Vacuum
Raspunsuri - Pagina 2
maria_ene spune:
Delyutz, eu dupa 6 sedinte am vazut schimbari majore iar dupa vreo 10-11 eram chiar bine..Un abonament oricum trebuie
XIO spune:
Fetelor , am inut sa va anunt(pe cele din Timisoara) sa nu mergeti la Denise(salonul de pe Pestalozzi de care spuneam) , am vorbit cu o prietena care afacut vacuum si mi-a spus ca au aparatura foarte proasta si ca au fost bani aruncati la acel salon.
Mi-a zis ca trebuie sa ma duc la unul cu aparatura buna , vreo 10 sedinte.
Ea chiar avea urat de tot celulita si tesut adipos, cand am vazut-o dupa vacuum si masaj arata incredibil , daaaaaar , o sedinta unde mergea ea e 40 RON , si 4 milioane eu nu dau pe asa ceva.![]()
Avea noroc , o cunostea pe patroana si a facut pe datorie sedintele , adica le platea in timp, era ok , dar asa...mult prea scump.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
bb_yasmi spune:
xio, de ce nu faci impachetari la cald? termocuvertura. o sedinta e 30 ron (cu abonament) la salonul la care merg eu. eu vreau sa incep sa fac si astea dupa mezoterapie (dermoporatie).
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
andreea81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_ene Eu fac o terapie de vacuum cu laser si intr-adevar doare putin dar vreau sa vad daca au rezultate mai rapide...eu am facut prostia sa insist sa fac zilnic (deh, incapatanata) si la un moment dat, desi aveam intensitate mica ma durea destul de rau...de vanatai sau capilare sparte n-am avut parte pentru ca am specificat ca nu vreau si am lucrat la o intesitate mai mica si cica da rezultate si asa...d Despre masajul transdermic, eu am facut cu dermocel si e superb..lucreaza pe celulita dar e si foarte relaxant si placut...am inteles ca daca ai probleme mari cu celulita e recomandat vacuum iar daca ai probleme normale e recomandat masajul transdermic cu dermocel respectiv celu m6 Maria |
Maria, vrei sa imi dai si mie mai multe detalii despre locul, tratamentul si pretul unde te-ai dus tu? Ca, nu de alta, da te vad multumita!

carm3n spune:
Am facut vacuum anul trecut, nu am probleme deosebite cu greutatea dar cu celulita am ceva probleme. Mi-a placut rezultatul. Concret: in zona "aripioarelor" aveam aspect de coaja de portocala, dupa tratament ( am facut 20 de sedinte , prima data 10 si dupa o luna alte 10 ) pielea era mult mai neteda.
Pot sa spun ca doare la inceput dar, asa cum se stie, intensitatea poate fi reglata. La primele sedinte m-am invinetit destul de tare pe coapse, pe fund si pe abdomen dar dupa 3-4 zile mi-au trecut vanataile, nu am ramas cu vase de sange sparte.
Pana nu mi-au trecut vanataile fata de salon nu a vrut sa-mi mai faca vacuum.
La al doilea abonament corpul a suportat mult mai bine, nu am mai avut dureri, nu m-am mai invinetit.
goldi spune:
| citat din mesajul lui gabrieladum Dermocell se cheama si aparatul cu care am facut eu dermoporatie faciala. Pe celulita in cat timp se vede efectul? ca pe facial se vede imediat. |
Ce rezultate ai obtinut la fata ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
la_medeleni spune:
| citat din mesajul lui goldi [quote]citat din mesajul lui gabrieladum Dermocell se cheama si aparatul cu care am facut eu dermoporatie faciala. Pe celulita in cat timp se vede efectul? ca pe facial se vede imediat. |
Ce rezultate ai obtinut la fata ?
Buna,
In piata romaneasca in acest moment exista cam trei tipuri de echipamente CelluM6, Dermocell si OverDerm. Sistemul este acelasi, producatorii sunt diferiti. De aceea rezultatele sunt asemanatoare. Cat despre durere, daca doare sau faci vanatai, terapeutul e vinovat. Exceptand celulita din ultimul stadiu (care e ea dureroasa, in sine) tratamentul cu vaccum NU DOARE.
Scrie-mi, daca vrei detalii suplimentare.