*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (256)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

hei!

salutare randunime!
sunt vie si nevatamata( cel putin fizic, ca psihic nu garantez!).

scriu scurt ca trebuie sa fug la gradi!
Nicoleta si Sebul a facut urat dupa ROr, eruptie, febra si otita purulenta peste, Ilinca n-a facut nimic!( dar la ea n-a fost gratis!)

Eu de intalneala nu ma pronunt, pentru ca nu sunt independenta cu transportul....In principiu in afara de 16 si 30 mai pot veni, dar depind de randunoi!
Fixati voi data!

Si, fara suparare, cred ca lumea se codeste din cauza mancarii.
Asta cu fiecare aduce ceva poate functiona la un grup mic, de maxim 10 persoane.
la cate vom fi...eu una nu ma simt in stare sa fac ceva anume ca sa ajunga pentru toata lumea. As vrea sa fiu vesela si odihnita, nu obosita din bucatarie si stresata ca nu e bun sau nu ajunge!

acu' daca tot am pus punctul pe i sa vedem ce mai ziceti....

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

So, ca mor de foameeee si e aproape gata papa:

1. Tuchi, tu esti in drumul meu, va pot lua eu, ca incapi cu Sebul in brate...Asta daca nu vine Alicel la Ploiesti si le aduc eu la Bucu.

2. Eu propun altceva: cautam un caterer si comandam fiecare ce vrea. Si ni le aduce la Cris, platim fiecare, si eventual comandam si ceva bun si DULCE si impartim frateste.

Ce ziceti?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Si comandam cu o zi inainte, sa nu facem foamea. Ooof, mie mi-e tare foame, ma gandesc doar la cele mai bune variante in care sa nu sufar de ea .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchi, chiar ca ai pus punctul pe i , nici eu nu pot sa gatesc pentru multe persoane...Eu nu gatesc in general, d-apoi sa mai fac sa iasa si ceva calumea pentru prezentare! . Pe 23 nu pot veni caci fiind ziua mea pe 26 poate cumva o serbez atunci, nu stiu...
Dar voi stabiliti data si daca pot vin cu draga inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

clau sa inteleg ca inca mai doarme rebecutza?...andru doarme dus dar s-a culcat pe la ora 14..
afara bate vantul ,ieri l-am dus la plimbare dar azi nu mai ies ca e mai adapost in curte decat pe strada/parculet..asa ca stam acasa ca si-asa mi-a stranutat de cateva ori si nu vreau sa-l imbolnavesc

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi, probabil ai dreptate.
Eu zic una din doua: ori cum propune Olga (si din experienta motzului Iuliei, care s-a combinat cu ziua mea, va spun ca solutia catering e SUPER comoda, BUNA si chiar si avantajoasa ca bani-cu atat mai mult daca suntem mai multi) ori, la naiba fetelor-ne intalnim sa mancam bucate alese??? Luam carne de gratar (mici, carnati, pastrama, ce-o fi) pe care o trantim acolo pe gratar si mai trantim o imensa salata care sa fim seriosi, nu e greu de facut pe loc si GATA, asta-i tot! Si de gratar nu va temeti, ca daca vine randunoiul meu el va sta nedezlipit, nu va mai manca decat fortat de mine si va furniza carnea gata pregatita non-stop!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ramo, s-a trezit repede din pacate, la 15.45 in tipete si plansete, n-a mai fost chip sa o adorm la loc. Si eu trebuie sa plec la sedinta la Razvan intr-o ora...

Naty, eu chiar asa m-am gandit ca o sa fie, cu gratar, mici si alte alea. Dar m-am speriat cand am auzit ca trebuie sa gatim fiecare sa aducem. Apoi si al meu randunoi se ia de mana cu al tau si nu se mai dezlipeste de langa gratar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

V-am zis ca azi nu fac nimic, ma hodin, dar uite ca nu ma lasa pitica. A dromit de la 12,30 la 14,00 si acu nu mai vrea sa doarma si e martanita si frichinita, dar de dormit nu doarme!
Alice. super tare faza cu pisu pe covor, nu-ti doresc la mai multe, dar ii merge mintea! Nu-s suparata pe fete, dar mi-ar placea mai multa determinare, sa fiu sincera. Plus ca mi se pare ca ma agit pe-aici ca sifonul si lumea nu prea e interesata si n-as vrea sa pic in ridicol!
Stiu ca e greu sa alegem o data care sa convina fiecareia, insa putem face o intalnire in mai si alta in iunie, la mine sau in oras, nu-i bai, poate nu convine locatia.
Ramo, tu esti din Bals, asa-i? As trece cu mare drag, dar nu am cand, decat daca vii si tu la Craiova, la Zoze. Si-asa nu stiu daca avem timp sa ne gratarim, Zozelina, sa vorbesc si cu randunoiul... Pe 16 plecam dimi din Bucale, ajungem la Amarasti, botezam, petrecem, a doua zi facem baitza de mir si inapoi spre casa, ca luni randunoiul e la munca. Si ziceam ca trecem in fuga la o cafea iarasi. Sa vedem ce zice bossul!
Beey, sunteti culmea, daca bucatareala era problema, trebuia sa ziceti... Nu e obligatoriu, a fost doar o propunere, ca nici eu nu puteam asigura singura papica pentru atatia, dar credeti c-o sa ne strangem mai mult de 10 perechi? Pot vorbi chiar cu vecina mea, care e manager sau ceva pe-acolo la o firma de catering, poate ne ajuta si ne face si o reducere, ce ziceti?
Bravo, Tuchi, c-ai pus punctul pe i , vad ca s-au trezit randunelele!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Si propunerea cu gratarul e ok, dar nu am (inca) un gratar atat de mare, trebuie sa mai aduceti si voi unul sau doua, in functie de cati o sa fim!
Cat despre dulce, putem cumpara niste inghetata la cutie si am rezolvat-o si pe asta, importanta era intalnirea!
Sau, si mai bine, ca sa nu ne stresam, veniti mancate de acasa si eu dau o cafea si un suc si gata!

Mergi la inceput

Andreei ii ies maselutzele ca are gingiutza umflata, poate si de asta e mai martanita...

Mergi la inceput