in 2010 bagam chiar is un Dineyland.
La Gradinile din Hamilton e programat dc e zi frumosa pe 24 mai duminica, sa nu fie insa multa ploaie si vanturi ca azi de dmi sau mai stim noi cazuri
Sper ca Chris e refacut-va pupam!