Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(18)
Raspunsuri - Pagina 9
laurairina13 spune:
Ionela, bine ai venit la noi!!!!

Bate-ne la cap cu tot ce ai nelamuriri! De stim, iti raspundem cu cea mai mare placere! ![]()
Scrie repede 10-15mesaje, altfel iti apar tarziu cand noi fetele nu mai citim din urma, si risti sa nu iti raspundem!
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
13+
poze
miany75 spune:
Pofta mare ,LIDIA...cred ca ma duc si la masa..la bebe ii e foame ...
...LIDIA ,eu am mai baut cate o cafea din cand in cand ...nu e asa o problema,se zice..
miany
13+
miany75 spune:
Buna,LAURAIRINA ..m-am uitat la pozele tale cu nunta...toate sunt frumoase...si pantofii sunt bestiali..
... imi plac foarte mult..
poti umbla pe tocuri ?..eu nu prea pot... si mi luasem niste pantofi asa draguti..
,.sper sa pot dupa...![]()
miany
13+
laurairina13 spune:
Miany, pot merge momentan pe tocuri, toata iarna am purtat doar cizme cu toc, dintr-ala mai gros, dar toc, si acum am tot pantofi cu toc in picioare. Doar in weekend trec la adidasi, sa nu imi pierd cumva din dexteritate, sa pot purta pantofiorii la nunta![]()
Si oricum pantofii au toc potrivit, puteam nimeri unii si mai inalti![]()
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
13+
poze
ionelamaria spune:
mie nu mi-a fost interzisa cafeaua
cica oricum am tensiunea mica.... oare ar trebui sa devin eu mai constienta? sunt dependenta de cafea.... fara ea nu pot sa merg.... pana in ora prinzului incepe sa ma doara capul pana la lacrimi
10+
monis5 spune:
Nu vreau sa va deprim, dar mai bine stim de la inceput:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/discriminare-pe-fata-pentru-mamicile-care-asteapta-indemnizatia-de-85.html![]()
![]()
![]()
monis
14
Lidia74 spune:
Fetele eu am papat, sunt full dar tot nu ma las pana nu mananc niste painica cu branza si rosie. 
MYANI sa-ti fie de bine.
IONELA MARIA bine ai venit.
MONIS draga o veste mai „buna” nici ca se putea.
13+
sandyprs spune:
Buna fetele ,eu sunt o graviduta ,viitoare mamica de decembrie si as vrea sa va intreb si pe voi daca aveti cumva dureri pelvine.Eu una simt ca ma inteapa in zona pelvina.Va pup si astept vesti de la voi.
7