serom cezariana -

serom cezariana - | Autor: lyalya

Link direct la acest mesaj

astept urgent un raspuns al unui doctor sau al unei pers care stie ce se intampla
acum 8 luni am nascut prin cezariana al doilea bebe(ambele nasteri prin cezariana la o distanta intre elei de un an si noua luni) la 5 zile de la nastere am facut serom , am fost la dr si l-am tratat , in doua sapt parea ca totul este ok; la una dintre copci am facut rana care s-a inchis dupa o luna , deasupra taieturi(operatiei) am portiuni mai tari, imediat ce s-a inchis rana aceia s-a deschis o alta rana la o alta ata care pare ca se inchide dar se redeschide iar, cam la interval de o sapt portiunile acelea tar ma dor , de 3 zile o portiune tare se simte si la operatia de apentic(operatie efectuata acum 13 ani) si este roza acum taietura aceia - nu stiu ce se intampla puteti sa-mi spuneti de ce fac rani la baza copcilor si de ce nu se inchide si de ce am portiunile acelea tari care ma dor din cand in cand?
va multumesc anticipat pentru raspuns

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Ar putea fi mai multe cauze...

Sa speram ca nu au folosit ata aceea chirurgicala nesterilizata, adusa din China...

O alta explicatie: organismul tau respinge materialul din care sunt facute copcile. Sa inteleg ca nu au fost scoase firele pana acum ?

Ar mai putea fi si o infectie locala..

Si eu am nascut prin cezariana, dar cusaturile au fost facute cu fir resorbabil (sper ca am scris corect), iar ultima cusatura (cea de la nivelul pielii) avea un fir de plastic mov, pe care mi l-am scos singura dupa 10 zile, bineinteles la sfatul medicului (era ca un fel de cusatura de siguranta, tocmai ca sa nu se deschida operatia). La inceput am avut si eu cateva portiuni mai tari si mai groase pe lungimea taieturii, cateva fire de par au crescut pe sub piele, dar le-am "rezolvat" pana la urma. Acum, doar uneori simt senzatia de mancarime pe cicatrice, dar nu e ceva deranjant. A mai ramas doar o mica portiune de cicatrice mai groasa, chiar pe mijloc, dar nu m-a durut niciodata...

Eu zic sa mergi totusi sa-ti faci niste analize mai amanuntite, sa nu ai o infectie...

Multa sanatate !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput