haine de gravide -magazine
Va rog sa-mi spuneti daca stiti in Bucuresti magazine unde se gasesc haine pentru gravide.
Eu in afara de Carrefour, n-am vazut, dar poate voi ati avut mai mult noroc.
Va multumesc.
Raspunsuri
ad_risnov spune:
Draga Kiara,
Bine ai venit si sper sa te simti bine impreuna cu trupa de mamici sau viitoare mamici. Atmosfera este super si poti afla si transmite o gramada de sfaturi sau informatii.
Sa-ti raspund la intrebarea despre haine. Eu stiu un magazin cu haine foarte dragute pt. gravidutza la Lujerului, in coplexul comercial SIR, la parter. Aceeasi firma are un stand si in Prisma.
Mai gasesti un magazin la Biserica Sf. Gheorghe, unde intoarce tramvaiul 21.
Eu am mai gasit si prin Victoria la raionele pentru bebei, dar destul de subtire oferta pe acolo.
Iti urez spor la cumparaturi si sarcina usoara
Adriana in 18 saptamani
Kiara spune:
Multumesc mult pentru informatii. Am sa incerc maine la magazinul Victoria si poate ajung si in SIR.
mnicol spune:
Salopete de blugi foarte comode si accesibile ca pret gasesti in IDM la etaj. Ai grija ca nu sunt decat vreo doua raioane. Trebuie sa te uiti bine.
In Dorobanti pe langa piata mai exista un magazin cu hainute de gravide si nu sunt preturile exagerat de mari. Si pe Calea Victoriei aproape de Piata Victoriei este un magazin numit Rococo.
Succes la cumparaturi.
Manuela, 27 de saptamani, dr. Doru Pana, Spit. Giulesti
amik spune:
pe calea victoriei,vis-a-vis de facultatea de chimie sau ce facultate e aia.adica mai jos putin de rompetrol.eu mi-am luat un sarafan tare dragut de acolo.e drept ca hainele sunt foarte scumpe-zic eu,avand in vedere ca le porti foarte putin timp!succes la cumparaturi...
gabitza spune:
Buna .
In Cluj nu am gasit nici un magazin pentru gravidutze.
Am gasit doar salopete de blugi si m-am conformai ca nu mai incap in alte haine.
Gabi -16 sapt.
ad_risnov spune:
Fetelor,
Ati vazut cumva reviste cu modele de hainute pt. gravide. Eu as vrea sa ma duc la o croitoreasa si nu stiu de unde sa ma inspir. Poate aveti vreo sugestie.
Multumesc mult!
Adrianain 19 saptamani